GhostGG @ 28.11.2023 23:03Iedomājies kādi komentāri būtu, ja tas būtu mainītās lomās. Lops pamet bērnus :D
nu paraudi vēl
SarmaD @ 28.11.2023 22:56Niezošas kājstarpes fantāziju rezultāts.
GhostGG @ 28.11.2023 23:03Iedomājies kādi komentāri būtu, ja tas būtu mainītās lomās. Lops pamet bērnus :D
SarmaD @ 28.11.2023 22:56Niezošas kājstarpes fantāziju rezultāts.
Elizabeteputnos @ 28.11.2023 23:09Piekritīšu par ilūziju. Cilvēka dabā ir gribēt to, kas aizliegts, ko nedrīkst, kas ir neaizsniedzams. Tajā brīdī, kad kaislības sit augstu vilni, gribas ticēt, ka tā ir mīlestība. Iespējams, ja ar vīru arī ir iestājusies rutīna, tad tas tikai paspilgtina tās sajūtas. Bet godīgi jāsaka, ka es ļoti šaubos, ka tā ir mīlestība, drīzāk kaisle, aizraušanās. Vai tiešām ir vērts visu, kas būvēts ar vìru, solījumi, kas doti, ğimene, kas veidota, pamest aizraušanās dēļ? Izlietu ūdeni nekad nesasmelsi..
Īsta mīlestība gribēs, lai esi laimīga un neprasīs Tev atstāt ğimeni, bet mīlēs pa gabalu. Tas no pieredzes.
Ja tā nopietni, tas tādēļ, ka “standarta” vīrietis (laikam arī tu tāds esi) negrib, ka sieva strādā, un pamešanas gadījumā viņa ļoti iespējams paliktu “ar pliku pakaļu” + lielāko atbildības daļu par bērniem.
btw, mana nostāja nemainās atkarībā no tā kurš dzimums grib šķirties
Laikam esmu vienīgā tāda ar šādu stāstu. Jo neiet runa par fantāzijām .. bet par likteni,kas saveda mūs atkal kopā. Esmu ar šo cilvēku iepriekš dzīvojusi kopā , zinu kas ir kas. Vienkārši mēs pirms 9 gadiem izšķīrāmies. Un tagad atzinām,ka mīlam viens otru joprojām ,ka nespējam būt laimīgi bez otra. Kāda tur nogribēšanās ...Sievietes Jūs ko. Vai galīgi mīlestība vairs neeksistē? Viss ir jaatrunā ar aizraušanos,fantāzijām un kaisli...
GhostGG @ 28.11.2023 23:30
Nu ko tur teikt, ja tik ļoti gribi šķiries, tikai sarunā iepriekš visu par bērniem, lai nav tā, ka kādam tie tiek atņemti. Galvenais, lai liektenis neizpelē dubult joku, ka sāc dzivot ar to otru un vēlāk viss aiziet pa pieskari. Tas gan būtu ritīgs fail.