Minelūše @ 19.12.2023 13:50Man ir bijis gadījums, kad pēc mēneša aizgāju no darba tikai vienas kolēģes dēļ, kura nez kāpēc izturējās pret mani ar tādu naidu, it kā es būtu viņas vīra mīļākā. Ir viegli pateikt "neņem galvā", bet kad katru darbadienu jāpavada kopā ar kādu, kurš tevi necieš, tad nemaz tik vienkārši tas nav.
To man arī ģimene mēģināja ieborēt, ka vajadzēja palikt, paciest, alga laba, blablabla. Nē, nevajadzēja. Mana mentālā veselība ir svarīgāka par jebkādu naudu. Tāpēc nesaprotu cilvēkus, kuri turas pie toksiskiem kolektīviem, kad tas ir tikai darbs un to vienmēr var nomainīt.
Ijaa @ 19.12.2023 14:55
No vienas puses taisnība, bet no otras - nav nemaz tik viegli atrast jaunu darbu un tā mainīt darbus vienu pēc otra tikai tāpēc, ka tur ir kāds stulbs kolēģis. Katrā vietā var gadīties kāds, kuram tu nepatiksi. Un es nestrādātu darbu, kurā viss ir ideāli ar kolēģiem, bet maza alga. No labiem kolēģiem paēdis nebūsi.
Es tādā vietā nestrādātu. Nu ja nu vienīgi tiešām nav citu variantu. Neticas arī, ka vieta, kur priekšniece atklāti klačojas par darbiniekiem, ir kāda īpaši labā darba vieta.
tā ir realitāte, zinu konkrētu valsts uzņēmumu, kur vienas struktūevienības vadītāja ar savu vietnieci-draudzeni aprunā padotos, pat sanāksmes laikā, kurā konkrētais padotais nepiedalās... Ļoti zināms, liels valsts uzņēmums, bet tieši tajā struktūrā ļoti liela kadru mainība... Bosings tur uz pilnu klapi un ziņu pienešana...usgburhgbnrth @ 19.12.2023 15:36Es tādā vietā nestrādātu. Nu ja nu vienīgi tiešām nav citu variantu. Neticas arī, ka vieta, kur priekšniece atklāti klačojas par darbiniekiem, ir kāda īpaši labā darba vieta.