Viņi ir četri ļoti tuvi draugi kopš pamatskolas laikiem un viņiem ir aizliegts pat paskatīties uz drauga meiteni, bet es taču nebiju tā pirmā puiša meitene, bet tagad ar manu puisi vairs nekomunicē neviens no tiem draugiem, jo uzskata, ka viņš nocēla meiteni. Redzu kā mans puisis pārdzīvo, ka viņa draugi nekontaktējas ar viņu, jo viņi visi bija ļoti tuvi. Nezinu ko darīt. Varbūt man parunāt ar viņa draugiem un izstāstīt situāciju? Vai tā ir slikta doma?
GhostGG @ 14.12.2023 15:11
Ļoti pareizi dara, ja draugs, draugam noceļ meiteni, tad tāds draugs nav vajadzīgs. + Par tavu puisi tas neko labu arī neliecina, ka viņš varēja tā izdarīties pret savu draugu.
Nevajag būt pārteigtai, ka tādi snake draugi nav vēlami vairs draugu kompānijā. Manuprāt, tie ir nerakstīti likumi starp vīriešu draugiem - neielaizties ar sievietēm, kuri sākotnēji ir ar viņu tikušies, vai patīk, vai arī ar bijušajām. Te viss ir pilnīgi normāli un pašsaprotami.
Ļoti pareizi dara, ja draugs, draugam noceļ meiteni, tad tāds draugs nav vajadzīgs. + Par tavu puisi tas neko labu arī neliecina, ka viņš varēja tā izdarīties pret savu draugu.
Nevajag būt pārteigtai, ka tādi snake draugi nav vēlami vairs draugu kompānijā. Manuprāt, tie ir nerakstīti likumi starp vīriešu draugiem - neielaizties ar sievietēm, kuri sākotnēji ir ar viņu tikušies, vai patīk, vai arī ar bijušajām. Te viss ir pilnīgi normāli un pašsaprotami.
Pilnīgs nonsenss, piedod. Ja vienam no pieciem čomiem ar to meiteni nesapas, bet tur nekā nav pat bijis, otram nav tiesības vispār neko pat tās meitenes virzienā padomāt? Es saprastu, ja būtu bijušas attiecības, izšķirtos un tad kāds no čomiem tur kaut ko sāktu, tas varētu likties dīvaini.
1x mēs bijām pastaigāt pa parku, 2x arī kad bija garlaicīgi pastaigājām pa parku, 3x bijām paēst. Sapratu, ka man nekas pret viņu nebūs. 4x satikāmies tad, kad es biju ar draudzenēm ballē un viņš tajā pašā ballē ar saviem draugiem. Mēs pat skūpstījušies nebijām. Kā es varēju būt viņa meitene?
GhostGG @ 14.12.2023 15:19
Tas nav nekāds nonsenss, tā ir normāla padarīšana NORMĀLĀS vīriešu kompānijās. Iedomājies tu sāktu tikties ar vīrieti, kurš ir bijis uz randiņu ar tavu labāko draudzeni un tai draudzenei viņš ļoti patīk? Ja uzsakti, ka dēļ krāna un pussy ir vērts izjaukt ļoti labi draudzību, ņemot vērā, ka vīrieši un sievietes ir milioniem, tad neko labu tas arī par tevi pašu neliecina. Pat ja šīs draudzības saglabājas, vienalga paliek, kā saka, "bad blood".
Libra. @ 14.12.2023 15:29
Ja diviem cilvēkiem labi saskan ,tad kāpēc gan viņi nevarētu neko veidot ? Nav nemaz tik viegli atrast īsto cilvēku ,kāpēc laist garām iespēju ? Un neveidot savu privāto dzīvi tikai tāpēc ,ka tavam draugam patik tā meitene ? Pfff .
Ja diviem cilvēkiem labi saskan ,tad kāpēc gan viņi nevarētu neko veidot ? Nav nemaz tik viegli atrast īsto cilvēku ,kāpēc laist garām iespēju ? Un neveidot savu privāto dzīvi tikai tāpēc ,ka tavam draugam patik tā meitene ? Pfff .
Izskatās, ka večiem nepatīk zaudēt vāveres medībās, tapēc čakarēs gadiem ilgu draudzību, jo kāds cits to vāveri dabuja saucot to par solidaritāti pret saviem draugiem.
GhostGG @ 14.12.2023 16:00
Nu ko tik neizdomās, lai pierādītu savu taisnību. Sievietēm tāpat šādas lietas nesaprast, jo viņām pa lielam tāda lieta kā gods un morālais kods ir sveša. Sievietes pat noceļ draudzenēm vīrus, ja var kaut kādu labumu gūt :D
Tāpērc es arī saku, ka draugu kompānijas un tajā pastāvošie uzskati ir dažādi. Tieši tāpēc cilvēki izvēlas draugus ar vienādiem uzskatiem un morālo kompasu, kas, acīmredzot, šajā tēmā ir bijis atšķirīgs. Tāpēc arī rezultāts ir tāds, kāds tas ir.
Domāju, ka pretenziju tam draugu bariņam nebūtu, ja tas pirmais, ar ko šī tikās būtu pie viņas ticis klāt.
Patīk tev tas vai nē, bet tas vnk prāda to, ka šādam draugam uzticēties nevar, un pie citām dzīves situācijām viņš atkal aiz muguras "uzmetīs" citus.
Tu bieži izmanto savu mīļāko teikumu "patīk tas tev vai nē", it kā tas kaut ko mainītu tā cilvēka dzīvē, ar ko tu diskutē un mēs atrastos pamatskolā, kurā paņem otra flomīti un tad rāda mēli. Mazliet pat smieklīgi domāt, ka tā ir kaut kāda uzmešana, jo neba meitene bija solijusi mūžīgu mīlu, kuru viņš, ļaunais - no draugu grupas padzītais, tagad ir savaldzinājis princesi savās skavās. Tāda bērnišķīga ampelēšanās ar "ja man netiek, tev arī nē, citādi ar tevi nedraudzēšos."
Attiecībā par to, ka viss bars nedraudzējas, es domāju, ka mēs runājam par gados jauniem cilvēkiem, kuriem visa dzīve ir čomiņi. Noteikti zem 25, tur tādas muļķības ir raksturīgas.
Par to, ka iznākums visiem ir labvēlīgs, es piekrītu. Atlasijās cilveki, kam nesakrīt vērtības.