akul12 @ 13.11.2023 20:52Prezervatīvs, kā velosipēdam palīgriteņi ?
Ne vīrietis, ne sieviete neies pirkt prezervatīvus, jo ir citas kontracepcijas metodes ?
akul12 @ 13.11.2023 20:52Prezervatīvs, kā velosipēdam palīgriteņi ?
Ne vīrietis, ne sieviete neies pirkt prezervatīvus, jo ir citas kontracepcijas metodes ?
lietotājs @ 13.11.2023 20:45Pilnīgi normāla reakcija.
Vai kāda sieviete ietu pirkt vīrietim prezervatīvus?....
kitijaarmazok @ 13.11.2023 21:47
Pilnīgas muļķības, es esmu ar savu vīrieti attiecībās jau kopš pusaudžu vecuma un joprojām lietojam prezervatīvus. Ne visas sievietes vēlas tabletes dzert un spirāles/implantus likt. Palasi hormonālās kontracepcijas blakusparādības, diez vai pats tādas sev vēlētos.
Un gan es ,gan viņš pērkam prezervatīvus, neko tādu neredzu tur ,lai es nepirktu.
Vispār bišķīt smieklīgi, citās diskusijās raksta, ka tieši tikai sievietei jādomā par kontracepciju, bet te izrādās sievietes prezervatīvus nepērk. ??
Džinga @ 13.11.2023 22:14Kā tev gāja šovakar?
Mariciņa @ 13.11.2023 22:40
Mantām viņš pakaļ šovakar neatnāca. Kad uzrakstīju ziņu "Kāpēc neatnāci?" Viņš atbildēja, ka atnāks šonedēļ, kad pats to vēlēsies, nevis kad es viņam uzspiedīšu, jo viņš neesot zem tupeles un lai aizeju vēl pasūdzos internetā un, ja būšot es izmetusi vai nozagusi kaut vienu viņa lietu, tad būs iesniegums policijā no viņa par mani.
kitijaarmazok @ 13.11.2023 22:46
Izskatās, ka nobijās no tā, ka tev brālis bija dzīvoklī.
Mariciņa @ 13.11.2023 22:42Tā viņa draudzene paprasījusi viņam manu numuru, jo viņa man ap 19 šodien arī sāka rakstīt WhatsApp visādas ziņas, bet viņai nebija mana numura iepriekš. Raksta dažādus skarbus apvainojumus.
Mantām viņš pakaļ šovakar neatnāca. Kad uzrakstīju ziņu "Kāpēc neatnāci?" Viņš atbildēja, ka atnāks šonedēļ, kad pats to vēlēsies, nevis kad es viņam uzspiedīšu, jo viņš neesot zem tupeles un lai aizeju vēl pasūdzos internetā un, ja būšot es izmetusi vai nozagusi kaut vienu viņa lietu, tad būs iesniegums policijā no viņa par mani.
Lelle Belle @ 13.11.2023 23:13Bērni. ?
tādiem “vīriešiem” kā Ghost arī savas valkātās apenes jāslēpj maisiņā un jāmazgā atsevišķi, pa kluso, kad neviens nemana. Jo ja nu tur tā brūnā strīpa 🙈Arabesq @ 13.11.2023 13:11Marikas vīrietis max lohs un viņa draudzene Dita arī ? Un Dita izgāzās kā veca sēta, cepums tai, kura uzrakstīja Linardam.
Par tēmu - jā, man arī ir gadījies, ka sajūta tādā pakaļā, ka sāpju dēļ nevar izlīst no gultas un vienreiz dzīvē vīrs bez emocijām ir nopircis nepieciešamo. Viss. Bez lielām ceremonijām vai kā tamlīdzīgi, jo tā ir parasta lieta. Tomēr es pati to neuztveru kā normu un neekspektētu vīrieti katru mēnesi sevi apgādāt ar tamponiem un paketēm. Izņēmuma kārtā tas ir normāli un attieksme “fujjj, mēnešreizes, iuuuu” ir visai bērnišķīga, protams, ja vien sieviete savas pilnās paketes neizlīmē pret sienām. Tad tur cita runa.
Tāpat - ja sekss mēnešreižu laikā Ditai šķiet netīrs - tur kaut kas ļoti nogājis greizi seksuājā audzināšanā vai ir bijusi kāda trauma.
Bet tādiem “vīriešiem” kā Ghost rotavīrusa gadījumā vēlu pašiem skriet uz veikalu pēc WC papīra, jo taču fui. Kāpēc lai sievietei ar tādu būtu jāapgādā kāds? Ko par viņu padomās?
Kopumā - Marika, tin miglu no visa šitā bērnudārza un tu būsi tikai ieguvēja ?