GhostGG @ 13.12.2023 10:12
Nekad to nedarītu. Tu nekad nezini, kas dzīvē var gadīties. Bieži vien cilvēki šķiršanās brīžos izmainās līdz nepazīšanai, ka tev liekas, ka tas ir pilnīgi cits cilvēks kādu tu atceries. Tas risks vnk nav tā vērts. Ja tas tiktu nopludināts internetā, tad to vairs atpakaļ paņemt nevar, tas ir kā štamps uz mūžu.
Šoreiz es Tev pilnībā piekrītu.
Ja vien tas nav biznesa plāns atpazīstamības celšanai. Vai tad Kim Kardashian speciāli nenopludināja savu sex tape un ar to vai tad nesākās viņas atpazīstamība? Video bija smuks (nu, priekš sex video).
Es ar fočēšanos nodarbojos reti, bet ar visu seju viena pirms pāris gadiem aizgāja... Zinu, pilnīgi stulbi, bet bildē biju tikai daļēji atkailināta :D Un tur ar adresātu iznāca tieši tas stāsts, ko Tu saki, ka viss var izmainīties par 180 grādiem - no mīlu līdz no contact :D Bet naida gan arī nav. Cik zinu, nopludinājis nav (līdz manīm nav nonācis), bet ja nopludinātu, man nebūtu no kauna zemē jālien, jo pašai bilde patīk. Tā ka uzskatu tā - ar plikbildēm vai nu neuzlaužami stingri drošības pasākumi vai rēķinies, ka var noplūst