Esmija @ 22.11.2023 19:05Jā.. esmu ilgi izsturējusi jo mīlu. Bet, iekšēji es sevi tirdu par to, vai viņš mani mīl.. viņš skaisti runā reizēm, bet nekas no tā īsti nenotiek. Smagi ir tas, ka pametu skolu agri, aiztesos dēļ mīlestības uz arzemēm, redzot citas klasesbiedrenes kuras vai nu ir jau aprecējušās, vai sasniegušas karjeru, gribas tik ļoti atgriezties majās, kamēr nav par vēlu. bet ne pie vecākiem. Domas klīst, lai sakrāju naudu un noīreju kādu dzīvoklīti Latvijā..
Esmija @ 22.11.2023 19:318 mēnešus divatā esam tik dzīvojuši. Visu parējo laiku kopā arzemēs bet ne divatā, bet ar viņa brāli. iepriekš ar čomu. Vienkārši esmu nogurusi ka vācu arī aiz viņa brāļa, jāgatavo abiem, ir reizes ka es pat nepaēdu, jo viņi kopā paēd pēc darba, bet man pat vairs nav gribēšanas, jo ilūzijās esmu par to kā tam visam būtu jānotiek savadāk..
Esmija @ 23.11.2023 00:26@IceCream
nu viņš saka ka būs arī jāpalīdz maksašanā, vizmaz ēdiena ziņa, to arī akceptēju.
es gatavoju savam vīrietim, bet viņš nenāk viens mājās bet ar brāli, un tad tā arī sanāk ka taisu abiem, sapīgāk bija dzirdēt ka redz brālis jau arī mani uzstur jo viņi par ēdienu maksā uz pusēm. Tikai es mazāko daļu vispār apēdu..
šodien arī bija situācija ka atbrauc viņa draugs, lai vestu mūs iepirkties, un es meklēju telefonu kas ir uz vibrācijas un mans puisis sak dziedat pa vidu kko, es saku vinjam "aizveries tachu", un vinja draugs saka teikt ja tu sita runasi, tu nekur nebrauksi lidzi... un es uzreiz dusmas saku ne jau tu man noteiksi , un mans puisis metas vinju aiztavet. iekseji vnk viss salūza. un tas draugs jau cik menesus piedava braukt iepirkties jo aiznemas naudu paikai no mana drauga, un vel atlaujas pret vinja meiteni shadi runat.
Tev jāizrunā moments kad iesi strādāt vairs negatavosi,
Ne ,tā tas sen nenotiek. Nav tā ka vecis pēc darba guļ,bet sieva pēc darba strādā otro maiņu virtuvē!!SarmaD @ 23.11.2023 09:40
Kapēc gan lai viņa negatavotu? Taču lielākā daļa sieviešu savās partnerattiecībās pēc darba gatavo sev un savam vīrietim/bērniem