Arahne @ 14.11.2023 10:41
Jā, jā. Nabaga novestais Linards, kurš pārvācās dzīvot pie draudzenes. Mammīte vēl tagad pārdzīvo, ka pazaudējis īres dzīvokli. Man viņa mātes vietā būtu kauns, ka mans izlaidenis dzīvo pie draudzenes nevis draudzene pie viņa. Nākamais ir visi viņa draudi un balss ziņas. Tur visi no vienas un tās pašas neizglītotu ļaužu kompaškas.
Mariciņa @ 14.11.2023 10:50Šobrīd saņemu heitu jau no 4 pusēm. ?
Linarda mamma, Linards, "Dita" un tagad arī bariņā pievienojās "Ditas" māsa, lai gan viņa man ir svešs cilvēks un viņai te nav nekāda sakara. Linarda mamma pārmet par to, ka viņas dēls palika bez dzīvokļa, kāda riebīga es esmu, tad vēl, ka es it kā forumā apsaukājot visu viņu ģimeni, ka es publiskoju uzvārdus, ka es nozagu 50 eiro no Linarda. Linards tagad jau liek man atdot naudu par visām dāvanām, ko viņš attiecību laikā man ir uzdāvinājis(ziedi, konfektes, smaržas). Teica, ka viņš izrēķināšot summu, jo viņam ir laba atmiņa. ? Dita raksta man dažādus apvainojumus WhatsApp, bet Ditas māsa mani apvaino, ka es aizskaru Ditu publiski un viņa nepieļaus to.
Linarda mamma, Linards, "Dita" un tagad arī bariņā pievienojās "Ditas" māsa, lai gan viņa man ir svešs cilvēks un viņai te nav nekāda sakara. Linarda mamma pārmet par to, ka viņas dēls palika bez dzīvokļa, kāda riebīga es esmu, tad vēl, ka es it kā forumā apsaukājot visu viņu ģimeni, ka es publiskoju uzvārdus, ka es nozagu 50 eiro no Linarda. Linards tagad jau liek man atdot naudu par visām dāvanām, ko viņš attiecību laikā man ir uzdāvinājis(ziedi, konfektes, smaržas). Teica, ka viņš izrēķināšot summu, jo viņam ir laba atmiņa. ? Dita raksta man dažādus apvainojumus WhatsApp, bet Ditas māsa mani apvaino, ka es aizskaru Ditu publiski un viņa nepieļaus to.
Motherofdragons @ 14.11.2023 10:17
Es ceru, ka tu atbildēji viņai ar Linarda balss ziņām, lai redz, kā viņas jaukais puisītis uzvedas.
LuckyStrike @ 14.11.2023 10:59Nu nē, es vairs neticu, ka šī tēma ir īsta. Nevar tā būt.
AgateAgate @ 14.11.2023 10:26
Arahne, paldies, ka uzlaboji man noskaņojumu darbā, es sāku smieties, kad izlasīju, ka nosauci Linardu par primātu, jo precīzāku vārdu par viņu nevar pateikt???
Un nē, es nezinu Annu ar mammu Viju un tanti Māru. Tie ir izdomāti cilvēki.
Arahne @ 14.11.2023 11:00
?????
Ja godīgi, man sāk šķist, ka Jūs autore, atsitat tādu drusku upura vaibiņu. Jums patīk šī ņemšanās, terors un viss šis vājprāts? Jau teju 20 lpp garumā Jums iesaka ko darīt.
1) bloķēt visus tos perifērijas primātus
2) izlikt parpalas aiz durvīm
3) uzrakstīt VP iesniegumu par draudiem
Tā vietā Jūs turpināt saņemt ziņas, draudus, vājprāta murgus, par kurām atskaitāties te.
Neza000 @ 14.11.2023 11:08
Paldies, ka paskaidroji tiem, kas ir garīgi atpalikuši???♂️??♂️
NeheitoManiParTaisnibu @ 14.11.2023 10:35Sarma atsaucies te veel truukst tava nevajadziiga viedokla
Sebii @ 14.11.2023 11:09
Var jau bloķēt un es pati tā iesaku, tomēr ir gadījumi, ka tas noved pie trakākas uzvedības un draudiem. Vai nu cilvēks paņem jaunu numuru un vajā, vai arī pēkšņi uzrodas draudzenes brālēna drauga krusttēva sievas brālēna dēls no otra LV gala un draud, ka atradīs un sados pa muti. Ir bijuši abi gadījumi.
Dažreiz cilvēki redz, ka lasa un neatbild un tādēļ padodas savos uzbrukumos.
Neza000 @ 14.11.2023 11:11
D
SarmaD gatavojies tevi pieminēs nakamos 10 gadus.uz tevi pamatīgi uzēdās.. Tapat ka es uzeedos uz minetusuši???
SarmaD @ 14.11.2023 10:41Autore, sava miera labad iesaku saglabāt viņa sūtītās ziņas un ierakstīt viņa audiofailus. Tulīt un tagad nomaini slēdzeni, ja nu kas gadās. Mantas melnos maisos un ārā pie musara. Nofočē un aizsūti viņam bildi kur tās var savākt. Ja jau viņš var bez tām iztikt šobrīd, tad iztiks arī bez, ja kāds bomārs paķers sev. Acīmredzami tur nav nekas viņam tik svarīgs un nepieciešams. Pēc foto nosūtīšanas bloķē nummuru, arī viņa čomu un vecāku nummurus, tāpat arī Facebook lai nav jābojā sev garīgais lasot to teroru. Ātri vien no tāda mīzala var atkratīties un sev nervus nečakarēt.