Kalnos @ 25.12.2023 08:22Es dāvināju noderīgas lietas ,apģērbu,apavus
Tad klāt kas kuram, vannas sāls, šampis, rums.
Man bija fotokamera ( tagad jāpierod pie viņas ) , šampis,saldumi,kosmētika, un medus.
A un dāvana no Super Bingo, pirmo reizi vinneju tur kaut ko, 120,25 eu:)
Ijaa @ 25.12.2023 10:25Es saņēmu no vīra momentfoto kameru, vēlējos to ļoti. Pati vīram uzdāvināju romantisko atpūtu ar mani uz divām dienām spa, jo viņš teica, ka grib relaksēties. :D Tēvam labu viskiju un lietas priekš makšķerēšanas, mammai daudz konču un sejas, ķermeņa kopšanas lietas.
ZeltaZebra @ 26.12.2023 09:11Man šitas atgādina kraniņu mērīšanas, kuram Ko dāvināja, paskatīties, kā citiem ir dārgākas, labākās dāvanas nekā tev? Kāda jēga no tā.
Garlaicīgakas dāvanas ir telefons, iphone telefons un pārējie digitālie štruntiņi. Viedierices.
kordelia @ 26.12.2023 13:44Saņēmu un sadāvināju citiem jaukas dāvanas. Vienīgais mazliet škrobe par vīru... Uzdāvināju viņam pāris dienu ceļojumu uz vienu no Europas galvaspilsētām. Bet viņš sapūties, jo datums neesot forši, viņam darbā kaut kas tai laikā. Nu bāc... es būtu pārlaimīga, ja man kāds uzdāvinātu lidmašīnas biļetes da uz jebkurieni un da jebked, es visus plānus atceltu un būtu laimīga kaut kur aizceļot. Bet, redz, dažiem labiem nav gana labi... Es tās biļetes pirke pirms viarākiem mēnešiem, es nekā nebūtu varējusi iepriekš pārbaudīt datumus.
Pats man uzdāvināja random ķermeņa kopšanas nieku komplektu, liekas, ka pirkts pēdējā brīdī :(
kordelia @ 26.12.2023 13:44Saņēmu un sadāvināju citiem jaukas dāvanas. Vienīgais mazliet škrobe par vīru... Uzdāvināju viņam pāris dienu ceļojumu uz vienu no Europas galvaspilsētām. Bet viņš sapūties, jo datums neesot forši, viņam darbā kaut kas tai laikā. Nu bāc... es būtu pārlaimīga, ja man kāds uzdāvinātu lidmašīnas biļetes da uz jebkurieni un da jebked, es visus plānus atceltu un būtu laimīga kaut kur aizceļot. Bet, redz, dažiem labiem nav gana labi... Es tās biļetes pirke pirms viarākiem mēnešiem, es nekā nebūtu varējusi iepriekš pārbaudīt datumus.
Pats man uzdāvināja random ķermeņa kopšanas nieku komplektu, liekas, ka pirkts pēdējā brīdī :(