akul12 @ 29.11.2023 12:08
Ne šajā diskusijā, lielākās ņaudētājas par nabaga apbižoto vīrieti esat jūs.
SarmaD @ 29.11.2023 12:11
Ko saki, sieva attaisnojama jo vecis vainīgs? ?
Elizabeteputnos @ 29.11.2023 12:18Nav nekā, ko zaudēt? Nekā ko zaudēt, nopietni???!!! Tev ir saticīga ğimene - tas tak nekas nav,ja? Tev ir bērni, kas aug pilnā ğimenē, kam pagaidām vēl nav šķirtās ğimenes traumu (bet ja spersi soli, būs). Tas arī nekas nav? Mazliet atgādina Lienes Kivičas gājienus. Esi iedomājusies kā bērni, kas nāk no šķirtām ğimenēm cīnās ar psiholoğisk traumām visu dzīvi? Kā var pateikt, ka cilvēkam nav, ko zaudēt, ja viņam ir saticīga ğimene ar bērniem?? Kā?
Tu vnk esi nepateicīga un neesi pelnījusi to dzīvi, kuru šobrīd dzīvo, ja Tev šķiet ka tas, kas ir tagad, nav nekas. Ir teiciens - nespļauj Dievam bārdā!
Spooky1070 @ 29.11.2023 12:36Šis stāsts ir lielisks piemērs tam, ka mūsdienās precībām no vīriešu skata punkta nav vairs nekādas jēgas, jo sieviete kādā jaukā dienā pamožas un saka es vairs neesmu laimīga, es tevi vairs nemīlu, man ir garlaicīgi utt., jei bogu tas nav vīrieša pienākums izklaidēt mamzeli, katram cilvēkam pašam ir jāatrod jēga un piepildījums dzīvē caur hobijiem un citām nodarbēm.
Švīka @ 29.11.2023 12:40
Labs komentārs.
Tā arī ir. Ka beigās autorei nav jālej gaužas asaras par savu nepateicību. Karma, meitenes. Karma. Šī arī dabūs mizā par savu aizmugurējo rīcību. Nekur jau nepaliks.
Ko sēsi, to pļausi.
SarmaD @ 29.11.2023 12:46
Ja karma tā darbotos, tad pus pasaule degtu ugunīs.
Vispirms - cilvēki precas, šķiras, precas no jauna utt un tas ir normāli. Nu nav jāpavada viss savs mūžs nelaimīgās attiecībās, jo vīrs nesit, rūpējas un bērni kopēji. Katra uzdevums ir būt laimīgam, un nav par visām varēm jāpaliek attiecībās kur nejūtos laimīgs tikai tāpēc, ka hipoteka, māja, suns un kopīgi bērni. Bērniem ir vajadzīgi laimīgi vecāki, vienalga kopā vai atsevišķi, bet laimīgi.
TuunEs @ 29.11.2023 13:50Autores variants vispār ir klasika, kad sievai vīrs ir apnicis(nemīl) un, tad vīra draugs, brālis, draudzenes vīrs, kaimiņš, jaunības dienu mīlestība liekas daudz foršāks.
Un ja vēl vīrs pret autori slikti izturētos, tad vēl saprastu, bet pati jau raksta, ka viss esot ģimenē skaisti!
Precīzi . Pie tam tas vecis morāls draņķis. Agrāk domāt vajadzēja un precēt. Pašam nav nekā un škrobe ka tev laulība ,bērni. Nepavelcies uz makaroniem ko tev karina.debestinaa @ 28.11.2023 22:53Ilūzija tavā prātā un nekas vairāk. Kaisle, vēlme, intriga. Protams iespējams jums tur sanāk mīlestība līdz kapa malai, bet stipri šaubos. Tev nav ne jausmas, kāds tas cilvēks ir kopdzīvē, uzvedībā un ikdienas attieksmē.
Man vairāk rodas jautājums, kā tu redzi tālāko dzīvi? Vai tā tava lielā mīla ir gatava ņemt tevi ar bērniem un vai vīrs vispār ir gatavs atdot savus bērnus citam vīrietim? Daudz jautājumu
SarmaD @ 29.11.2023 13:55
Varbūt vajag taisni sākt dauzīt vai narcisisot to sievu, tad būs emocijas, visādi asumi un nebūs laika domāt par citiem vīriešiem. Autorei garlaicīga dzīve.
Tieši tā ...Elizabeteputnos @ 28.11.2023 23:09Piekritīšu par ilūziju. Cilvēka dabā ir gribēt to, kas aizliegts, ko nedrīkst, kas ir neaizsniedzams. Tajā brīdī, kad kaislības sit augstu vilni, gribas ticēt, ka tā ir mīlestība. Iespējams, ja ar vīru arī ir iestājusies rutīna, tad tas tikai paspilgtina tās sajūtas. Bet godīgi jāsaka, ka es ļoti šaubos, ka tā ir mīlestība, drīzāk kaisle, aizraušanās. Vai tiešām ir vērts visu, kas būvēts ar vìru, solījumi, kas doti, ğimene, kas veidota, pamest aizraušanās dēļ? Izlietu ūdeni nekad nesasmelsi..
Īsta mīlestība gribēs, lai esi laimīga un neprasīs Tev atstāt ğimeni, bet mīlēs pa gabalu. Tas no pieredzes.