Kāpec?

Reitings 24
Reģ: 19.12.2023
Šodien redzēju sievieti ar lielu lieko svaru,viņai bija legingi un īss džemperis ļoti šaurs,kurā izspiedās viss,ko vajadzētu noslēpt. Man vienalga cik viņa ēd,ko viņa ēd un vienalga par viņas lieko svaru,man tas dzīvot netraucē,bet es aizdomājos par to,ja man būtu liels liekais svars es censtos nēsāt tādas drēbes,lai to paslēptu. Kāpēc cilvēki ar lieko svaro nēsā apspīlētas drēbes?🤔
19.12.2023 22:46 |

Reitings 174
Reģ: 09.08.2023
usgburhgbnrth @ 21.12.2023 14:43

Tāpēc, ka garāmgājēji maksā nodokļus viņu ārstēšanai un pabalstiem. Zini cik ļoti mediķiem dzīve uzlabotos, ja nebūtu bars ar ''ko gribu, to daru, bet tagad ārstējiet mani, tas ir jūsu pienākums!" pacientiem?
Un man personīgi bojā garastāvokli tas, ka ir jāskatās uz neglītām lietām. Esi taču Rīgai cauri staigājusi - mājām sienas netīras, aplupušas, apzīmētas ar kaut kādiem grafiti, grausts aiz grausta, pa centru pilns bomžu un alkoholiķu, gana daudz cilvēku, kas nav spējīgi pat matus saķemmēt, kur nu vēl uzģērbt kaut ko, kas visā krāšņumā pasaulei neparāda arī viņu nolaisto ķermeni. Tev varbūt ir vienalga, ka dzīvo neglītā un degradējošā vidē, bet citiem nav vienalga.

Izklausās pēc darbiņa psihoterapeitam. Ar citu taukiem tur maz sakara.
Es reāli nesaprotu, kā tieši, konkrēti tevi, tik ļoti ietekmē otrs liekais svars?
Nē, man netraucē mājas, bomži, utml. Jā, es tos redzu, pamanu, bet vai tas man bojā omu, dienu vai liek justies slikti? Nē. Absolūti nē. Nulle ietekme. Tāpat kā koks. Tur tas ir, es to redzu. Es tam eju garām. Viss.
21.12.2023 14:52 |

Reitings 1732
Reģ: 19.05.2016
usgburhgbnrth @ 21.12.2023 14:49

Bezjēdzīgs komentārs. Ja tu nesaskati problēmu dzīvot starp nolaidīgiem cilvēkiem, tad vēlu tev veiksmi dzīvē.
"Nolaidīgi cilvēki"??? Kurš TEVI iecēla par tiesnesi? Tu nezini, kas to cilvēku dzīvēs notiek un tavs viņu dzīves "vērtējums" nevienam nepalīdz, neko nenozīmē un tikai liecina par tavu augstprātīgo attieksmi. Pats fakts, ka Tev pat neienāk prātā, ka Tavs viedoklis par svešu cilvēku ikdienām varētu nebūt nevienam svarīgs. WOW
21.12.2023 14:56 |

Reitings 175
Reģ: 02.11.2023
Jupiter @ 21.12.2023 14:56
"Nolaidīgi cilvēki"??? Kurš TEVI iecēla par tiesnesi? Tu nezini, kas to cilvēku dzīvēs notiek un tavs viņu dzīves "vērtējums" nevienam nepalīdz, neko nenozīmē un tikai liecina par tavu augstprātīgo attieksmi. Pats fakts, ka Tev pat neienāk prātā, ka Tavs viedoklis par svešu cilvēku ikdienām varētu nebūt nevienam svarīgs. WOW

Lūdzu pastāsti, kādas traģēdijas notiek šīs sievietes dzīvē, kā dēļ viņa bija tērpusies šajā Viktoriāņu sēru tērpā:
Šodien redzēju sievieti ar lielu lieko svaru,viņai bija legingi un īss džemperis ļoti šaurs,kurā izspiedās viss,ko vajadzētu noslēpt.

:D
Un kādas traģēdijas notika iepriekšminētās līdzīgās dāmas dzīvē, kurai tramvajā publiski apgrābstīja pēcpusi? :D
Lielākās daļas nolaidīgo cilvēku dzīvē ir tikai viena traģēdija - viņu pašu nolaidība pašiem pret sevi.
Tu pati gribētu sev klāt 30kg un staigāt apkārt croptopā un pakaļā ierautos legingos? Vai arī uzskatītu to par pazemojošu, tādā paskatā parādīties ģimenei, draugiem, kolēģiem? Tad beidz melot, ka citiem to darīt ir tikai labi un normāli.
21.12.2023 15:10 |

Reitings 1732
usgburhgbnrth @ 21.12.2023 15:10

Lūdzu pastāsti, kādas traģēdijas notiek šīs sievietes dzīvē, kā dēļ viņa bija tērpusies šajā Viktoriāņu sēru tērpā:
:D
Un kādas traģēdijas notika iepriekšminētās līdzīgās dāmas dzīvē, kurai tramvajā publiski apgrābstīja pēcpusi? :D
Lielākās daļas nolaidīgo cilvēku dzīvē ir tikai viena traģēdija - viņu pašu nolaidība pašiem pret sevi.
Tu pati gribētu sev klāt 30kg un staigāt apkārt croptopā un pakaļā ierautos legingos? Vai arī uzskatītu to par pazemojošu, tādā paskatā parādīties ģimenei, draugiem, kolēģiem? Tad beidz melot, ka citiem to darīt ir tikai labi un normāli.
Es domāju, ka tā nav Tava darīšana un Tava attieksme ir daudz neglītāka par to cilvēku apģērbu vai uzvedību, kas aizvaino Tavu lēdijas izsmalcināto degunu - šie cūkpezanti, kas uzdrošinās eksistēt ar Tevi uz vienas planētas, ugh
21.12.2023 15:12 |

Reitings 175
Reģ: 02.11.2023
Jupiter @ 21.12.2023 15:12
Es domāju, ka tā nav Tava darīšana un Tava attieksme ir daudz neglītāka par to cilvēku apģērbu vai uzvedību, kas aizvaino Tavu lēdijas izsmalcināto degunu - šie cūkpezanti, kas uzdrošinās eksistēt ar Tevi uz vienas planētas, ugh

Viss kas notiek publiskajā telpā, viss ko cilvēki paši citiem publiski demonstrē, vienmēr ir visas sabiedrības darīšana. Te tieši tu kaut ko tēlo, kaut gan pati nekad neatļautos publiski izskatīties kā te aprakstītie cilvēki, un stulbi neķiķinātu kad tev publiski grābstītos gar pakaļgalu. Bet "tiem cilvēkiem" gan tas esot normāli. Jo tu neuzskati viņus par līdzvērtīgiem sev.
21.12.2023 15:24 |

Reitings 1732
usgburhgbnrth @ 21.12.2023 15:24

Viss kas notiek publiskajā telpā, viss ko cilvēki paši citiem publiski demonstrē, vienmēr ir visas sabiedrības darīšana. Te tieši tu kaut ko tēlo, kaut gan pati nekad neatļautos publiski izskatīties kā te aprakstītie cilvēki, un stulbi neķiķinātu kad tev publiski grābstītos gar pakaļgalu. Bet "tiem cilvēkiem" gan tas esot normāli. Jo tu neuzskati viņus par līdzvērtīgiem sev.
AAAAH tagad jau tie cilvēki pat nav "līdzvērtīgi" Tev... Vai es īsti nesapratu, ko Tu ar to gribēji pateikt. No kurienes tāda uzpūtība, es nezinu, bet kādu dienu Tev karma iedos pa seju, garantēts.
21.12.2023 15:29 |

Patīk
Reitings 11479
Reģ: 18.09.2021
Lelle Belle @ 21.12.2023 14:10
Jo cilvēks velk to, kas patīk un ko gribas. Liekais svars netraucē ģērbties kā gribas un justies kā gribas.
Mans pēdējais novērojums ir tieši par legingiem - piesekoju fitnesa trenerei, kas bieži posto bildes ar klientiem un progresiem. Viss ir forši un skaisti, bet visur tie dibeni, tie legingi sarauti dibenspraugā. Nav ne roku, ne vēderu progresu. Visas bildes, storiji sastāv no sieviešu dibeniem tajos legingos. Arī ārzemju postus skatos un visas uz zāli iet ar tāda veida legingiem. Kopš kura viss ir par un ap dibeniem un legingiem tajos? Nav vairs ne progresējošu vēderu bilžu, video, roku, kāju. Izlēmu nesekot.

Šim es 100% piekrītu! Man visi legingi ir parastie, nevieni nav ierauti dibenā :D Bet tie dibenu izcelošie ir kaut kāda apsēstība un kļuvusi par normu, bet tas ir šausmīgi vulgāri. Un vēl komplektā ar pīļlūpām, dekoltē, uzkrītošu kosmētiku tas izskatās kā “paņem mani, lūuudzu, es esmu izmisusi”. Vismaz tā es to redzu :)
21.12.2023 15:38 |

10 gadi
Reitings 3559
Reģ: 13.03.2013
Jupiter @ 21.12.2023 14:21
Tipa resnām meitenēm nedrīkst būt augsta pašapziņa? Tas ir diezgan augstprātīgi.

Es nesaku, ka nedrīkst...btw
21.12.2023 15:56 |

Reitings 508
Reģ: 22.11.2023
Džinga @ 21.12.2023 11:24

Tavs kauns ir tava problēma, ne citu

Par ko tu esi tā uzvilkusies uz mani nav saprotams. Visur man izsaki kaut kādas piezīmes. Nomierinies. :D
21.12.2023 20:52 |

Reitings 73
Reģ: 24.09.2023
usgburhgbnrth @ 21.12.2023 14:43

Tāpēc, ka garāmgājēji maksā nodokļus viņu ārstēšanai un pabalstiem. Zini cik ļoti mediķiem dzīve uzlabotos, ja nebūtu bars ar ''ko gribu, to daru, bet tagad ārstējiet mani, tas ir jūsu pienākums!" pacientiem?
Un man personīgi bojā garastāvokli tas, ka ir jāskatās uz neglītām lietām. Esi taču Rīgai cauri staigājusi - mājām sienas netīras, aplupušas, apzīmētas ar kaut kādiem grafiti, grausts aiz grausta, pa centru pilns bomžu un alkoholiķu, gana daudz cilvēku, kas nav spējīgi pat matus saķemmēt, kur nu vēl uzģērbt kaut ko, kas visā krāšņumā pasaulei neparāda arī viņu nolaisto ķermeni. Tev varbūt ir vienalga, ka dzīvo neglītā un degradējošā vidē, bet citiem nav vienalga.

Jā tevi neapmierina tava dzīves vieta, kas noprotu ir Rīgā tad jābrauc ir prom uz citu pilsētu/valsti/kontinentu dzīvot!
22.12.2023 06:38 |

Reitings 73
Reģ: 24.09.2023
Švīka @ 21.12.2023 14:32
Tas, ka apaļīgām sievietēm ir piekrišana, tad nu ir fakts. Viņas ir apaļīgas, nevis neglītas. Lieko svaru var nomest, ja gribās, bet ja tu esi kroksene pēc sejas, tad velc kaut vai zelta legingus un esi supertieva, bet nu nebūs...nebūs un viss.

Piekrītu te.Esmu redzējusi daudz sievietes ar lieko svaru un seja viņām ir pat ļoti pievilcīga, ja zaudētu svaru tad pielūdzēji garā rindā stāvētu viņām. Un tad ir tās super tievās, kurām ir savilkta dusmīga seja, kas atbaida citus jau pa gabalu.
22.12.2023 06:42 |

Reitings 3512
Reģ: 05.09.2023
Jupiter @ 21.12.2023 15:29
AAAAH tagad jau tie cilvēki pat nav "līdzvērtīgi" Tev... Vai es īsti nesapratu, ko Tu ar to gribēji pateikt. No kurienes tāda uzpūtība, es nezinu, bet kādu dienu Tev karma iedos pa seju, garantēts.

Atkal jau uzrodas kāda kura paspējusi sprediķot par karmu un tās eksistenci. 😅
Aizstāv viņa tos croptopus un dirsā ierautos legingus jo pati tādos staigā.
22.12.2023 06:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!