Es vēlos viņu kaut kā pārsteigt, bet nezinu, kā. Kādas ir iespējas?
gagr @ 06.12.2023 22:24Kāda ir neticamākā lieta, ko esat darījis savai draudzenei? Es vēlos viņu kaut kā pārsteigt, bet nezinu, kā. Kādas ir iespējas?
GhostGG @ 06.12.2023 22:47
"Izēd" līdz orgasmam. Būs starā. Saku no pieredzes.
. Visi dzīvē neseko influenceres mīlīt, man nav neviena influencere, kurai es ikdienā sekotu, takā ej prom ar savu stulbumulietotājs @ 07.12.2023 01:35Gribi pārsteigt, ir jāpērk viņai brenda rotaslietas, kuras valkā viņas mīļākās influenceres.
Varbūt viņš nevar tā? Tad kaut kā jakompensē ar mantām...
Daudziem večiem jau 25 gados vairs nestāv jo tīņu vecumā daudz smēķēja visādus mēslus.
Alfir @ 06.12.2023 22:29Godīgi sakot, es gandrīz nekad nepārsteidzu savu draudzeni. Es vienmēr viņu sagaidīju ballistiski, ar ziediem un dāvanu... Nesen pasūtīju ziedu piegāde Rīgā https://funflowers.lv/ . Tas, ar ko es varu izpriecāties, ir ziedi. Un ziedi ir kaut kas tāds, ko meitenes mīl. Jums nav jāizdomā nekas jauns.
gagr @ 06.12.2023 22:33Arī es domāju, ka ziedi ir laba dāvana. Jebkura meitene no tām neatteiktos.
Neza000 @ 07.12.2023 01:37. Visi dzīvē neseko influenceres mīlīt, man nav neviena influencere, kurai es ikdienā sekotu, takā ej prom ar savu stulbumu
Alfir @ 06.12.2023 22:29Godīgi sakot, es gandrīz nekad nepārsteidzu savu draudzeni. Es vienmēr viņu sagaidīju ballistiski, ar ziediem un dāvanu... Nesen pasūtīju ziedu piegāde Rīgā https://funflowers.lv/ . Tas, ar ko es varu izpriecāties, ir ziedi. Un ziedi ir kaut kas tāds, ko meitenes mīl. Jums nav jāizdomā nekas jauns.
tas ka tev ir problēmas ar stāvēšanu no 25 gadu vecumā nenozīmētu, ka citiem arī 25 gados nestāv krāns. Daudziem vīriešiem 35 gados stāv tāpat kā stāvēja 20 gados. 😂lietotājs @ 07.12.2023 01:35Gribi pārsteigt, ir jāpērk viņai brenda rotaslietas, kuras valkā viņas mīļākās influenceres.
Daudziem večiem jau 25 gados vairs nestāv jo tīņu vecumā daudz smēķēja visādus mēslus.
audziem večiem jau 25 gados vairs nestāv jo tīņu vecumā daudz smēķēja visādus mēslus.
Lielākā daļa 18-30 g. vecumā seko influencerēm, jo trūkst savu smadzeņu lai ko dzīvē izlemtu. Tu varbūt esi retais izņēmums 20% starpā.
Ko viņš nevar, mēles viņam nav?lietotājs @ 07.12.2023 01:35Gribi pārsteigt, ir jāpērk viņai brenda rotaslietas, kuras valkā viņas mīļākās influenceres.