Naomi* @ 15.12.2023 23:47https://www.1188.lv/zinas/vins-nav-monstrs-sipeniece-un-rajecka-publiski-pauz-atbalstu-judzim/23311?fbclid=IwAR3ebJcxNBwYDp3UfWUVut1aJaW73a5z_yCjB3yVc50Vd_kaitxo45MJBUo_aem_AYNwUtivMhshlUfmCZ4USd8XhZPqpRTRmKsw0dbGfPgGPNAaqDp47JGgY-FfJlUV8Pc
Raksta pašas beigas interesantas, par skriešanu pakaļ mašīnai.
IceCream @ 16.12.2023 01:53
Kur kaimiņš arī, protams, klāt ?
SarmaD @ 16.12.2023 00:48
Tas, ko tu tagad tur sarakstiji, pat ja ir tīrākā patiesība liecina tikai par to, ka Rūta ir duma kā zābaks īpašumu lietās. Atdot pēdējo un neparūpēties par to, lai daļa no jaunā ir tavā īpašumā ir tups gājiens.
Scandinavian @ 16.12.2023 03:37
Ko tad vińai vajadzēja darīt?
Kalnos @ 16.12.2023 10:40Ko tu tur murgo? Nav viņa nekāda Vācija , beidz tā alkoholiķa un jobera melus te izplatīt.
Lielākie bērni atsakās iet uz skolu, dēļ visa notiekošā
TuunEs @ 16.12.2023 12:01
Kur šādu informāciju ieraudzīji?
Naomi* @ 16.12.2023 12:20
Es taču jau ieliku linku vienu lapu atpakaļ.
https://www.1188.lv/zinas/vins-nav-monstrs-sipeniece-un-rajecka-publiski-pauz-atbalstu-judzim/23311?fbclid=IwAR3ebJcxNBwYDp3UfWUVut1aJaW73a5z_yCjB3yVc50Vd_kaitxo45MJBUo_aem_AYNwUtivMhshlUfmCZ4USd8XhZPqpRTRmKsw0dbGfPgGPNAaqDp47JGgY-FfJlUV8Pc
Es tikai minu, bet pēc maniem aprēķiniem, meitai ir 17 gadu, nevis 16, ja pagājušo gad beidza 9.klasi, šogad 10. Klase, protams, atkarīgs, cik gados uzsāka skolas gaitas.Naomi* @ 16.12.2023 11:56Lielākie bērni atsakās iet uz skolu, dēļ visa notiekošā- un kas to visu aizsāka? Māte, kura domājot par bērniem- vai tiešām domāja?! Lielākam bērnam ir vismaz 16 gadu, nezinu cik otram, bet abi saprātīgā vecumā, vai tēvs viņus ar varu aizvilka pie sevis? Manuprāt, visa tā drāma ir par mazāko, automātiski, “pavelkot” līdzi notiekošā arī pārējos bērnus. Cik zinu, tiesa, tik pieaugušā vecumā, ļauj pašiem izvēlēties vecāku pie kura dzīvos.
Naomi* @ 16.12.2023 11:56Lielākie bērni atsakās iet uz skolu, dēļ visa notiekošā- un kas to visu aizsāka? Māte, kura domājot par bērniem- vai tiešām domāja?! Lielākam bērnam ir vismaz 16 gadu, nezinu cik otram, bet abi saprātīgā vecumā, vai tēvs viņus ar varu aizvilka pie sevis? Manuprāt, visa tā drāma ir par mazāko, automātiski, “pavelkot” līdzi notiekošā arī pārējos bērnus. Cik zinu, tiesa, tik pieaugušā vecumā, ļauj pašiem izvēlēties vecāku pie kura dzīvos.
Relaxxxxxx @ 16.12.2023 12:37
Šī viss haips ir mazās meitiņas dēļ, gan jau dēļ tās Gaujā lekšanas dēļ arī bāriņtiesa aprūpi uztic tēvam 100%!
Lielie arī, ja mammīte tik perfekta-tad jau dzīvotu pie viņas, bet sanāk ka paši tēti izvēlas?! Un lielajiem ir tas vecums, ka zinu, piemērus, ka uzmana pat vecākus čata grupās, jeb ļoti uztraucas par liekiem sensitīviem info un šī nu ir tāda bedre ko Rūta izrakusi saviem vecākajiem bērniem, ko ticu, ka visu dzīvi nespēs viņi piedot, redzot kā sagrauta ir tēta dzīve! Un ne jau visu var vērtēt naudā un īpašumos, kuri jebkurā gadījumā paliks bērniem!
Stulba vecene, stulba/mērgliska/zemiska atriebība vīrietim-tāds rezumē, kuras vārdā tiek upurēti bērni, bet laikam jau “ karmas dievietēm” nekas nav svēts!
Protams, es nezinu, ko viņš domāja, bet man liekas, ka gāja uz aiziešanu, nevis pie mīļākās, bet kā jau teicu- es nezinu, ko Mārcis domāja, tie visi ir tikai minējumi.Tusnelda @ 16.12.2023 12:53
Bet, ja paskatamies no otras puses? Vai tētis iedomājās par to, kā jutīsies bērni, kad bīdīja savu biznesa projektu Maliginas gultā? Pilns internets bija ar virsrakstiem "precētais Judzis...utt" un bildes klāt, kur mīļais tētis ar svešu tanti! Vai tas bērniem nāca par labu, ka mīļais tētis gāja prom, vilkās atpakaļ un atkal gāja prom?
P.S. vai ir pārliecība, ka bāriņtiesa vispār bērniem jautāja, pie kā viņi grib dzīvot? Dzīvesvietu taču neesot apsekojuši, varbūt pietika kopā ar Judzi aiziet pusdienās.