Nu forši, ka Tev tas liekas normāli un pieņemami iesist otram vai tml. nodarīt pāri un tagad vēl lielīties :-DIreeen @ 26.11.2023 23:32Bet no otras puses, es arī vienreiz čalim iesitu dusmās. Bet tas bija pirmo un vienīgo reizi mūžā, pēc jūsu loģikas es kaujos ar visiem un katru reizi trakāk ???
p.s. esmu dzirdējusi, ka šitādi kompānijas dvēseles utt. visbiežāk ir ar dziļākajiem zemūdens akmeņiem, vai tās ir depresijas vai citas izpausmesEtherea @ 26.11.2023 23:33Vīrietis Tev burtiski parāda to, kāds viņš patiesībā ir, notici tam un pieņem to!!! Ja iesita vienreiz, iesitīs otrreiz, trešo reiz un tā tālāk. Vnk nē. Jūs esat kopā desmit mēnešus, kas būs tālāk, hallo?
Un draudzene, kas saka "ai, tu pārspīlē, tak foršs cilvēks" nav draudzene. Sorry not sorry, kā var teikt draudzenei pēc kā tāda, ka viņa pārspīlē? Gribētu redzēt kā viņai pašai pēc šādas situācijas būtu forši dzirdēt "mīļā, nepārspīlē, ganjau tik tā gadījās".
Kaut kāds murgs. Neņem galvā "draudzeni" un no tā čaļa BĒDZ! Tad, kad būsi mīlošās un abpusēji cienošās attiecībās, pateiksi sev paldies.
Ireeen @ 26.11.2023 23:32Bet no otras puses, es arī vienreiz čalim iesitu dusmās. Bet tas bija pirmo un vienīgo reizi mūžā, pēc jūsu loģikas es kaujos ar visiem un katru reizi trakāk ???
RedzamaisVārds @ 26.11.2023 22:16Sist sievieti nedrīkst, bet tu zināji, ka viņš ir greizsirdīgs ļoti, tātad varbūt iepriekš ir nokrāpts. Varēji neprovocēt un nepiekrist braukt mājās ar kolēģi. Varēji paprasīt, lai viņš pats tev atbrauc pakaļ, jo nokavēji autobusu
Lāsmuks1 @ 26.11.2023 23:50
Es vinam piezvaniju, teicu, ka esmu nokavejusi autobusu, vins teica, ka ir aiznemts un nevar atbraukt pakal, tapec taisijos stundu stavet pietura un gaidit nakamo, jo lidz majam ar kajam ir talu, bet paveicas, ka manam kolegim mana maja ir pa celam un vins aizveda. Vienkarsi pieklajigi aizveda nevis uzmacas man vai es vinam.
piekrītu katram vārdam. Mūc, kamēr attiecības ir jaunas un neesi piesieta. Kā saka "when someone shows you who they are, believe them the FIRST time". Cik jābūt greizsirdīgam, lai iesistu par to, ka kolēğis atveda mājās?? Neinteresē un nav no svara vai iepriekš bijis krāpts vai nekrāpts, tas nav tavs darbs būt atbildīgai par to, ko kaut kāda bijusī izdarījusi. Ja palaiž rokas, tad tas ir tikai sākums parādot kas viņš ir.Etherea @ 26.11.2023 23:33Vīrietis Tev burtiski parāda to, kāds viņš patiesībā ir, notici tam un pieņem to!!! Ja iesita vienreiz, iesitīs otrreiz, trešo reiz un tā tālāk. Vnk nē. Jūs esat kopā desmit mēnešus, kas būs tālāk, hallo?
Un draudzene, kas saka "ai, tu pārspīlē, tak foršs cilvēks" nav draudzene. Sorry not sorry, kā var teikt draudzenei pēc kā tāda, ka viņa pārspīlē? Gribētu redzēt kā viņai pašai pēc šādas situācijas būtu forši dzirdēt "mīļā, nepārspīlē, ganjau tik tā gadījās".
Kaut kāds murgs. Neņem galvā "draudzeni" un no tā čaļa BĒDZ! Tad, kad būsi mīlošās un abpusēji cienošās attiecībās, pateiksi sev paldies.
Es tev pilnībā piekrītu. Nav pilnīgi nekāda attaisnojuma pļaukai. Un ja vīrietis ir normāls un sevis un tevis cienošs, pārliecināts par sevi, viņam kaut kāds kolēģis nebūs iemesls sitienam. Saprotams, ka pats varētu netikt pakaļ. OK, gaidu autobusu vai tiešām, gadās, ka kolēģis ir pa ceļam un atved. Normāls vīrietis pajautās vai nenosali pieturā, pajautās vai kolēģim nesanāca līkums, atvainosies ka nesanāca tikt pakaļ, ideāls vīrietis vispār pateiks, lai pasaka paldies no viņa, ka neatstāja salt ceļa malā.Džinga @ 26.11.2023 23:49Nu pilnīgas zosis, kas saka, ka viņa varēja piezvanīt un nebraukt ar to kolēģi.
Ja vīrietis būtu uztraukts, mazliet pārmestu, nu kaut vai apvainotos - ok, varam maaazliet padomāt ko tur varēja darīt citādāk. Bet viņai iesita!!
Kalnos @ 27.11.2023 09:32Ja tu uzreiz neauzgāji prom, un vel redz nezinot ko domāt tad man nav ko teikt!!