Šis gads ļoti interesants, piedzīvots viss kaut kas. Gan labas lietas, gan sliktas. Bet atšķirās mana dzīve ar to, ka beidzot jūtu, ka esmu uz pareizā ceļa dzīvē. Iepriekš kaut kā peldēju pa straumi, nezināju ko vēlos darīt uz kuru pusi iet, ar ko nodarboties. Pa šo gadu esmu vairāk pati sevi iepazinusi, nostiprinājusi kādus talantus, sapratusi savu aicinājumu un vismaz zinu uz kuru pusi prasās.
Ziema un aukstums man kā vienmēr nepatīk, bet cenšos vismaz mākslīgi priecāties, jo nevaru arī visu laiku depresijā pati sevi dzīt. Ārā pa dienu ir gaišs, sniegs kokos tomēr ir skaists un kaut kāda romantika tajā visā ir. Esmu pieņēmusi sev jaunu ticību, ka jāmēģina priecāties un visā atrast skaistumu. Tas dzīvi uzlabo pamatīgi un pati sevi nepiesārņoju ar negatīvām domām.
Ziemassvētku plāni vēl nav izdomāti, bet dāvanas gan jau meklēju. Man arī šogad pirmo gadu nebūs dārgas dāvanas nevienam. Mēģinu nogriezt savu šopaholismu un mūžīgo vēlmi visus pārdāvināt. Tā vietā meklēju ģimenei un draugiem tiešām foršas, labas un noderīgas lietas. Kaut ko atbilstošu un ne dārgu. Piemēram draudzenei atradu extra skaistu vāzi second hand veikalā.
Tā apmēram 😇