Mārcis un Rūta Judži - kam taisnība!?

Reitings 669
Reģ: 15.08.2023
Pēc Ietekmeļu diskusijas pārpildīšanas ar šo tēmu, izveidoju atsevišķu diskusiju.
Tēma ir gana svarīga ne tikai šajā gadījumā, bet arī vispārīga mūsdienu problēma.
13.12.2023 07:37 |

Reitings 3512
Reģ: 05.09.2023
Piedodiet,bet tādas lietas tomer labāk darīt vienatnē,jo nu vīrietim tas skats varētu būt ne pārāk.

Es, savukārt, brūces apkoptu tur, kur man ir ērti nevis tur, kur vīrietim labāk. Tas paskats es domāju nevienam nav patīkams. Un nejau gluži tīšuprāt kāds atrauj savas brūces visu apskatei.
13.12.2023 16:13 |

Reitings 618
Reģ: 13.12.2021
Jūs te sakat, ka sieviete ir idiote, jo pati pieļāva, ka 17 gadu laikā viņu krāpj, pazemo, notiek emocionālā vardarbība. Bet tās kas apgalvo, ka Rūta pati ir vainīga un noteikti manipulē ar vīru visus šos gadus, tad rodas jautājums vai vīrs ir stulbs, ka to nemana?
Bija minēts ziņās, ka bērni ir atņemti, jo Mārcis ir nodevis informāciju, ka māja nav nodota ekspluatācijā, kuru pats cēla un tad jau protams, ka izsverot visus apstākļus, iestādes bērnus nodod tēvam.
Un Juris Kaukulis ir ļoti gudrs vīrietis, es domāju ka viņš par vardarbību zin, tāpēc arī pieminēja savā ierakstā, ka pārtrauc sadarbību, bet piemin, ka visas apsūdzības pret Mārci ir apgāztas tiesas ceļā, tur viss ir labi, bet viņi kā grupa nekādi neatbalsta vardarbību pret sievieti. Tātad vai nu tai grupai ir parādīts video ar vardarbību vai viņi paši šo laiku draugi būdami to zināja, tikai nepievērsa uzmanību!
13.12.2023 16:14 |

Autorizēts lietotājsModerators
Reitings 6681
Reģ: 13.11.2016
Apskatījos to jauns.lv rakstu. "Draudi" piedzīt kaut kādus zaudējumus, t.i., acīmredzot, vērsties ar prasības pieteikumu tiesā, nav draudi likuma izpratnē.
Šajā gadījumā gan šaubos par kaut kādām izredzēm kaut ko piedzīt.
13.12.2023 16:16 |

Reitings 2954
Reģ: 14.02.2023
law7 @ 13.12.2023 16:16
Apskatījos to jauns.lv rakstu. "Draudi" piedzīt kaut kādus zaudējumus, t.i., acīmredzot, vērsties ar prasības pieteikumu tiesā, nav draudi likuma izpratnē.
Šajā gadījumā gan šaubos par kaut kādām izredzēm kaut ko piedzīt.
Dzelzs vilkam esot zaudējumi , tad pats faktiski šos dirst pasuta.Āksts
13.12.2023 16:18 |

Patīk
Reitings 2796
Reģ: 08.05.2022
Jūs te runājat par to kādēļ sieviete tad to visu pacieta. Vīriešiem ir love bombing periodi, kad tevi ceļ debesīs, aplido, mīl no visas sirds un pēkšņi ir periodi, kad izturas kā pēdējā cūka, ar necieņu, aizvainojošiem izteikumiem, līdz ko Tu sāc attālināties un jau sākt domāt par sķiršanos , viņš atkal ieslēdz love bombing, un Tu sieviete, kura mīli, atkal notici cerībā, ka viņš ir mainījies un tā uz rinķi. Jā, sievietei ir jābūt gudrākai un ar augstāku pašcieņu, jāsaprot kāds viņš ir, bet tas taču nenoņem atbildību no virieša par savu rīcību. Un es skaidri zinu, ka sieviete var ļoti viegli izvest vīrieti no pacietibas un provocēt, bet ir tik daudz gadījumu kur sievietei nekas nav jādara, var paskatīties ne tā un būs jau viss. Tā pat kā vīrieši izsaka pretenzijas sievietei, kad kaut kas nepatīk, sieviete uzklausa viņu , mainās, bet līdz ko viņa izsaka pretenzijas vīrietim , vīrietis ar paceltu galvu netaisās neko mainīt un vēl pasaka, ka sieviete viņu zāģē.
13.12.2023 16:20 |

Reitings 3512
tad rodas jautājums vai vīrs ir stulbs, ka to nemana?

Kā reiz nav bijis stulbs un to pamanijis. Izšķīries, gājis pa kreisi citā kājstarpē mierinājumu meklēt, tagad jaunās attiecībās. Viņš, salīdzinoši ar Rūtu, dzīvo brīvu dzīvi.
13.12.2023 16:27 |

Reitings 6668
Reģ: 01.04.2023
kitijaarmazok @ 13.12.2023 09:03
Laikam, ka ticu Rūtai. Nav nekāds noslēpums, ka Latvijā,ja ir savi "gali" instancēs, tad var daudz ko panākt, vai izpirkties. Radu lokā, tas ir piedzīvots.
Tāpāt arī mūziķiem bieži vien alkoholisms iet roku rokā ar profesiju.

Īpaši, ja atbildīgās instances un tur strādājošie ir no Siguldas, Allažiem, Mālpils utt. Mārcis ir ļoti zināms savā apriņķī, sabiedrības dvēsele, vienmēr humorīgs, smaidīgs, jautrs, jā, diemžēl arī ļoti harizmātisks utml., pazīstu viņu jau no tīņu vecuma. Rūta tieši arī minēja, ka viņa Siguldā nevienu nepazina, bet Mārcim tur visi draudziņi, pat policists pie izsaukuma uzreiz piezvanīja viņam. Nebrīnos, ka arī Bāriņtiesā viss par “smukām acīm”. Sievietei kā cīņa ar vējdzirnavām, jo neviens jau neticēs.
13.12.2023 16:30 |

Reitings 47
Reģ: 13.12.2023
Kaut kur redzēju, ka ne tikai nenodotā māja bija par iemeslu bērnu nodošanai tēva aprūpē, kā viņa bija iedomājusies bērnus uzturēt un aprūpēt, algotu darbu tak nestrādāja vai arī es kļūdos?! Kāpēc tika atcelts tuvošanās aizliegums? Tur arī kādam uzsauca MC donaldu? Būtu mierīgi varējuši pie notāra vienoties par abpusēji izdevīgu šķiršanos, neko publiski par nekādu vardarbību mēs neuzzinātu, visticamāk tagad ieriebj viens otram, bet tas, ka bērnus tas skar vissmagāk pat abi nepadomā..
13.12.2023 16:30 |

10 gadi
Reitings 4151
Reģ: 29.01.2009
Ja cilvēks domā, ka viņam ir vēzis, mokās, kamēr gaida analīžu rezultātus, tas jau ir nenormāli psiholoģiski mokoši. Ja tajā brīdī nav atbalsta no vīra, bet tieši pretēji, tevi apsaukā un noniecina/ Pieļauju, ka tika izgriezts kāds labdabīgs veidojums.
Otrs, oi, tie, kas te tagad izmanto vārdu - autoimūna saslimšana. Jums nav ne jausmas, ko tas nozīmē, kā ir tad, kad organisms strādā pret tevi. Jā, es arī saņēmu piezīmes, ka es resna, piezīmes, ka slinka. Tajā brīdī man bija tā, ka es pēc nakts it kā normāla miega vienkārši neatradu spēku izkāpt no gultas, ēdu veselīgi, svars kāpa. Kamēr izej 101 ārstu, veic izmeklējumus, kamēr saproti cēloni, kamēr mēģini atrast piemērotus medikamentus, kamēr tie iedarbojas. Tas prasa ļoti daudz spēka un emociju. Tu atvelcies mājās, gribas raudāt, bet viens uzdirš, ka katliņš netīrs.
Autoimūnas slimības nav ārstējamas, ar tām ir jāsadzīvo visu mūžu. Tā, ka paklusējat.
P.S. Kivičs savu pirmo sievu arī pameta, kad viņa ar limfomu slimoja.
13.12.2023 16:31 |

Reitings 3512
Kikiriki @ 13.12.2023 16:30
Kaut kur redzēju, ka ne tikai nenodotā māja bija par iemeslu bērnu nodošanai tēva aprūpē, kā viņa bija iedomājusies bērnus uzturēt un aprūpēt, algotu darbu tak nestrādāja vai arī es kļūdos?! Kāpēc tika atcelts tuvošanās aizliegums? Tur arī kādam uzsauca MC donaldu? Būtu mierīgi varējuši pie notāra vienoties par abpusēji izdevīgu šķiršanos, neko publiski par nekādu vardarbību mēs neuzzinātu, visticamāk tagad ieriebj viens otram, bet tas, ka bērnus tas skar vissmagāk pat abi nepadomā..

Man arī liekas, ka vairāk tas lēmums par labu Mārcim jo Rūta vienkārši nevar viņus uzturēt.
13.12.2023 16:32 |

Reitings 618
Reģ: 13.12.2021
Jebkurā gadījumā lai kurš arī būtu vainīgs, nav pareizi, ka visu laiku esi dzīvojis mājās ar bērniem, bet tagad lai ieriebtu mātei un nebūtu jāmaksā alimenti, Tu atklāj, ka māja pēkšņi nav droša un atņem bērnus! Kāpēc vispār jāatņem? Var taču sadalīt katram pa divām nedēļām un visi laimīgi, bet nē, jāturpina otram darīt pāri! Ja būtu tik laimīgs tas Mārcis savās jaunajās attiecībās un dzīvē kā tādā, tad tā nerīkotos! Un sieva pēc šķiršanās ilgi klusēja, tagad tikai sāka runāt, jo līdz kaklam jau piegriezusies manipulācija!
13.12.2023 16:32 |

Reitings 6668
Reģ: 01.04.2023
IceCream @ 13.12.2023 16:31
Ja cilvēks domā, ka viņam ir vēzis, mokās, kamēr gaida analīžu rezultātus, tas jau ir nenormāli psiholoģiski mokoši. Ja tajā brīdī nav atbalsta no vīra, bet tieši pretēji, tevi apsaukā un noniecina/ Pieļauju, ka tika izgriezts kāds labdabīgs veidojums.
Otrs, oi, tie, kas te tagad izmanto vārdu - autoimūna saslimšana. Jums nav ne jausmas, ko tas nozīmē, kā ir tad, kad organisms strādā pret tevi. Jā, es arī saņēmu piezīmes, ka es resna, piezīmes, ka slinka. Tajā brīdī man bija tā, ka es pēc nakts it kā normāla miega vienkārši neatradu spēku izkāpt no gultas, ēdu veselīgi, svars kāpa. Kamēr izej 101 ārstu, veic izmeklējumus, kamēr saproti cēloni, kamēr mēģini atrast piemērotus medikamentus, kamēr tie iedarbojas. Tas prasa ļoti daudz spēka un emociju. Tu atvelcies mājās, gribas raudāt, bet viens uzdirš, ka katliņš netīrs.
Autoimūnas slimības nav ārstējamas, ar tām ir jāsadzīvo visu mūžu. Tā, ka paklusējat.

Zini, kas ir ar to Kiviča 1. sievu? Es ieraudzīju, ka Ilze Ieviņa ir uzspiedusi “like” tam Mārča postam Facebookā. Tik dīvaini likās..
13.12.2023 16:34 |

Reitings 3512

Neviens jau te nav teicis, ka viņa ir slikta sieviete tapèc, ka viņai bija autoimūnā saslimšana nevis vēzis. Pie jebkuras slimības dzīves partnerim, laulāti vai nē, ir jàbūt atbalstošam. Ja atbalsta nav, tad ceļš ir 2x smagāks. Mēs te vairāk par kontekstu, kādā viņa savu saslimšanu ir pasniegusi un likusi domāt, ka tas ir bijis vēzis, jo tas skan draudīgāk un nervus kutinošāk.
13.12.2023 16:36 |

Reitings 47
Reģ: 13.12.2023
kinderbueno @ 13.12.2023 16:32
Jebkurā gadījumā lai kurš arī būtu vainīgs, nav pareizi, ka visu laiku esi dzīvojis mājās ar bērniem, bet tagad lai ieriebtu mātei un nebūtu jāmaksā alimenti, Tu atklāj, ka māja pēkšņi nav droša un atņem bērnus! Kāpēc vispār jāatņem? Var taču sadalīt katram pa divām nedēļām un visi laimīgi, bet nē, jāturpina otram darīt pāri! Ja būtu tik laimīgs tas Mārcis savās jaunajās attiecībās un dzīvē kā tādā, tad tā nerīkotos! Un sieva pēc šķiršanās ilgi klusēja, tagad tikai sāka runāt, jo līdz kaklam jau piegriezusies manipulācija!

Es domāju, ka agrāk neko nepubliskoja, jo nedomāja, ka lems par labu vīrietim, jo pie mums pieņemts, ka bērni paliek pie mātes, tāpēc visticamāk tam, ka pie tēva nolēma ir pamatots iemesls
13.12.2023 16:40 |

10 gadi
Reitings 4151
Reģ: 29.01.2009
SarmaD @ 13.12.2023 16:36

Neviens jau te nav teicis, ka viņa ir slikta sieviete tapèc, ka viņai bija autoimūnā saslimšana nevis vēzis. Pie jebkuras slimības dzīves partnerim, laulāti vai nē, ir jàbūt atbalstošam. Ja atbalsta nav, tad ceļš ir 2x smagāks. Mēs te vairāk par kontekstu, kādā viņa savu saslimšanu ir pasniegusi un likusi domāt, ka tas ir bijis vēzis, jo tas skan draudīgāk un nervus kutinošāk.

Jā, varbūt viņai gribas, lai beidzot kāds cilvēcīgi pažēlo.
Tuana @ 13.12.2023 16:34

Zini, kas ir ar to Kiviča 1. sievu? Es ieraudzīju, ka Ilze Ieviņa ir uzspiedusi “like” tam Mārča postam Facebookā. Tik dīvaini likās..

Jā, starp citu, es tieši tāpēc iedomājos, bet kaut kas izsita no domas apskatīties profilu vai tā viņa.
13.12.2023 16:43 |

Reitings 2954
kinderbueno @ 13.12.2023 16:32
NAUDA ,un atriebiba ,vardarbība . 3 berniem almenti apm 500eu, plus bērnu NAUDA apm 200-300, plus 3+ karte un citi atvieglojumi .A ja būtu sievai pats maksā alimentus, un vel hipotēka uz kakla.
13.12.2023 16:43 |

Reitings 5329
Reģ: 19.09.2016
Tuana @ 13.12.2023 16:34

Jā un redzēju viņas komentāru,ka netic Rūtas stāstam.
13.12.2023 16:47 |

Reitings 2485
Reģ: 22.02.2023
Krizdole @ 13.12.2023 15:52
"Ar Rūtu mēs kaut kad tā vai citādi izlīgsim... karotāji var arī vienoties, bet ar nodevības organizētāju?" kurš ar to ir domāts? ?
Lato Lapsa, kurš viņas rakstīto uzpucējis pēc visiem gramatikas un psiholoģijas kanoniem?
13.12.2023 16:48 |

Reitings 2954
LuckyStrike @ 13.12.2023 16:48
Lato Lapsa, kurš viņas rakstīto uzpucējis pēc visiem gramatikas un psiholoģijas kanoniem?
To viņš teica zem.ĪPAŠĀS atvadu vēstules tieši DZELZS VILKAM.!!!!!!!
13.12.2023 16:50 |

10 gadi
Reitings 1601
Reģ: 17.01.2013
Nu, autoimuno saslimšanu galīgi nevar pielīdzināt vēzim. Mana vīra brālim ir šī slimība, pagāja aptuveni 2 mēneši, kamēr atklāja, viņš visu to laiku, gāja uz darbu, turpināja savu dzīvi, arī pēc slimības atklāšanas- nu, nevar to salīdzināt ar vēzi… nevar.
13.12.2023 17:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits