SarmaD @ 01.12.2023 12:29Kāda atkal uzkāpa uz varžacīm, ka tīši jātaisa diskusija kur tā pilnīgi neitrāli izliks savu žulti par anonīma foruma lietotājiem.
Muļķes tās, kuras domā, ka šeit viss ir īsts. ?
Sarma nesaka nekādu taisnību, sarma tikai rupji nolamā visus, kas viņai nepiekrīt, par idiotiem. Un ir viens no tiem cilvēkiem, kas saražos profilus tikai lai "strīdetos/aizstāvētu" pati sevi. Un tā ir infantīla bezjēdzīga uzvedība.Novembris23 @ 01.12.2023 12:51Sarma saka taisnību! Mēdz būt asa, bet saka taisnību. Ja esat tik trausli ziediņi, tad jums te nav ko darīt!
Ijaa @ 01.12.2023 13:01Patiesībā tas ir aizdomīgi, ka ir daudz tēmu speciāli veltītas tai Sarmai. Nebūtu pārsteigums, ja pati to dara, lai pievērstu sev uzmanību??
ForumaaDecembrii @ 01.12.2023 10:57Kuram jums forumā liekas vispatīkamākās personas? Man forumā visvairāk Lorra, Pelnrušķīte, Elizabeteputnos, Melandža.
Bet nepatīk šīs:
SarmaD - vecene ar pautiem
Neza00 - tups cilvēks, kas pārņemts ar Latvijas aizstāvību no alkohola
Kalnos - vecmeita, kurai nav ar ko nodarboties dzīvē, tāpēc staigā pa izstādēm un bāž virsū citiem savu "vienmēr pareizo" viedokli
Pelnrukšķīte @ 01.12.2023 13:26Cik interesanti lasīt tēmas, kur mani random piemin. Un vēl piesien vairākus profilus. Droši runājiet vēl. Es tikmēr iešu nodarboties ar dzīvi.
Novembris23 @ 01.12.2023 13:33
Tupā kurica, ja tu nodarbotos ar dzīvi, tad nesēdētu te no diviem profiliem un neceptu tēmas par Sarmu!Sarma ir izglītots cilvēks, kurš saka taisnība un jūs dumiķes nespējat pieņemt!