SarmaD @ 12.11.2023 20:10Tā ir pilnīgi normāla lieta pajautāt draugam lai nopērk paketes un pilnīgi normāli, ja viņš tās tev nopērk. Izklausās pēc cilvēka tīņa prātiņā, akdies, ko tik citi čomi padomās ka viņa draudzenei ir mēnešreizes. Un pie tam vel baurot virsū, it kā tu būtu nez kādu noziegumu izdarijusi. Debīlisms.
NeheitoManiParTaisnibu @ 12.11.2023 20:15Nuu soreiz chalim taisniba.Tas nav viiriskigi un eetiski ka vecis peerk paketes
NeheitoManiParTaisnibu @ 12.11.2023 20:15Nuu soreiz chalim taisniba.Tas nav viiriskigi un eetiski ka vecis peerk paketes
Mariciņa @ 12.11.2023 20:24
Abiem 24.
Meldra23 @ 12.11.2023 20:26
Mīļā sirds, tu esi pietiekami pieaugusi, lai pati aizietu uz veikalu pēc paketēm. Saproti, vīrietim tas var radīt diskomfortu pirkt tădas sieviešu lietas. Nav jāšķiras tāda nieka dēļ. Tad jau var šķirties, jo nepareizi krūzi nolika
Mariciņa @ 12.11.2023 20:14
Jā, es aizmirsu piebilst, ka viņam mēnešreizes vispār šķiet ļoti pretīgas. Man aizvakar tās sākās. Kad tualetes atkritumu grozā izsviežu paketi, tad es to ienitu kārtīgi tualetes papīrā, lai nerēgotos asiņaina pakete, bet gadījās, ka caur tualetes papīru tāpat izspiedās asinis un viņš ejot uz tualeti ieraudzīja to atkritumu grozā. Neko neteica, bet vakar strīdā par paketēm pateica, ka es uzvedoties kā cūka, ka metu savas paketes viņam redzamā vietā. Kur gan citur man tās mest, ja ne tualetes atkritumu grozā.?
Meldra23 @ 12.11.2023 20:26
Mīļā sirds, tu esi pietiekami pieaugusi, lai pati aizietu uz veikalu pēc paketēm. Saproti, vīrietim tas var radīt diskomfortu pirkt tădas sieviešu lietas. Nav jāšķiras tāda nieka dēļ. Tad jau var šķirties, jo nepareizi krūzi nolika
Meldra23 @ 12.11.2023 20:22
Šoreiz piekrītu viņai. Tādu intīmu lietu kā paketes labāk ir pirkt pašai.
Meldra23 @ 12.11.2023 20:22
Šoreiz piekrītu viņai. Tādu intīmu lietu kā paketes labāk ir pirkt pašai.
Švīka @ 12.11.2023 20:40Jā, vīrietim nevajadzētu būt problēmām nopirkt savai sievietei higiēnas preces, tomēr es nesaprotu, kāpēc, lai sieviete pati nesagādatu šādas lietas? Vairumam tomēr ik mēnesi ir skaidrs, ka būs mēnešreizes un laicīgi tam sagatavoties. Nav jau tā, ka tās uzrastos negaidīti reizi gadā un ir tik traki, ka pati aiziet pakaļ vairs nevar. Tu taču zināji, ka un kad tās būs. Vai arī tas tā principā bija ielikt šo preci sarakstā? Lai redzētu reakciju?
Manuprāt, reakcija nebija ok, kur nu vēl kasīties par to, tomēr no tā varēja izvairīties.