Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Sekss vienreiz mēnesī. Ko darīt?

Reitings 9
Reģ: 12.11.2023
Iepazīstoties ar meiteni viss bija ok, bet pēc bērnu piedzimšanas visa uzmanība tikai viņiem. Esam kopā gadus 13, bērniem 7 un 3. Sekss labi ja reizi mēnesī un visu laiku atrunājas. Visu laiku atrunājas ar kautko, tad kad to lietu atrisinu ko teica tāpat nekas nemainās. Šķirties?
12.11.2023 21:09 |

Reitings 43
Reģ: 26.02.2023
Man bija vienas attiecības, kur arī bija apmēram sekss 1x mēnesī. Citās attiecībās man bija var teikt katru dienu, pēc tās pieredzes, es aizietu diezgan ātri prom no tām attiecībām, kurās bija 1x mēnessī. :D
21.11.2023 18:31 |

Reitings 235
Reģ: 16.08.2017
Neesam 13 gadus kopā un mums nav pat bērnu. Bet es ļoti reti, kad vēlos savu partneri. Vispār pirmos 3 gadus bija viss super. Bet tad vienā brīdī es kaut kā ļoti atsvešinājos no viņa. Es ik pa brīdim sajutu tādu kā manu emociju nepieņemšanu vai to ignorēšanu, pēc vienas frāzes pirms viņš devās uz pusgadu prom, man likās, ka kāds būtu nogriezis/pārcirtis kaut ko. Visas tās - neērta gulta, nav gaisa, esmu nogurusi.. viss iespējamais, lai negulētu... Un trakākais, ka lai cik ļoti prāts varbūt cīnās, ķermenis atgrūž to otru. Pieskarieni kaitina. Bet tas ir kaut kā rezultāts. Kad es sajūtu, ka tiešām mani iekaro vai kaut kādu vīrišķīgu enerģiju no viņa puses, tikai tad... tad es vēlos. Bet pārsvarā emocionāli es diezgan daudz esmu vīlusies. Nav šī dzīvīguma, nav rotaļīguma - viss ir tāds nopietns.
21.11.2023 21:01 |

Reitings 235
Reģ: 16.08.2017
Drīzāk jautājums, kā šo dzirksti iedegt. Vai var vispār iedegt un kurā brīdī tā ir pazudusi. Te jau ļoti jaizrunā, jāekspermentē. Un varbūt šeit var palīdzēt kāds speciālists, jo vispār tas viss nav tik vienkārši.
21.11.2023 21:11 |

10 gadi
Reitings 572
Reģ: 30.08.2010
Tas ir tik sievišķīgi -liegt vīram seksu, piedevām padarīt viņu par vainīgo!
No komentāriem saprotams, ka daudzām šeit ir absolūti pašsaprotami uztvert seksu kā kaut tādu, kas vajadzīgs tikai vīram, tādu kā ietekmes sviru, apmaiņas valūtu! Žēl šīs sievietes, viņu vīrus un bērnus!
29.11.2023 14:16 |

Reitings 36
Reģ: 14.11.2023
Varbut japamegina kada erotiska masaza vai gara prieksspele? Pajauta tiesi, kas sievietei patik gulta un kas ne.
Varbut pec dzemdibaam nav paarliecinaata par savu augumu?
29.11.2023 17:22 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits