TuunEs @ 14.12.2023 19:29Izsūca naudu un aizlaidās atpakaļ pie sievas.
https://www.apollo.lv/6416239/irinas-maliginas-masa-nika-par-marci-judzi-es-neuzskatu-vinu-par-labu-cilveku?fbclid=IwAR0Or3sGOBBhKueOa-bUe-CgEkXJlDkQW186BonWyuL9Xk-6LA3ZD7hYFSk_aem_Aadpl8O_axLVzcSEX7XGz022vV_npZoqli8lLliKc88ysW7JFyteHvOmuHw-G8VmzkE
Atvainojos,ja gadījumā kāda bija ielikusi šo rakstu un palaidu garām.
SarmaD @ 14.12.2023 19:33
Re ku vel viena kas var kliegt, ka upuris!
TuunEs @ 14.12.2023 19:36
Nesapratu?
Biezlape @ 14.12.2023 19:42Rūtas tēvs ir Juris Gorkšs, futbola kluba "Auda" prezidents. VID viņu apsūdz par nodokļu mahinācijām. Kārtējais shēmotājs.
Kalnos @ 14.12.2023 19:14Interesanti paverot ,kas bus nākamais samazgu spainis Rūtas virziena. Rūta visuma ļaunums!!
vivii @ 14.12.2023 18:37
Un kurš teica, ka kaimiņam var ticēt? ?
Es arī varētu visu ko pastāstīt par savu kaimiņu, tikai puse no tā būtu kā man liekas un kā es to visu redzu.
Vilmara @ 14.12.2023 11:05Skatos, ka FB Judža profilā par aizstāvi uzmeties Dalbiņš, rūpīgi tīra nost visus Mārča virzienā lidojošos pārmetumus ne vien pa dienām, bet arī pa stundām. Aizstāvju pulkam pievienojusies arī Rajeckas meita, Louie Fontaine ar murgainu aizstāvības postu un pat viens mazzināms advokāts ar primitīvu tiesību normu uzskaitījumu. Cirks var sākties, nodrošināmies ar popkornu vai čipsiem pie ekrāna ilgam laikam...
vivii @ 14.12.2023 18:37
Un kurš teica, ka kaimiņam var ticēt? ?
Es arī varētu visu ko pastāstīt par savu kaimiņu, tikai puse no tā būtu kā man liekas un kā es to visu redzu.
fifinators @ 14.12.2023 19:53
Tur jau tā lieta.
Gobzemu tak arī kaimiņi atbalsta un uzskata par normālu cilvēku. ?
Biezlape @ 14.12.2023 19:42Rūtas tēvs ir Juris Gorkšs, futbola kluba "Auda" prezidents. VID viņu apsūdz par nodokļu mahinācijām. Kārtējais shēmotājs.
Hubabuba @ 14.12.2023 20:03
Nu bet protams, būtu tur tiešām naiva sieviete, bez aizmugures, šis stāsts par emocionālo un ekonomisko vardarbību neaizietu tautās un diez vai pietiktu līdzekļu algot Lapsas kungu. Tur simts punkti abi ir viens otra vērti. Judzis ir babņiks un iedzērājs un Rūta izbrauc uz to ka Judzis ir zināms attiecīgās aprindās un smuku bedri viņam rok. Te nav stāsts par nabadzīgu mājsaimnieci kas ziedojusies ģimenei un pati nāk no sociāli nelabvēlīgas ģimenes, viņai ir ļoti laba aizmugure visās nozīmēs. Protams, Judzis jau arī ir pilnīgs āpsis, bet es esmu pārliecināta ka viņi viens otru ir noveduši līdz tam un tad Ruta vienkārši izšāva visu, ko varēja. Īstenībā viņiem sen jau vajadzēja šķirties un sākt dzīvi atsevišķi, nevis vienam otru gremdēt. Piekrîtu tam, ka abi ir vienlīdz labi. Un nē es neaizstāvu varmāku, tur tiešām abi izklausās viens otra vērti.
Sebii @ 14.12.2023 20:03Vai tas pats kaimiņš ir īsti riktīgs nevar zināt…
No raksta : Daudzi bija sašutuši par Rūtas publiski pausto, ka Mārcis it kā Rūtu viņas slimības dēļ esot nosaucis par vienpupi. Kad LA.LV šo jautāja Dairim, viņš saka, ka arī vairākus strīdus diemžēl ir redzējis pavisam tuvu. “Par vienpupi es neko neesmu dzirdējis, bet bieži gan esmu dzirdējis, kā Rūta Mārci mūsu visu klātbūtnē sauc par kropli. Un regulāri. Kurš izšķirs, kurš no vārdiem ir sliktāks? Mārcis bija satraucies par Rūtas veselību, es nezinu, iespējams, kādreiz arī pabiedēja, ka viņa kļūs par vienpupi, ja par sevi neparūpēsies.”
.
Saukt par kropli nav normāli, bet attaisnot to, ka apsaukā par vienpupi, gan ir slimi ??♀️ Apmēram “Tas jau nekas traks, tikai teica, kas ar viņu var gadīties nākotnē”. Fuj ?
SarmaD @ 14.12.2023 19:26
Emocionālu vardarbību viņam var pierakstīt pēc tā video, jā.
Par joberi saukt arī, jo aizgāja jo sievas, un tad sieva tādu briesmīgu joberi paņēma atpakaļ, jo tomēr cīši lobs cilvēks viņai bija.
Dzērājs - nezinu. Neesmu redzējusi, lai gan nebūtu pārsteiguma momenta, kā jau mūziķim. Un atkal, tāds dzērājs tomēr izrādijās Rūtai vajadzīgs.
Visā visumā briesmīgs tāds Mārcis, kurš jāņem tai Rūtai atpakaļ un gadiem jāpacieš, jo vienīgais vīrietis uz visas planētas.