GhostGG @ 06.12.2023 10:30Es bez auto galīgi nevarētu.
Pirmkārt, man ļoti nepatīk staigāt ar kājām un otrkārt, man patīk mašīnas, patīk bŕaukt - silda sirdi.
dzīvoju mazpilsētā un bez auto var iztikt pat ļoti labi. Reizèm auto sagribas tad, kad jàbrauc uz Rígu, lai nebútu ar sabiedrisko jàbrauc, bet tá ikdienà - vispàr miers. Kà Rígá bútu ja dzivotu - gruti spriest!Pomelo @ 06.12.2023 02:07sveikas. Kā nolēmāt par dzīvi bez auto? Kas jūs mudināja nepirkt/pārdot savu auto. Daudzi vides aktīvisti iestājas par dzīvi bez auto, būšot zaļāka vide.
Kāda ir jūsu nostāja attiecībā pret dzīvi bez auto!? grūtības, bez auto..
Vai pilsētā vajag auto? Par laukiem runājot, auto ir vajadzīgs mērojot daudzums km ceļā, bet vai pilsētā var iztikt bez sava auto? Auto īpašniekiem - Kādas vidēji ir tavas auto izmaksas mēnesī, gadā? Runājot par sabiedrību kopumā, redzu daudzus cilvēkus, pārus, kas strādā 6 dienas nedēļā, no rīta līdz v vēlam vakaram, lai tikai spētu segt auto izmaksas ikdienā (degviela, remonti, apskates) vai tiešām auto ir tik nepieciešams, ka bez tā nevar ne elpot ne dzīvot? Jo liekas ka dažiem jā. jūsu viedoklis šeit... Un vēl pamanīju, ka lielai daļai auto ir kā pirmā nepieciešamības, prece, lai izdzīvotu vispār. Liekas ka tas auto ir overrated. Pārāk pārspīlēti nozīmīgs cilvēka dzīvē. Varētu teikt galvenais instruments dzīvē
Tā teikt būs tādi, kas upurētu visu savā dzīvē tikai nedod dievs nepalikt bez sava auto. Nešaubos, ka daudzi kungi mīl savas mašīnas vairāk par savām sievām.
Metaforaas @ 07.12.2023 05:16Šobrīd eju uz mērķi iegūt tiesības un mašīnu, lai vai kā man patiktu staigāt un Rīgu ir viegli izstaigāt, ir grūti ar mazu bērnu, kad nav sava auto . Aizvest uz dārziņu,atvest mājās, it īpaši tagad kad ātri ir tumšs un ietves briesmīgas, aiziet uz veikalu ,varu nopirkt tikai to , ko vari panest, neko daudz nevari iepirkt , līdz ar to sanāk apmeklēt veikalu katru dienu . Un spiesties ar bērnu sabiedriskajā nu galīgi nepatīk, un turklāt pedejā laikā vini vispar nekursē laikā , tas ir kā loterijā , paspesi uz darbu vai nē , nekad nevar zināt. tāpat lai aizbrauktu pie radiem , jāizmanto starppilsētu autobusi, un kamēr tu tiec līdz viņam, nu nē , ļoti vēlos mašīnu .
Neza000 @ 07.12.2023 08:43
Tu vientuļā mammīte esi? Vīrs Nepalīdz nest maisiņus? ? Tu reāli domā ka ar auto problēmu nekad nav, jo īpaši ziemā? 9?
Inna86 @ 06.12.2023 09:47
Mašīna lielākoties ir nepieciešamība, nevis iegriba. Tas par tiem šķībajiem zābakiem. Un brīviem līdzekļiem kontā ir jābūt katram cilvēkam, nevis tikai auto īpašniekiem.
kādas tieši problēmas ar auto?Neza000 @ 07.12.2023 08:43
Tu vientuļā mammīte esi? Vīrs Nepalīdz nest maisiņus? ? Tu reāli domā ka ar auto problēmu nekad nav, jo īpaši ziemā? 9?
Auto man vajag ne tikai lai nokļūtu tur, kur nepieciešams, bet reizēm (patiesībā diezgan bieži) man patīk vienkārši pabraukāties, paņemt kafiju, paklausīties mūziku.
Es, godīgi sakot, nesaprotu, kā var iztikt bez auto vai kā var negribēt auto. Ja tev ir auto, tu esi neatkarīgs, brauc, kur gribi un kad gribinu ja tu nesaproti, kā var negribēt tad padomā no tāda viedokļa, ka tu nesaproti, kāpēc daudzi cilvēki, negrib tērēt vairākus simtus mēnesī auto izmaksām, ja blakus ir sabiedriskais, taksis, nomas auto. 👏 Tik pat labi, es varu teikt, ka cilvēks bez auto ir neatkarīgs, no auto izraisītām problēmām, neatkarīgs no finansēm🤑 kas jātērē uz auto, neatkarīgs no atbildības par auto utml. Cilvēks bez auto arī ir neatkarīgs, vīņam nav jāuzņemas atbildība par riepu maiņu, par drošu braukšanu uz ceļa. Nav jāuzņemas atbildība par sniega tīrīšanu ziemā no auto virsmas, un apkārt un citi daudzi faktori.
Auto man vajag ne tikai lai nokļūtu tur, kur nepieciešams, bet reizēm (patiesībā diezgan bieži) man patīk vienkārši pabraukāties, paņemt kafiju, paklausīties mūziku. Un godīgi sakot, man neinteresē, ka tas nav zaļi vai kā, jo es varu palīdzēt dabai citos veidos, ko es arī daru, bet no auto es neatteikšos.
Lovisa @ 07.12.2023 17:45Es, godīgi sakot, nesaprotu, kā var iztikt bez auto vai kā var negribēt auto. Ja tev ir auto, tu esi neatkarīgs, brauc, kur gribi un kad gribi. Ok, ja dzīvo Rīgā un nekur ārpus Rīgas izbraukt neinteresē, tad jā, bet nu nesaprotu, kā tā var dzīvot.
Es nedzīvoju Rīgā, tā kā loģiski, auto man ir vajadzīgs un tā ir pirmās nepieciešamības lieta viennozīmīgi. Neesmu skaitījusi, cik izmaksā to uzturēt, bet vidēji gan jau ka tuvu tūkstotim mēnesī sanāk. Auto man vajag ne tikai lai nokļūtu tur, kur nepieciešams, bet reizēm (patiesībā diezgan bieži) man patīk vienkārši pabraukāties, paņemt kafiju, paklausīties mūziku. Un godīgi sakot, man neinteresē, ka tas nav zaļi vai kā, jo es varu palīdzēt dabai citos veidos, ko es arī daru, bet no auto es neatteikšos.
GhostGG @ 07.12.2023 18:21
+++ Jā 100% piekrītu, man ir pilnīgi tas pats. Kaut kā iegājies, ka aizbrauk pēc kafijas vakarā tāpat uz Statoil (jā man tas ir statoils vēl joprojām), ir daudz patīkamāk nekā to dzert mājās.