Jānis Parastais @ 12.11.2023 17:53Mans novērojums, ka tie, kas skrien kaut ko skaidrot un brukt virsū tam trešajam, parasti ir mazizglītoti, ar šauru, primitīvu dzīves uztveri. Nekad neesmu sapratis to skaidrošanos un trešā vainošanu, ko tas dod, nu tiksi no šī vaļā, aiz stūra būs nākošais. Tavs partneris ir problēmas cēlonis un risinājums, ar to arī skaidrojies.
Tas tāds naivs veids kā skatīties uz tām lietām - tu domā, ka tā solidāra sieviete ja pateiks nē un mēģinās solidāri palīdzēt otrai informējot nedabūs pa galvu tik un tā? Sievietes padara otras sievietes vainīgas pie visa lai ko viņas darītu, jo attaisnojot vīrieti var saglabāt "seju" un attiecības. Bet vīrs atradīs citu citu sieviete - jo VIŅŠ ir problēma, nevis tās citas sievietes.kordelia @ 12.11.2023 17:52Vainīgs ir tas, kurš krāpj. Bet tas, ar kuru krāpj, arī ir līdzvainīgs (ja zināja).
Smiešanās par sieviešu solidaritāti, "man vienalga par svešas sievietes jūtām", "katrs pats par sevi" u.tml – baigais egoisms te laužas ārā... Mēs esam sabiedrība un esam viens ar otru saistīti. Un IR jādomā arī par to svešo sievieti.
Man ir situši kanti aizņemti vīrieši, un PIRMAIS, par ko es esmu domāju, a kā jūtas tā vīrieša sieva/draudzene. Pat ja viņa man svešs cilvēks. Ir tomēr jābūt sirdsapziņai. Un līdz ar to arī nekad neesmu ielaidusies. Jo vairāk būs šādi domājošu cilvēku, jo mazāk būs visādu problēmu. Protams, teiks, ka var atrast citu. Gan jau arī atrada. Bet lai dabū arī aplauzties. Vairosim labo un gaišo!
Laimucs @ 12.11.2023 14:06
Piekrītu. Ja kāda sieviete flirtē ar manu draugu,man ir 0 emocijas. Bet,ja mans draugs sāk flirtēt pretī un viņam patīk tās sievietes uzmanība,tad tas jau ir red flag. Man ir nozīme,ko dara mans draugs,nevis ko dara cita sieviete. Mīlošs vīrietis tevi nenokrāps pat ja cita viņa priekšā kaila stāvēs.
Laimucs @ 12.11.2023 17:11
Tie, kas slimīgi tur aizdomās citus krāpšanā ir tie, kuri ir spējīgi nokrāpt paši. Un krāpšanā ir vainīgs tikai cilvēks pats, nevis kāds cits.
Un vai par krāpšanu uzskatat tikai seksu vai arī mīļas sarunas, apskāvienus?