Zuzuu10 @ 13.11.2023 11:47Es protams nezinu cik te visiem gadi, bet lasot saprotu ka dažiem prātiņš ir tāds īss.
Mēnešreizes ir visām sievietēm (nerunāju par atsevišķiem gadījumiem, kad grūtniecīca, slimība utt), un tas ir normāls dabisks process. Protams nav nekāds patīkamais, bet arī kakāt mēs kakājam??♀️.
Man neviens vīrietis nekad neko nav teicis ja palūdzu nopirkt paketes vai tamponus, kur nu vēl ko apspriest. Tas ir tāpat kā baidīties pirkt tualetes papīru, jo ko gan citi padomās, zinās ka es kakāju??♀️ nu tik pat stulbi. Un vēl iet apspriest ar citiem, par otru pusīšu kakām arī runājat? Cik liela, smirdīga vai šķidra bija??♀️?
Puisis ir prātiņā nenobriedis, par to bērnības draudzeni vsp nerunājot.
Ditinaaa @ 13.11.2023 10:55
tu slimā govs , ja kko daudz muldēsi , tad izlikšu tavas bildes te un arī kko sarakstīšu tavam džekam kā tu mani apmelo , domā , ka neredzu , ka jums statuss uzlikts . idiote ??♀️
tas ir briesmīgi savā ziņā. Tu veido attiecības ar cilvēku, ar kuru uz to brīdi vēlies pavadīt visu savu dzīvi, bet nevari būt pats. Un neiet pat runa būt pats, jo kakā jau visi, pilnīgi visi.Pelnrukšķīte @ 13.11.2023 11:52
te ik pa laikam uzpeld kādas dievgosniņas. Atceros, ka pirms 10 gadiem te bija meitene, kura diskusijā pastāstīja, ka viņa nekad nekakā, kad mājās ir draugs. Un reiz esot bijusi caureja. Nabaga puisi 3x sūtījusi pa pamatīgu lietu uz veikalu, lai varētu pasēdēt uz poda.
Bet vispār, baigi grūta dzīve ir tiem, kuriem ir kauns par saviem ķermeņa procesiem un tas visticamāk nozīmē, ka no paša ķermeņa arī. Te gan ir akmens vecākiem audzināšanas lauciņā :/
Jānis Parastais @ 13.11.2023 11:46Un sakiet vēl, ka starp vīrieti un sievieti var pastāvēt tikai plika un nevainīga abpusēja draudzība… ?
Par tēmu, neviena man nekad nav prasījusi ko tādu pirkt, bet neredzu problēmu, ja parāda kādas tieši vajag. Kāds sakars ar pretīgumu un nepatiku, ir taču tikai jānopērk nevis tur jāurķējas, nevienam netīras ausis arī nepatik, kas tad ausu kociņus arī tad nevar pirkt? Un ja super kautrīgs un pareizs, tagad taču veikalos pašapkalpošanās kases, pat pārdevējas neredz ko pērc.
Manuprāt lielāks red flag ir nevis ņemšanās ap mr, bet tas, ka ir tāda trešā persona, kam tādas lietas atstāsta. Nevaru iedomāties, kā es ietu un kaut kādai citai bābai sūdzētos par tādām lietām saistībā ar savu draudzeni.
GhostGG @ 13.11.2023 12:23Visa lielā brēka būtu izpalikusi, ja autore varētu izdarīt vnk pašsaprotamas lietas, kā, piemēram, nopirkt sev paketes. Visas te raksta, kas tad vīrietim grūti to izdarīt?, bet kas tad sievietēm to pašām ir grūti izdarīt, ņemot vērā, ka tā ir viņu privātā lieta? Nav te runa par to vai tas ir dabīgi vai nē, ka sievies asiņo, bet gan par to, ka ir tomēr lietas, kuras var arī paturēt pie sevis un nedomāju, ka kādam vīrietim interesē, vai viņš grib dzirdēt kaut ko par sieviešu mēnešreizēm.
Tiešām nebrīnītos, ja te lielākā daļa ar saviem večiem apspriež vakaros savus menstruālos ciklus un izdalījumus no maksts. Ko zini, varbūt arī pēc poda izstāsta, kādas konsistences klucis tika "nolikts", jo tas tak ir dabīgi ne? Visi tak kakājam.
Kliegt, protams, nevajadzēja, to es neataisnoju.
GhostGG @ 13.11.2023 12:23Visa lielā brēka būtu izpalikusi, ja autore varētu izdarīt vnk pašsaprotamas lietas, kā, piemēram, nopirkt sev paketes. Visas te raksta, kas tad vīrietim grūti to izdarīt?, bet kas tad sievietēm to pašām ir grūti izdarīt, ņemot vērā, ka tā ir viņu privātā lieta? Nav te runa par to vai tas ir dabīgi vai nē, ka sievies asiņo, bet gan par to, ka ir tomēr lietas, kuras var arī paturēt pie sevis un nedomāju, ka kādam vīrietim interesē, vai viņš grib dzirdēt kaut ko par sieviešu mēnešreizēm.
Tiešām nebrīnītos, ja te lielākā daļa ar saviem večiem apspriež vakaros savus menstruālos ciklus un izdalījumus no maksts. Ko zini, varbūt arī pēc poda izstāsta, kādas konsistences klucis tika "nolikts", jo tas tak ir dabīgi ne? Visi tak kakājam.
neiet runa par ciklu apspriešanu vai kas cits.GhostGG @ 13.11.2023 12:23Visa lielā brēka būtu izpalikusi, ja autore varētu izdarīt vnk pašsaprotamas lietas, kā, piemēram, nopirkt sev paketes. Visas te raksta, kas tad vīrietim grūti to izdarīt?, bet kas tad sievietēm to pašām ir grūti izdarīt, ņemot vērā, ka tā ir viņu privātā lieta? Nav te runa par to vai tas ir dabīgi vai nē, ka sievies asiņo, bet gan par to, ka ir tomēr lietas, kuras var arī paturēt pie sevis un nedomāju, ka kādam vīrietim interesē, vai viņš grib dzirdēt kaut ko par sieviešu mēnešreizēm.
es domāju viņai tagad daudz “labu” vārdu jāuzklausa, draudus utt. Bet ieteiktu likt viņam savākt mantas un nobloķēt visur. Un dzīvot tālāk.Džinga @ 13.11.2023 12:07Autore, kaut kad, lūdzu, pastāsti kā tev iet.
Ceru, ka baigi nepārdzīvo un viss labi. Padomā, kā šis foruma ieraksts ir atrisinājis Tev 101 problēmu nākotnē, labāk ātrāk tikt no tāda džekiņa vaļā. :D
Džinga @ 13.11.2023 12:39
man sāk palikt riktīgi žēl to tavu iedomu draudzeni