Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Miamo

Reitings 78
Reģ: 02.12.2023
Vai tas pārītis nav kopija Didrihsonu pārim? Veikals Miamo laikam galīgi neiet ,tāpēc meiča sākusi uzacis taisīt 😃 Esat iepirkušās tur Miamo ?
15.12.2023 00:50 |

Reitings 69
Reģ: 06.12.2022
Tieši tā arī bija, ka negāja un pārvācas uz Jēkabpili un tagad taisa uzacis.
Īsti jau ar Didrihsoniem nav ko salīdzināt tikai Elīna rīcības ziņā atpaliek no šīs meičas. Kopš saka filmēt video par draudzi tā šķiet, ka smadzenes izskalotas. Viss ir tikai pareizi kā paredzējis Dievs. Un nesen vēl bija video kā sūtīja, lai cilvēki iet parakstās pret Partnerības likumu. Cilvēks pat neiedziļinās kam tas paredzēts
15.12.2023 06:26 |

Reitings 904
Reģ: 19.08.2023
Cik atceros, tām drēbēm bija liels uzcenojums par parastām lupatām. Plus, vienu reizi rādīja, kā brauca uz kaut kādu tirgu ,tās drēbes pārdot, tas neko labu neliecināja.😁
15.12.2023 09:04 |

Reitings 428
Reģ: 29.03.2021
Agrāk pat diezgan bieži skatījos viņu live, jo katru reizi leca laukā, kad atvēru tiktoku. Drēbes nekad nebija manā stilā, bet Santa šķita jauka meitene. Tagad gan kopš viņa kļuva apsēsta ar reliģiju, no viņas mutes sāka nākt laukā tik ļaunas un homofobiskas lietas, ka palika pretīgi
15.12.2023 09:42 |

Reitings 508
Reģ: 22.11.2023
Tā meitene Santa man nekad nav patikusi, atbaida tā pārspīlētā labestībā un mīlīgums pret visiem. Neticu es tiem cilvēkiem, kuri ir pārspīlēti labi un cenšas visiem izpatikt. Un tā pārņemtība ar baznīcu man atgādina kaut kādu sektu.
Skolas laikā mācījos vienā klasē ar meiteni, kura bija ar savu mammu pārņemtas ar baznīcu. Man bija sudraba ķēdīte krustiņš ap kaklu, jo vienkārši ļoti patika. Viņas man uztaisīja skandālu, ka es necienot Dievu, ko tādu nēsājot bez svētības vai kā tur. :D
15.12.2023 10:04 |

Reitings 793
Reģ: 16.01.2023
Man vairāk par visu drausmīgi liekas pašiem dzīvot veikalā.
Pēc tam kad veikals neaizgāja, tad sāka taisīt uzacis un vienreiz tiktok bija video kā pieņem uz uzacu procedūrām kkadā pirtī. Pēc tam vēl noīrē Rīgā, apartamentus, lai paliktu ar draugu pa nakti un paralēli pieņem klientes.
Kura no jums ietu taisīt uzacis uz pirti un ietu cauri kkadam privātmājas pagalmam, lai tiktu pie meistarītes?
15.12.2023 12:19 |

Reitings 508
Dita.D @ 15.12.2023 12:19
Man vairāk par visu drausmīgi liekas pašiem dzīvot veikalā.
Pēc tam kad veikals neaizgāja, tad sāka taisīt uzacis un vienreiz tiktok bija video kā pieņem uz uzacu procedūrām kkadā pirtī. Pēc tam vēl noīrē Rīgā, apartamentus, lai paliktu ar draugu pa nakti un paralēli pieņem klientes.
Kura no jums ietu taisīt uzacis uz pirti un ietu cauri kkadam privātmājas pagalmam, lai tiktu pie meistarītes?

Nu, ja visu naudu ieguldīja veikalā, bet ar veikalu nekas neiznāca, tad nekas cits neatliek kā dzīvot veikalā, jo dzīvoklim nauda nepietiek vairs. Tā jau no sākuma nebija gudra doma atvērt veikalu ciematā. Saprotams, ka tur klientu nebūs daudz. Un arī tas viņu apģērbs ir gaumes lieta, vairāk tieši jauniešiem, nevis pieaugušajiem, bet kā zināms, jaunieši bēg no ciematiem uz pilsētām, tāpēc klientu nevarēja viņu veikalam nemaz būt daudz.
Par to uzacu taisīšanu, uzskatu, ka tas drīz arī beigsies, jo klientu nebūs. Jau var saprast, ka klientu nav, ja jau tik ļoti cenšas dabūt kādu klientu, ka pat gatavi īrēt citā pilsētā dzīvokli uz pāris dienām, lai tikai dabūtu klienti.
15.12.2023 12:44 |

Reitings 3587
Reģ: 05.12.2021
Ijaa @ 15.12.2023 12:44

Nu, ja visu naudu ieguldīja veikalā, bet ar veikalu nekas neiznāca, tad nekas cits neatliek kā dzīvot veikalā, jo dzīvoklim nauda nepietiek vairs. Tā jau no sākuma nebija gudra doma atvērt veikalu ciematā. Saprotams, ka tur klientu nebūs daudz. Un arī tas viņu apģērbs ir gaumes lieta, vairāk tieši jauniešiem, nevis pieaugušajiem, bet kā zināms, jaunieši bēg no ciematiem uz pilsētām, tāpēc klientu nevarēja viņu veikalam nemaz būt daudz.
Par to uzacu taisīšanu, uzskatu, ka tas drīz arī beigsies, jo klientu nebūs. Jau var saprast, ka klientu nav, ja jau tik ļoti cenšas dabūt kādu klientu, ka pat gatavi īrēt citā pilsētā dzīvokli uz pāris dienām, lai tikai dabūtu klienti.
jā, bet cik esmu redzējusi, uzacis smukas sanāk. Rūpīgas. Man viņas tas pārlieku labais tēls reāli kaitina, bet meitene pavisam jauna. Lai meklē sevi un savu sapņu lietu. Visi jau sāk no nulles.
15.12.2023 17:25 |

Reitings 508
krixis3 @ 15.12.2023 17:25
jā, bet cik esmu redzējusi, uzacis smukas sanāk. Rūpīgas. Man viņas tas pārlieku labais tēls reāli kaitina, bet meitene pavisam jauna. Lai meklē sevi un savu sapņu lietu. Visi jau sāk no nulles.

Viņai pēc pāris mēnešiem jau 28. Nav nemaz tik ļoti jauna. Nu jauna, bet ne tik ļoti traki.
Bet jā, uzacis ir labas.
15.12.2023 20:46 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits