atvērtasarunām @ 14.11.2023 15:21te ir cilvēki no palīgskolas , ka jums desmit reiz jāsaka , lai pielektu kaut kas , ka neesmu Dita ?
,Jupiter @ 14.11.2023 16:48atvērtasarunām teksts @ 14.11.2023 16:36[/quote Neviena attiecību slepkavība nesākas no 0 uz 100 pēkšņi - sarkanos karogus atpazīt ir būtiski. Ja čalis uzsprāgst par tādiem niekiem - es lēnām atkapjos. Baigi viegli ir arī varmākam stāstīt - "oh par kādiem sīkumiem viņa satraucas" un tie varbūt ir sīkumi un tehnski viņam ir taisnība, bet no tiem sīkumiem var daudz izsecināt un viņš to negrib lai tu izsecini, viņa plānā tas nedarbojas, ja viņa plāns ir tevi padarīt lēnām no viņa atkarīgu, pieradušu pie tiem sīkumiem kamēr tu vairs "kalnu neredzi aiz meža". Un tas ka TU to tā atsakies redzēt man liek secināt lietas arī par tevi.
SarmaD @ 14.11.2023 16:37
Es jau minēju, ka var rakstīt iesniegumu, nomainīt slēdzeni un meklēt jaunu mājvietu, ja dzīvoklis tiek īrēts, lai vispār no tā čaļa varētu atkratīties.
atvērtasarunām @ 14.11.2023 16:35vai tik gadījumā tā SarmaD nav pati uztaisījusi to NeheitoManiParTaisnibu profilu , lai pievērstu sev uzmanību , jo šai liekas ir uzmanības deficīts ???♀️
Jupiter @ 14.11.2023 16:48atvērtasarunām teksts @ 14.11.2023 16:36[/quote Neviena attiecību slepkavība nesākas no 0 uz 100 pēkšņi - sarkanos karogus atpazīt ir būtiski. Ja čalis uzsprāgst par tādiem niekiem - es lēnām atkapjos. Baigi viegli ir arī varmākam stāstīt - "oh par kādiem sīkumiem viņa satraucas" un tie varbūt ir sīkumi un tehnski viņam ir taisnība, bet no tiem sīkumiem var daudz izsecināt un viņš to negrib lai tu izsecini, viņa plānā tas nedarbojas, ja viņa plāns ir tevi padarīt lēnām no viņa atkarīgu, pieradušu pie tiem sīkumiem kamēr tu vairs "kalnu neredzi aiz meža". Un tas ka TU to tā atsakies redzēt man liek secināt lietas arī par tevi.
NeheitoManiParTaisnibu @ 14.11.2023 15:31
A mosh kaads grib redzeet kaa izskataas 52 gadiiga slavenaa seksa mashina Sarma kura jauc aara gimenes
SarmaD @ 14.11.2023 15:24
Jā, man tiešam interesē kā dzīve izskatās 24 gadus vecs vienšūnis Linards, kuram komplekss ir nopirkt savai sievietei paketes. ?
Es neko tādu šausmīgu nerakstu, tas nozīmē, ka tev besis ir par kaut kādiem personiskiem iemesliem. Kur es neko nevaru tev palīdzēt, jo es tevi nepazīstu un neesmu tavai mātei nocēlusi vīru vai kas taml 😀Neza000 @ 14.11.2023 20:04
Sāk jau besīt man lasīt tevi
Motherofdragons @ 14.11.2023 14:59
Nu ta beidzot ???
Fuck around -> find out. Parasti uz 3 gadu vecumu bērni šo saprot, bet ne Linards.
Tagad tikai jāsagaida Ditas īsto vārdu.
ko tieši ietekmē. LINARDAM, TAS ka viņs ir vienīgais bērns?Mariciņa @ 14.11.2023 13:47
Viņš ir vienīgais bērns ģimenē, varbūt tas daudz ko ietekmē, nezinu. Man ir 3 brāļi, tāpēc nezinu kā ir būt vienīgajam bērnam.
NeheitoManiParTaisnibu @ 14.11.2023 13:17
Tev vienkaarsi ir mazaas pipeles sindroms tpc tu teelo ka esi izjaajis 200 . Cali ar normaalu izmeeru taa nelielas taa dara tikai taadi kuriem ir maza pipele un vini domaa ka apliecinaas sevi sadirshot ka visas vinu grib . Tev ir mikro penis
Neza000 @ 14.11.2023 20:11
No mājsaimniecības paliki degradēta?
Neza000 @ 14.11.2023 20:25ko tieši ietekmē. LINARDAM, TAS ka viņs ir vienīgais bērns?
Neza000 @ 14.11.2023 20:09
Tavam vīram jau ir apriebies tev tamponus pirkt veikalā.
NeheitoManiParTaisnibu @ 14.11.2023 15:31
A mosh kaads grib redzeet kaa izskataas 52 gadiiga slavenaa seksa mashina Sarma kura jauc aara gimenes
Mariciņa @ 14.11.2023 20:54Šis NAV joks. Es atnācu mājās un uz manām dzīvokļa durvīm bija uzpūsts teksts "Mauka". Bet tas nebija Linarda rokraksts. Iespējams tā "Dita". Es uzzināju, ka viņa ir ar milzīgām dīvainībām. Iepriekšējo savu draugu izsekoja visur, greizsirdīga bija pat tad, kad viņš ar kolēģi sievieti runā. "Dita", ja Tu šo lasi un Tu uzrakstīji uz manām durvīm, tad Tev nāksies atbildēt par Tavām rīcībām. Iesaku Tev vērsties pie psihiatra.
Mariciņa @ 14.11.2023 20:51
Es nezinu. Iespējams vienīgie bērni ģimenē ir vairāk izlutināti. Viņš ir vienīgais bērns ģimenē un māte audzināja viena viņu, tāpēc iespējams tik ļoti saudzē viņu. Tur bija komentārs par viņa mammas attieksmi.
Mariciņa @ 14.11.2023 20:54Šis NAV joks. Es atnācu mājās un uz manām dzīvokļa durvīm bija uzpūsts teksts "Mauka". Bet tas nebija Linarda rokraksts. Iespējams tā "Dita". Es uzzināju, ka viņa ir ar milzīgām dīvainībām. Iepriekšējo savu draugu izsekoja visur, greizsirdīga bija pat tad, kad viņš ar kolēģi sievieti runā. "Dita", ja Tu šo lasi un Tu uzrakstīji uz manām durvīm, tad Tev nāksies atbildēt par Tavām rīcībām. Iesaku Tev vērsties pie psihiatra.