Lūgums draugam.

Reitings 234
Reģ: 12.11.2023
Čau!
Ar draugu esam attiecībās 5 mēnešus. Jau nedēļu dzīvojam kopā. Viņš tāpat katru vakaru brauca pie manis pēc darba, tāpēc nolēmām, ka lai nav jābraukā, sāksim dzīvot kopā.
Viss ir kārtībā, bet.. Vakar es viņam iedevu sarakstu ar produktiem, kas jānopērk. Sarakstā bija paketes. Viņš ieraudzīja, ka sarakstā ir paketes un sāka teikt, cik tas ir pretīgi, ko par viņu padomās čomi, ka viņš pērk paketes, viņš to nedarīšot, netaisoties sevi apkaunot, ka man esot kājas, lai es pati tās aizietu nopirkt. Pamatīgi viņš uzvilkās par tādu sīkumu un pirmo reizi kliedza uz manis pa visu attiecību laiku. Saprotu, ka nesen bija tēma par paketēm, bet es neesmu trollis, viņš patiešām atteicās tās iegādāties. Iepriekšējās attiecībās draugs mierīgi varēja uz veikalu aiziet nopirkt man paketes, tāpēc man šķita, ka tas ir pilnīgi normāls lūgums. Tagad domāju, vai tiešām esmu izvēlējusies īsto vīrieti, kurš šādi reaģē. Saprotu, ka dīvaini spriest par cilvēku pēc tā, ka viņš atteicās nopirkt paketes, bet tiešām kaut kā nepatīkami man kļuva. Vai tomēr man nevajadzēja lūgt viņam to darīt un tas ir normāli, ka viņš atteicās? Šķiet es par daudz overthinkoju par šo. 😄
12.11.2023 20:05 |

Reitings 3520
Reģ: 23.01.2022
Zuzuu10 @ 13.11.2023 11:47
Es protams nezinu cik te visiem gadi, bet lasot saprotu ka dažiem prātiņš ir tāds īss.
Mēnešreizes ir visām sievietēm (nerunāju par atsevišķiem gadījumiem, kad grūtniecīca, slimība utt), un tas ir normāls dabisks process. Protams nav nekāds patīkamais, bet arī kakāt mēs kakājam??‍♀️.
Man neviens vīrietis nekad neko nav teicis ja palūdzu nopirkt paketes vai tamponus, kur nu vēl ko apspriest. Tas ir tāpat kā baidīties pirkt tualetes papīru, jo ko gan citi padomās, zinās ka es kakāju??‍♀️ nu tik pat stulbi. Un vēl iet apspriest ar citiem, par otru pusīšu kakām arī runājat? Cik liela, smirdīga vai šķidra bija??‍♀️?
Puisis ir prātiņā nenobriedis, par to bērnības draudzeni vsp nerunājot.

te ik pa laikam uzpeld kādas dievgosniņas. Atceros, ka pirms 10 gadiem te bija meitene, kura diskusijā pastāstīja, ka viņa nekad nekakā, kad mājās ir draugs. Un reiz esot bijusi caureja. Nabaga puisi 3x sūtījusi pa pamatīgu lietu uz veikalu, lai varētu pasēdēt uz poda.
Bet vispār, baigi grūta dzīve ir tiem, kuriem ir kauns par saviem ķermeņa procesiem un tas visticamāk nozīmē, ka no paša ķermeņa arī. Te gan ir akmens vecākiem audzināšanas lauciņā :/
13.11.2023 11:52 |

Reitings 15523
Reģ: 29.08.2022
Nja, jo tālāk, jo trakāk.
Tiešām būtu interesanti to lauku kroksi ar viņa rezerves riepu Ditiņu redzēt. Kompleksu nomākti ļaudis.
Kamēr diena iet uz priekšu, aizdomājos un ceru, ka Marika nav kaut kādos kompleksos tā pajoļa un tās pajoles dēļ iedzīta 🤦🏼‍♀️
13.11.2023 11:53 |

Reitings 520
Reģ: 07.09.2023
Riktīga meksikāņu ziepene jaunas nedēļas iesākumam.
Posta autorei - Tavam, nu jau cerams bijušajam, džekam nebija tiesību uz Tevi bļaut, jebkādi aizskart un lamāt. Iepriekš būtu teikusi, ka iespējams varat izrunāties un nonākt pie kaut kāda risinājuma, bet pateicoties sirdsdraudzenes Ditas palīdzībai, domāju, ka šī situācija ir atrisinājusies pati no sevis. Jā, viss beigās nepatīkami izvērtās, bet neskumsti. Labāk pa gabalu no tāda maza memļaka ar pilnīgu šizo labāko draudzeni. Ir daudz foršu, gādīgu un mīlošu vīriešu. Gan jau Tev arī tādu sanāks satikt. :)
Un wtf, mēnešreizes intīms, netīrs process? Laikam man ir paveicies dzīvē satikt nobriedušus un saprātīgus vīriešus, kuriem ir skaidrs, ka vīriešu un sieviešu organismi, un tajos notiekošie procesi ir dabiski un atšķirīgi. Kā var pateikt, ka sievietes, ar kuru esi izvēlējies kopā veidot dzīvi, ķermeņa procesi ir pretīgi? Un ka sieviete ir cūka? Īsts sapņu princis. Jā, lielākā daļa sieviešu ik mēnesi parūpējas par saviem higiēnas produktiem, bet visādi taču var gadīties - piemirsties, cikls izrādās īsāks, saslimt. Kur problēma pajautāt partnerim piemest klāt pārējiem pirkumiem grozā klāt paketes? Nē, nu tāds gadsimta pazemojums. Pēc katra pakešu pirkuma varbūt katram cietušajam vīrietim piemērot psihoterapeita konsultāciju? :D
13.11.2023 11:55 |

Reitings 403
Reģ: 26.07.2023
Ditinaaa @ 13.11.2023 10:55

tu slimā govs , ja kko daudz muldēsi , tad izlikšu tavas bildes te un arī kko sarakstīšu tavam džekam kā tu mani apmelo , domā , ka neredzu , ka jums statuss uzlikts . idiote ??‍♀️

Lohiem - lohu problēmas. Nevienam neinteresēs, pat, ja izliksi viņas bildes. Un diez vai viņas draugam interesē kaut kāda foruma drāma. Tu arī sadzīvē esi tāda pretīga lišņa, jeb tikai internetā?
13.11.2023 11:55 |

Nepatīk
Reitings 980
Reģ: 17.06.2022
Pelnrukšķīte @ 13.11.2023 11:52

te ik pa laikam uzpeld kādas dievgosniņas. Atceros, ka pirms 10 gadiem te bija meitene, kura diskusijā pastāstīja, ka viņa nekad nekakā, kad mājās ir draugs. Un reiz esot bijusi caureja. Nabaga puisi 3x sūtījusi pa pamatīgu lietu uz veikalu, lai varētu pasēdēt uz poda.
Bet vispār, baigi grūta dzīve ir tiem, kuriem ir kauns par saviem ķermeņa procesiem un tas visticamāk nozīmē, ka no paša ķermeņa arī. Te gan ir akmens vecākiem audzināšanas lauciņā :/
tas ir briesmīgi savā ziņā. Tu veido attiecības ar cilvēku, ar kuru uz to brīdi vēlies pavadīt visu savu dzīvi, bet nevari būt pats. Un neiet pat runa būt pats, jo kakā jau visi, pilnīgi visi.
Bet tam čalim ir jāpieaug, prātiņā, jo vienalga kuru meiteni viņš dzīvē satiks un saiesies, visām būs mēnešreizes, un visas miskastē kaut ko atstās.😁 jāsamierinas viņam, patīk vai nē.
13.11.2023 12:00 |

Reitings 5307
Reģ: 27.03.2023
Tak abi divi tērēti.
Vienu uztrauc ko čomi padomās a otru ko anonīmā forumā padomās.
Bet jā labs pavērsiens, pat seriāls no rīta nebija jāslēdz 😅😅
13.11.2023 12:01 |

Reitings 3512
Reģ: 05.09.2023
Tiešām normāls seriāls 😁
13.11.2023 12:02 |

Patīk
Reitings 3498
Reģ: 03.11.2023
Jānis Parastais @ 13.11.2023 11:46
Un sakiet vēl, ka starp vīrieti un sievieti var pastāvēt tikai plika un nevainīga abpusēja draudzība… ?
Par tēmu, neviena man nekad nav prasījusi ko tādu pirkt, bet neredzu problēmu, ja parāda kādas tieši vajag. Kāds sakars ar pretīgumu un nepatiku, ir taču tikai jānopērk nevis tur jāurķējas, nevienam netīras ausis arī nepatik, kas tad ausu kociņus arī tad nevar pirkt? Un ja super kautrīgs un pareizs, tagad taču veikalos pašapkalpošanās kases, pat pārdevējas neredz ko pērc.
Manuprāt lielāks red flag ir nevis ņemšanās ap mr, bet tas, ka ir tāda trešā persona, kam tādas lietas atstāsta. Nevaru iedomāties, kā es ietu un kaut kādai citai bābai sūdzētos par tādām lietām saistībā ar savu draudzeni.

Vai ne, pilnīgi piekrītu, ka, iespējams, jocīgākais ir tas, ka džeks par pakešu pirkšanas problēmu sūdzējās kaut kādai mistiskai draudzenei.
13.11.2023 12:06 |

Patīk
Reitings 3498
Autore, kaut kad, lūdzu, pastāsti kā tev iet.
Ceru, ka baigi nepārdzīvo un viss labi. Padomā, kā šis foruma ieraksts ir atrisinājis Tev 101 problēmu nākotnē, labāk ātrāk tikt no tāda džekiņa vaļā. :D
13.11.2023 12:07 |

Reitings 1847
Reģ: 26.03.2020
Visa lielā brēka būtu izpalikusi, ja autore varētu izdarīt vnk pašsaprotamas lietas, kā, piemēram, nopirkt sev paketes. Visas te raksta, kas tad vīrietim grūti to izdarīt?, bet kas tad sievietēm to pašām ir grūti izdarīt, ņemot vērā, ka tā ir viņu privātā lieta? Nav te runa par to vai tas ir dabīgi vai nē, ka sievies asiņo, bet gan par to, ka ir tomēr lietas, kuras var arī paturēt pie sevis un nedomāju, ka kādam vīrietim interesē, vai viņš grib dzirdēt kaut ko par sieviešu mēnešreizēm.
Tiešām nebrīnītos, ja te lielākā daļa ar saviem večiem apspriež vakaros savus menstruālos ciklus un izdalījumus no maksts. Ko zini, varbūt arī pēc poda izstāsta, kādas konsistences klucis tika "nolikts", jo tas tak ir dabīgi ne? Visi tak kakājam.
Kliegt, protams, nevajadzēja, to es neataisnoju.
13.11.2023 12:23 |

Patīk
Reitings 3498
GhostGG @ 13.11.2023 12:23
Visa lielā brēka būtu izpalikusi, ja autore varētu izdarīt vnk pašsaprotamas lietas, kā, piemēram, nopirkt sev paketes. Visas te raksta, kas tad vīrietim grūti to izdarīt?, bet kas tad sievietēm to pašām ir grūti izdarīt, ņemot vērā, ka tā ir viņu privātā lieta? Nav te runa par to vai tas ir dabīgi vai nē, ka sievies asiņo, bet gan par to, ka ir tomēr lietas, kuras var arī paturēt pie sevis un nedomāju, ka kādam vīrietim interesē, vai viņš grib dzirdēt kaut ko par sieviešu mēnešreizēm.
Tiešām nebrīnītos, ja te lielākā daļa ar saviem večiem apspriež vakaros savus menstruālos ciklus un izdalījumus no maksts. Ko zini, varbūt arī pēc poda izstāsta, kādas konsistences klucis tika "nolikts", jo tas tak ir dabīgi ne? Visi tak kakājam.

memļaks
13.11.2023 12:26 |

Reitings 1847
Reģ: 26.03.2020
memļaks

Tavs tēvs, vai draugs, ja tev tāds vispār ir.
13.11.2023 12:30 |

Reitings 3512

Autore jau teica, ka tas bija ārkārtas gadijums, jo palika bez paketēm un sāpošu vēderu negribēha iet, tapēc pievienoja jau tā esošajam pirkumu sarakstam paketes. Pārsvarā sievietes pašas to sev nodrošina, tomēr dzīves steigā tiešām gadās ka izkrīt no galvas un attopies kad jau viss notiek pie pēdējās paketes. Turklāt ne visas var normāli funkcionēt to laikā. Es ļoti labi autori saprotu, jo man ir nācies pašai aplauzties ar tukšumu plauktiņā, bet vēders sāp kā ellē, ka pussaliekusies tik staigā. Manuprāt šādos brīžos tomēr var lūgt partnerim izpalīdzēt un nopirkt. Tā ir pilnīgi normāla prece.
13.11.2023 12:34 |

Patīk
Reitings 1762
Reģ: 24.05.2019
Aha, čalis nebūtu kretīns un viņa draudzenīte nebūtu deģenerāte, tik tās autores paketes visu sabojāja 😄
Kārtējais pierādījums, ka cilvēku attieksme pret sīkumiem arī spēj skaidri nodemonstrēt viņu būtību.
13.11.2023 12:34 |

Patīk
Reitings 3498
Nespēja kārtot vai pat apzināties sieviešu lietas un problēmas ir vis tiešākais signāls par to, ka vīrietim ir problēmas ar savu vīrišķību. Puisim, kurš labi apzinās savu vīrišķību, pakešu pirkšana to nekā neietekmēs.
13.11.2023 12:35 |

Nepatīk
Reitings 980
neiet runa par ciklu apspriešanu vai kas cits.
Man personīgi nav problēma ģimenē, ja vīrietis pajautā ko nopirkt veikalā, un sarakstā būs vārds paketes.
Lielāko ties pirku pati, bet gadijās, kad uzrakstīju, lai paņem ja jau ir veikalā. Varbūt vēl pajautāja cik pilītes vajag😁 un viss, atbrauc mājās visu izkrāmē un dzīvo tālāk. Nevēma neviens, nemira un ar šausmām neskatijās.
13.11.2023 12:38 |

Patīk
Reitings 3498

man sāk palikt riktīgi žēl to tavu iedomu draudzeni
13.11.2023 12:39 |

Nepatīk
Reitings 980
Džinga @ 13.11.2023 12:07
Autore, kaut kad, lūdzu, pastāsti kā tev iet.
Ceru, ka baigi nepārdzīvo un viss labi. Padomā, kā šis foruma ieraksts ir atrisinājis Tev 101 problēmu nākotnē, labāk ātrāk tikt no tāda džekiņa vaļā. :D
es domāju viņai tagad daudz “labu” vārdu jāuzklausa, draudus utt. Bet ieteiktu likt viņam savākt mantas un nobloķēt visur. Un dzīvot tālāk.
13.11.2023 12:40 |

Reitings 3512
Džinga @ 13.11.2023 12:39

man sāk palikt riktīgi žēl to tavu iedomu draudzeni

Es arī aizdomājos, vai tiešām viņš ārkārtas situācijā nenopirktu viņai paketes, ja viņa palūgtu?
13.11.2023 12:40 |

Patīk
Reitings 3498
SarmaD @ 13.11.2023 12:40

Es arī aizdomājos, vai tiešām viņš ārkārtas situācijā nenopirktu viņai paketes, ja viņa palūgtu?

domāju, ka nopirktu, jo bail no sekām, bet pēc tam kārtīgi pārmestu, kāpēc pati nav to izdarījusi
13.11.2023 12:41 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits