Piedodiet,bet tādas lietas tomer labāk darīt vienatnē,jo nu vīrietim tas skats varētu būt ne pārāk.
Dzelzs vilkam esot zaudējumi , tad pats faktiski šos dirst pasuta.Ākstslaw7 @ 13.12.2023 16:16Apskatījos to jauns.lv rakstu. "Draudi" piedzīt kaut kādus zaudējumus, t.i., acīmredzot, vērsties ar prasības pieteikumu tiesā, nav draudi likuma izpratnē.
Šajā gadījumā gan šaubos par kaut kādām izredzēm kaut ko piedzīt.
tad rodas jautājums vai vīrs ir stulbs, ka to nemana?
kitijaarmazok @ 13.12.2023 09:03Laikam, ka ticu Rūtai. Nav nekāds noslēpums, ka Latvijā,ja ir savi "gali" instancēs, tad var daudz ko panākt, vai izpirkties. Radu lokā, tas ir piedzīvots.
Tāpāt arī mūziķiem bieži vien alkoholisms iet roku rokā ar profesiju.
Kikiriki @ 13.12.2023 16:30Kaut kur redzēju, ka ne tikai nenodotā māja bija par iemeslu bērnu nodošanai tēva aprūpē, kā viņa bija iedomājusies bērnus uzturēt un aprūpēt, algotu darbu tak nestrādāja vai arī es kļūdos?! Kāpēc tika atcelts tuvošanās aizliegums? Tur arī kādam uzsauca MC donaldu? Būtu mierīgi varējuši pie notāra vienoties par abpusēji izdevīgu šķiršanos, neko publiski par nekādu vardarbību mēs neuzzinātu, visticamāk tagad ieriebj viens otram, bet tas, ka bērnus tas skar vissmagāk pat abi nepadomā..
IceCream @ 13.12.2023 16:31Ja cilvēks domā, ka viņam ir vēzis, mokās, kamēr gaida analīžu rezultātus, tas jau ir nenormāli psiholoģiski mokoši. Ja tajā brīdī nav atbalsta no vīra, bet tieši pretēji, tevi apsaukā un noniecina/ Pieļauju, ka tika izgriezts kāds labdabīgs veidojums.
Otrs, oi, tie, kas te tagad izmanto vārdu - autoimūna saslimšana. Jums nav ne jausmas, ko tas nozīmē, kā ir tad, kad organisms strādā pret tevi. Jā, es arī saņēmu piezīmes, ka es resna, piezīmes, ka slinka. Tajā brīdī man bija tā, ka es pēc nakts it kā normāla miega vienkārši neatradu spēku izkāpt no gultas, ēdu veselīgi, svars kāpa. Kamēr izej 101 ārstu, veic izmeklējumus, kamēr saproti cēloni, kamēr mēģini atrast piemērotus medikamentus, kamēr tie iedarbojas. Tas prasa ļoti daudz spēka un emociju. Tu atvelcies mājās, gribas raudāt, bet viens uzdirš, ka katliņš netīrs.
Autoimūnas slimības nav ārstējamas, ar tām ir jāsadzīvo visu mūžu. Tā, ka paklusējat.
P.S. Kivičs savu pirmo sievu arī pameta, kad viņa ar limfomu slimoja.
IceCream @ 13.12.2023 16:31Ja cilvēks domā, ka viņam ir vēzis, mokās, kamēr gaida analīžu rezultātus, tas jau ir nenormāli psiholoģiski mokoši. Ja tajā brīdī nav atbalsta no vīra, bet tieši pretēji, tevi apsaukā un noniecina/ Pieļauju, ka tika izgriezts kāds labdabīgs veidojums.
Otrs, oi, tie, kas te tagad izmanto vārdu - autoimūna saslimšana. Jums nav ne jausmas, ko tas nozīmē, kā ir tad, kad organisms strādā pret tevi. Jā, es arī saņēmu piezīmes, ka es resna, piezīmes, ka slinka. Tajā brīdī man bija tā, ka es pēc nakts it kā normāla miega vienkārši neatradu spēku izkāpt no gultas, ēdu veselīgi, svars kāpa. Kamēr izej 101 ārstu, veic izmeklējumus, kamēr saproti cēloni, kamēr mēģini atrast piemērotus medikamentus, kamēr tie iedarbojas. Tas prasa ļoti daudz spēka un emociju. Tu atvelcies mājās, gribas raudāt, bet viens uzdirš, ka katliņš netīrs.
Autoimūnas slimības nav ārstējamas, ar tām ir jāsadzīvo visu mūžu. Tā, ka paklusējat.
kinderbueno @ 13.12.2023 16:32Jebkurā gadījumā lai kurš arī būtu vainīgs, nav pareizi, ka visu laiku esi dzīvojis mājās ar bērniem, bet tagad lai ieriebtu mātei un nebūtu jāmaksā alimenti, Tu atklāj, ka māja pēkšņi nav droša un atņem bērnus! Kāpēc vispār jāatņem? Var taču sadalīt katram pa divām nedēļām un visi laimīgi, bet nē, jāturpina otram darīt pāri! Ja būtu tik laimīgs tas Mārcis savās jaunajās attiecībās un dzīvē kā tādā, tad tā nerīkotos! Un sieva pēc šķiršanās ilgi klusēja, tagad tikai sāka runāt, jo līdz kaklam jau piegriezusies manipulācija!
SarmaD @ 13.12.2023 16:36
Neviens jau te nav teicis, ka viņa ir slikta sieviete tapèc, ka viņai bija autoimūnā saslimšana nevis vēzis. Pie jebkuras slimības dzīves partnerim, laulāti vai nē, ir jàbūt atbalstošam. Ja atbalsta nav, tad ceļš ir 2x smagāks. Mēs te vairāk par kontekstu, kādā viņa savu saslimšanu ir pasniegusi un likusi domāt, ka tas ir bijis vēzis, jo tas skan draudīgāk un nervus kutinošāk.
Tuana @ 13.12.2023 16:34
Zini, kas ir ar to Kiviča 1. sievu? Es ieraudzīju, ka Ilze Ieviņa ir uzspiedusi “like” tam Mārča postam Facebookā. Tik dīvaini likās..
NAUDA ,un atriebiba ,vardarbība . 3 berniem almenti apm 500eu, plus bērnu NAUDA apm 200-300, plus 3+ karte un citi atvieglojumi .A ja būtu sievai pats maksā alimentus, un vel hipotēka uz kakla.kinderbueno @ 13.12.2023 16:32Jebkurā gadījumā lai kurš arī būtu vainīgs, nav pareizi, ka visu laiku esi dzīvojis mājās ar bērniem, bet tagad lai ieriebtu mātei un nebūtu jāmaksā alimenti, Tu atklāj, ka māja pēkšņi nav droša un atņem bērnus! Kāpēc vispār jāatņem? Var taču sadalīt katram pa divām nedēļām un visi laimīgi, bet nē, jāturpina otram darīt pāri! Ja būtu tik laimīgs tas Mārcis savās jaunajās attiecībās un dzīvē kā tādā, tad tā nerīkotos! Un sieva pēc šķiršanās ilgi klusēja, tagad tikai sāka runāt, jo līdz kaklam jau piegriezusies manipulācija!
Tuana @ 13.12.2023 16:34
Zini, kas ir ar to Kiviča 1. sievu? Es ieraudzīju, ka Ilze Ieviņa ir uzspiedusi “like” tam Mārča postam Facebookā. Tik dīvaini likās..
Lato Lapsa, kurš viņas rakstīto uzpucējis pēc visiem gramatikas un psiholoģijas kanoniem?Krizdole @ 13.12.2023 15:52"Ar Rūtu mēs kaut kad tā vai citādi izlīgsim... karotāji var arī vienoties, bet ar nodevības organizētāju?" kurš ar to ir domāts? ?
To viņš teica zem.ĪPAŠĀS atvadu vēstules tieši DZELZS VILKAM.!!!!!!!LuckyStrike @ 13.12.2023 16:48Lato Lapsa, kurš viņas rakstīto uzpucējis pēc visiem gramatikas un psiholoģijas kanoniem?
Nu, autoimuno saslimšanu galīgi nevar pielīdzināt vēzim. Mana vīra brālim ir šī slimība, pagāja aptuveni 2 mēneši, kamēr atklāja, viņš visu to laiku, gāja uz darbu, turpināja savu dzīvi, arī pēc slimības atklāšanas- nu, nevar to salīdzināt ar vēzi… nevar.IceCream @ 13.12.2023 16:31Ja cilvēks domā, ka viņam ir vēzis, mokās, kamēr gaida analīžu rezultātus, tas jau ir nenormāli psiholoģiski mokoši. Ja tajā brīdī nav atbalsta no vīra, bet tieši pretēji, tevi apsaukā un noniecina/ Pieļauju, ka tika izgriezts kāds labdabīgs veidojums.