Lūgums draugam.

Reitings 234
Reģ: 12.11.2023
Čau!
Ar draugu esam attiecībās 5 mēnešus. Jau nedēļu dzīvojam kopā. Viņš tāpat katru vakaru brauca pie manis pēc darba, tāpēc nolēmām, ka lai nav jābraukā, sāksim dzīvot kopā.
Viss ir kārtībā, bet.. Vakar es viņam iedevu sarakstu ar produktiem, kas jānopērk. Sarakstā bija paketes. Viņš ieraudzīja, ka sarakstā ir paketes un sāka teikt, cik tas ir pretīgi, ko par viņu padomās čomi, ka viņš pērk paketes, viņš to nedarīšot, netaisoties sevi apkaunot, ka man esot kājas, lai es pati tās aizietu nopirkt. Pamatīgi viņš uzvilkās par tādu sīkumu un pirmo reizi kliedza uz manis pa visu attiecību laiku. Saprotu, ka nesen bija tēma par paketēm, bet es neesmu trollis, viņš patiešām atteicās tās iegādāties. Iepriekšējās attiecībās draugs mierīgi varēja uz veikalu aiziet nopirkt man paketes, tāpēc man šķita, ka tas ir pilnīgi normāls lūgums. Tagad domāju, vai tiešām esmu izvēlējusies īsto vīrieti, kurš šādi reaģē. Saprotu, ka dīvaini spriest par cilvēku pēc tā, ka viņš atteicās nopirkt paketes, bet tiešām kaut kā nepatīkami man kļuva. Vai tomēr man nevajadzēja lūgt viņam to darīt un tas ir normāli, ka viņš atteicās? Šķiet es par daudz overthinkoju par šo. 😄
12.11.2023 20:05 |

Reitings 753
Reģ: 14.12.2019
atvērtasarunām @ 14.11.2023 22:20
salasījušās te vientuļas tantes , kurām dzīvē nav ar ko nodarboties , nav ne izglītības , ne vīra un tik drukā te un taisa savas versijas

Savā lauku pamatskolā pat elementāru dzimtās valodas gramatiku neesi apguvusi. Īstā, kurai izteikties par izglītību. Padibene un tumsoña, 9-10 gadus veca meitene tā varētu izpildīties, pusaudžiem pat ir vairāk saprāta. Ja tādi izgājieni ir vecumā virs 20 gadiem, tad jādomā, ka esi garīgi atpalikusi.
14.11.2023 22:36 |

Nepatīk
Reitings 980
Reģ: 17.06.2022
atvērtasarunām @ 14.11.2023 22:19
gnj šī meitene vēl ir kādam ieriebusi , tpc tas kāds uzrakstīja uz durvīm , ka viņa ir mauka . vrb ar to Linardu tur nav saistība nemaz . ja jau tgd viņa spēja uztaisīt tādu skandālu parastu paketu dēļ , tad vrb viņa vispār dzīvē ir liela drāmu karaliene un daudziem riebjas . pietiks vainot to puisi .
ja nepamanijāt, puisi te diez gan maz vaino, bet gan to “bērnības draudzeni”. Ja jau līdz šim nekas nav bijis vērsts pret viņu, bet pēkšņi pēc šī notikuma ir, tad viss tāpat skaidrs.
Viņa jau nekādu skandālu netaisīja, tikai pajautāja jautājumu, skandālu kāda cita persona uztaisīja.
14.11.2023 22:41 |

Reitings 1732
Reģ: 19.05.2016
Zuzuu10 @ 14.11.2023 22:41
ja nepamanijāt, puisi te diez gan maz vaino, bet gan to “bērnības draudzeni”. Ja jau līdz šim nekas nav bijis vērsts pret viņu, bet pēkšņi pēc šī notikuma ir, tad viss tāpat skaidrs.
Viņa jau nekādu skandālu netaisīja, tikai pajautāja jautājumu, skandālu kāda cita persona uztaisīja.
Man sāk likties, ka viņi abi postē no tā viena acc.
14.11.2023 23:02 |

Reitings 234
Reģ: 12.11.2023
Jā, dzīvokli īrēju, bet dzīvoklis ir ļoti labs, labā vietā, labs dzīvokļa saimnieks un summa par īri, tāpēc nevēlētos izvākties, bet šobrīd padzīvošu ne savā dzīvoklī. Neminēšu konkrēti kur, jo pirmkārt, te forumā nevienam nav nozīme par to, kur es palieku un otrrkārt, jo te visu lasa dažs labs. Es nevēlējos to darīt, lai nebojātu viņa mantas, bet Linarda mantas izliku no dzīvokļa kāpņu telpā un aizsūtīju, lai aiziet paņemt. Netaisos tās turēt savā dzīvoklī un klausīties regulāros apvainojumus no viņa mātes un no draudzenītes, kura, atvainojos, šķiet tiešām psihiski nelīdzsvarota. Un uzzināju no Linarda drauga, ka par forumu un manu postu viņš uzzināja no "Ditas". Viņa stāstījusi, ka esot šokā, ka Linarda draudzene Marika pazemojot Linardu internetā un tad izstāstīja visu. Tāpēc, Linard, atver acis, nejau es esmu tā, kas Tevi pazemo.
15.11.2023 00:06 |

Reitings 21
Reģ: 14.11.2023
Mariciņa @ 15.11.2023 00:06
Jā, dzīvokli īrēju, bet dzīvoklis ir ļoti labs, labā vietā, labs dzīvokļa saimnieks un summa par īri, tāpēc nevēlētos izvākties, bet šobrīd padzīvošu ne savā dzīvoklī. Neminēšu konkrēti kur, jo pirmkārt, te forumā nevienam nav nozīme par to, kur es palieku un otrrkārt, jo te visu lasa dažs labs. Es nevēlējos to darīt, lai nebojātu viņa mantas, bet Linarda mantas izliku no dzīvokļa kāpņu telpā un aizsūtīju, lai aiziet paņemt. Netaisos tās turēt savā dzīvoklī un klausīties regulāros apvainojumus no viņa mātes un no draudzenītes, kura, atvainojos, šķiet tiešām psihiski nelīdzsvarota. Un uzzināju no Linarda drauga, ka par forumu un manu postu viņš uzzināja no "Ditas". Viņa stāstījusi, ka esot šokā, ka Linarda draudzene Marika pazemojot Linardu internetā un tad izstāstīja visu. Tāpēc, Linard, atver acis, nejau es esmu tā, kas Tevi pazemo.

var redzēt kāda stjerva tu esi . pašai nekas neiznāca ar to puisi , tpc gribi ieriebt , lai viņam nekas neiznāk ar to otru meiteni , tpc fantazē tgd , ka tā meitene esot kko viņa draugiem stāstījusi . aizej pati pie ārsta pārbaudies vai tev nav šizofrēnija
15.11.2023 00:32 |

Reitings 21
citādi tu kkādās fantāzijās dzīvo . apvaino nevainīgus cilvēkus
15.11.2023 00:32 |

Reitings 1427
Reģ: 19.07.2019
Mjā, kurš gan te runātu par garīgu nelīdzsvarotību...
15.11.2023 00:36 |

Reitings 753
Īres dzīvoklis? Tad jau kverpłi sabojājuši tā saimnieka īpašumu, aprakstot durvis. Tādi šaurpieres vēl jāpameklē.
15.11.2023 01:03 |

Reitings 753
atvērtasarunām @ 15.11.2023 00:32

var redzēt kāda stjerva tu esi . pašai nekas neiznāca ar to puisi , tpc gribi ieriebt , lai viņam nekas neiznāk ar to otru meiteni , tpc fantazē tgd , ka tā meitene esot kko viņa draugiem stāstījusi . aizej pati pie ārsta pārbaudies vai tev nav šizofrēnija

Tu vispār atjēdz, ko raksti? Sākumā bērnības draudzene, tagad jau “otra meitene”, kurai kaut kam jāsanāk ar Linardu 🤣🤣🤣
Dura kas dura, bet jūs būtu saderīgs pāris, abi totāli tumsoñas un nepieskaitāmi. Grāb ciet Linardu, tikai mēnešreižu laikā gan vajadzēs izvākties uz telti pagalmā 🤣🤣😂
15.11.2023 01:07 |

Reitings 21
Miuce @ 15.11.2023 01:07

Tu vispār atjēdz, ko raksti? Sākumā bērnības draudzene, tagad jau “otra meitene”, kurai kaut kam jāsanāk ar Linardu ???
Dura kas dura, bet jūs būtu saderīgs pāris, abi totāli tumsoñas un nepieskaitāmi. Grāb ciet Linardu, tikai mēnešreižu laikā gan vajadzēs izvākties uz telti pagalmā ???

eu , tu , šmara , beidz dirst par mani . es neesmu nekāda Dita . aizej pārbaudi sevi psihenē . zajebal jūs jau , tas , ka esmu puiša pusē nenozīmē , ka esmu Dita . salasījušās te kaut kādas vecas šmaras un virina savu muti . māca kā dzīvot . ja esat tik netīras , ka savam džekam liekat nodarboties ar sex mr laikā un rādat savas paketes , tad tas nenozīmē , ka visi to uzskata par normu . un tā Marika nav invalīde , lai nevarētu pati aiziet paketes nopirkt . sēž un čīkst te forumā . džeku sev nekad nedabūs . sakūdījusi vēl tā Linarda draugus pret to Ditu , lai viņi teiktu Linardam , ka Dita viņa draugiem visu izstāstīja . nu lol
15.11.2023 01:24 |

Reitings 21
nebrīnos , ka katras no jums, kuras te komentē vīrus es varētu mierīgi nocelt , jo kurš var paciest tādas netīrīgas klaču bābas kā jūs
15.11.2023 01:25 |

Reitings 753
atvērtasarunām @ 15.11.2023 01:25
nebrīnos , ka katras no jums, kuras te komentē vīrus es varētu mierīgi nocelt , jo kurš var paciest tādas netīrīgas klaču bābas kā jūs

Visi tie teksti tādas neizglītotas, pirmspubertātes vecuma, mucā augušas, pa spundi barotas meitenītes līmenī. Ja to drukā jauniete virs 20, nu nav tai smadzeñu podā labi 🤣🤣🤣
Un Latvijas laika zonā tagad pusdivi naktī 🤣🤣🤣
15.11.2023 01:37 |

Reitings 753
Paveicies kverpłiem, ka autore labas dabas, bez liekiem naudas līdzekłiem un bez pieredzes. Man tādi abi ar mēli laizītu tās sakrāsotās dzīvokła durvis 🤣🤣🤣
15.11.2023 01:42 |

Reitings 15523
Reģ: 29.08.2022

Nosaucot šeit visas par netīrīgām, tu nodevi sevi. Tā te teica tikai Dita 😁

Baigi gribas to Linardiņu, ja? Tad kur problēma? Viņš tevi negrib? 😂
15.11.2023 05:53 |

Nepatīk
Reitings 980
ja tas ir īres dzīvoklis, tad arī pats dzīvokļa saimnieks var vērsties policijā par tīšu mantas bojāšanu.
Tas ir tāpat ja es kādam nepatīku, pārvietojos ar bolt auto, un kāda dēļ tā viņu saskādē, bolt jau vērstu pretenzijas pret personu, kas bojāja auto, nevis pārvietojās.
15.11.2023 06:40 |

Nepatīk
Reitings 980
atvērtasarunām @ 15.11.2023 01:24

eu , tu , šmara , beidz dirst par mani . es neesmu nekāda Dita . aizej pārbaudi sevi psihenē . zajebal jūs jau , tas , ka esmu puiša pusē nenozīmē , ka esmu Dita . salasījušās te kaut kādas vecas šmaras un virina savu muti . māca kā dzīvot . ja esat tik netīras , ka savam džekam liekat nodarboties ar sex mr laikā un rādat savas paketes , tad tas nenozīmē , ka visi to uzskata par normu . un tā Marika nav invalīde , lai nevarētu pati aiziet paketes nopirkt . sēž un čīkst te forumā . džeku sev nekad nedabūs . sakūdījusi vēl tā Linarda draugus pret to Ditu , lai viņi teiktu Linardam , ka Dita viņa draugiem visu izstāstīja . nu lol
nu šeit jau viss ir pateikts😁 ļoti labi var redzēt posta autores adekvātumu un šīs (pat nezinu kā nosaukt).
Visu laiku mini ka esi puiša pusē, bet par puisi vairs te īpaši neviens nerunā. Tad man jautājums ko tu šeit aizstāvi?
Ja jau Jūs esat nesaistīta persona šajā visā, ko tad jūs tik ļoti uzvelkaties un saukājaties?😁
15.11.2023 06:49 |

Reitings 3733
Reģ: 13.12.2022
atvērtasarunām @ 14.11.2023 22:19
gnj šī meitene vēl ir kādam ieriebusi , tpc tas kāds uzrakstīja uz durvīm , ka viņa ir mauka . vrb ar to Linardu tur nav saistība nemaz . ja jau tgd viņa spēja uztaisīt tādu skandālu parastu paketu dēļ , tad vrb viņa vispār dzīvē ir liela drāmu karaliene un daudziem riebjas . pietiks vainot to puisi .

Tu esi tāda tizlene, es nevaru 😂😂😂
15.11.2023 06:50 |

Nepatīk
Reitings 980
droši varat mēģināt manējo, tikai varu sarūgtināt, ieraugot šādu rakstību un komunikācijas stilu, Jūs pat līdz randiņam netiktu.😁
15.11.2023 06:54 |

Patīk
Reitings 2093
Reģ: 22.05.2019

Nu tagad skaidrs, kāpēc tā otra meitene(Tu) te atklāja vārdus.
Bet puisis taču nu jau ir brīvs,nekas netraucē viņu ņemt sev.
15.11.2023 07:10 |

Reitings 26
Reģ: 04.11.2023
Iedomājos, ka varētu izveidot lietotnē WhatsApp grupu, kur var droši izteikties sievietes, kuras cieš no fiziskas un emocionālas vardarbības attiecībās. Grupā, protams, var un vajag būt arī tām sievietēm, kurām attiecībās viss ir kārtībā, jo jūs varēsiet ieteikt kaut ko utt. Vai kāda ir par?
P.S. Whatsapp iespējams saglabāt anonimitāti, jo ir iespēja uzlikt, kas redz Tavu bildi un kas nē.
15.11.2023 08:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits