Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Depresīvs vai nē...

Reitings 235
Reģ: 16.08.2017
Vai esat bijusi ar nomāktu un diezgan depresīvu partneri?
Šobrīd jūtu,ka šāds ir man. Diezgan bēdīgs, skeptisks, vientuļš. Pesimistisks, reālists. Tāda smiešanās no sirds ir reta. Pārsvarā vairāk citu aprunāšana. Es domāju vai viņam tiešām nav depresija. Bet varbūt mēs īsti nesaderam. Esmu pati pozitīva,bet viņš diezgan pat ļoti skeptisks. Ja man gribās raudāt es raudu,ja negribas es neraudu, ja smejos,tad no sirds. Man brīvdienās patīk tv, viņš necieš, ne troksni, neko. Daudz spēlē spēlītes un viņam ir daudz vairāk brīva laika nekā man. Varbūt ir tāds bēdīgo tips... Bet es dažreiz nezinu kā uzvesties vai kā ar viņu runāt. Trūkst dzīvīguma. Vienmēr no viņa puses ir dzīves jēgas meklējumi, vai dzīve pēc nāves. Visi šie jautājumi no viņas puses satrauc. Tas jau novērojams ir sen.
22.11.2023 00:24 |

Reitings 508
Reģ: 22.11.2023
Nav viņam depresija, viņš ir čīkstulis pa dzīvi.
"Vīriešu tips - vampīrs. Šī tipa vīrietim patīk trīs lietas – kritizēt, sūkstīties un krist depresijā. Un viņš to dara izjusti, pārliecinoši, uzsvērti, turklāt izjūtot no tā gandarījumu. Tava loma, kontaktējoties ar vampīru, ir – klausīties, nomierināt, piekrist, izpatikt, pažēlot. Ja kopā ar šādu vīrieti tu pavadīsi kaut vai dažas dienas, tu sāksi patiešām uzskatīt, ka visa pasaule ir garlaicīga, sazvērējusies un bez kāda prieka. Jo šāda neapmierinātība ar dzīvi ir patiešām lipīga. Tam ir pavisam vienkāršs izskaidrojums – vampīri barojas no cilvēku emocijām.Tātad, ja vien tevi nevilina bezmaksas psihoterapeites loma, labāk tiec vaļā no šāda vampīra, kamēr viņš tev nav atņēmis visu dzīvesprieku."
22.11.2023 01:03 |

Reitings 236
Reģ: 29.01.2020
nu cilvēks vienkārši ir klusais, filozofiskais tips, nu neesam visi mēs prieka iemiesojimi un ballīšu karaļi
22.11.2023 08:39 |

Reitings 1803
Reģ: 11.04.2023
Spooky1070 @ 22.11.2023 08:39
nu cilvēks vienkārši ir klusais, filozofiskais tips, nu neesam visi mēs prieka iemiesojimi un ballīšu karaļi

Te ir dziļākas problēmas ar Meitene. partneri. No blakus tēmas saprotu, ka arī sekss vairs nav.
22.11.2023 08:53 |

Reitings 401
Reģ: 09.08.2022
Atceros, ka atsuvu vienu džeku, kuram būtībā bija viss - izskats, labs darbs, intereses, nopietni nolūki… tādēļ ka nespēju izturēt viņa mūžīgo čīkstēšanu, “viss ir grūti, drūmi” attieksmi. Nenozeloju, es to vienkārši nespēju klausīties. Fiziski.
22.11.2023 10:09 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits