Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pirktie sekotāji

Reitings 72
Reģ: 10.09.2019
Man radās jautājums.
Kāpēc ir cilvēki, personas, kas pērk sekotājus?
Kāds no tā labums?
Es nespēju savā prata rast skaidrojumu, tam, lai kāds tērētu naudu, lai nopirktu sekotājus, īpaši ja viņa kontents nav interesants.
Kas viņu pamudina to darīt?
Kas no tā mainās, ja pie sekotāju skaitā stāv nevis 500 (bet uzticīgi sekotāji) bet 100 tūkstoši?
Es šodien papētīju piemēram EvijasFo profilu.
130k sekotāju.
Reel skatījums vidēji 37k bet like, 30-50 like. Ne jau simti vai tūkstoši bet 30-50 like.
Viens komentārs.
Un kur jēga?
Tu tak pats redzi to gaužām zemo statistiku. Kā uzņēmumi izvēlas veidot sadarbību ar viņu?
13.12.2023 22:14 |

Reitings 841
Reģ: 18.01.2023
Tas rada ilūziju par popularitāti. Cilvēks skrollo Instagram un pamana profilu ar 130k sekotājiem un nodomā, ka tad jau labs, ja tik daudz sekotāju. Jāpaskatās vismaz, ja nepieseko. Skatījumi aug, algoritms uzlabojas, mērķis sasniegts. Negodīgi, bet efektīvi.
13.12.2023 23:53 |

Reitings 706
Reģ: 04.05.2015
Interesanta tēma īstenībā. Bet man vairāk interesētu, kā var nopirkt? Nu piemēram, ja es to gribētu, kas man jādara? Un kur garantija, ka t.s. nopirktie, pēc laika neatsekos?
Un vēl - vai tiešām to ieguldīto naudu var atpelnīt, ja saturs ir neinteresants?
14.12.2023 00:28 |

Reitings 508
Reģ: 22.11.2023
No pirktajiem sekotājiem nav nekādas aktivitātes. Tie ir fake profili, boti. Jā, ir tikai ilūzija citiem par to, cik tas cilvēks ir populārs, jo daudz sekotāju, bet tas arī viss. Postiem aktivitāte maza.
14.12.2023 01:06 |

Reitings 72
Reģ: 10.09.2019
Forelee @ 14.12.2023 00:28
Interesanta tēma īstenībā. Bet man vairāk interesētu, kā var nopirkt? Nu piemēram, ja es to gribētu, kas man jādara? Un kur garantija, ka t.s. nopirktie, pēc laika neatsekos?
Un vēl - vai tiešām to ieguldīto naudu var atpelnīt, ja saturs ir neinteresants?

Es papētīju. Var nopirkt visu ko vien velies. Sekotājus. Like. Komentārus. Skatijumus utt. Principa visas platformas var šo pakalpojumu nopirkt. Šis ir vēl interesantāk. Teorētiski var radīt ārkārtīgi populāra cilvēka profilu. Ja Tev ir nauda.
14.12.2023 09:16 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits