miumiu @ 09.11.2023 15:55es mācījos Einšteinā. tikai un vienīgi labas atsauksmes. Visus eksāmenus noliku ar pirmo. Instruktori bija diezgan noslogoti, bet es zvanīju pa visiem numuriem un vienkārši pieteicos pie tā, kas visātrāk bija gatavs paņemt. Tā arī pie viņa paliku un neko nemainīju, nebija vajadzības. viss patika ?
miumiu @ 09.11.2023 15:55es mācījos Einšteinā. tikai un vienīgi labas atsauksmes. Visus eksāmenus noliku ar pirmo. Instruktori bija diezgan noslogoti, bet es zvanīju pa visiem numuriem un vienkārši pieteicos pie tā, kas visātrāk bija gatavs paņemt. Tā arī pie viņa paliku un neko nemainīju, nebija vajadzības. viss patika ?
Pelnrukšķīte @ 09.11.2023 16:30
Tur vairs nav jāzvana. Viss notiek elektroniski.
Es arī tur pabeidzu, bet mana pieredze nebija tik salda. Tāpat gribēja kāst.
Es ieteiktu bava.lv. Ronalds gan laikam pats īsti vairs neapmāca, bet man patīk doma, ka teorijai lielāko daļu var pildīt savā tempā. Liela iespēja nokārtot krietni ātrāk.
Vispār, cik sen tu biji tajā pēdējā autoskolā? Varbūt var pārformēties uz citu un vnk nolikt visus eksāmenus.
debestinaa @ 09.11.2023 16:51Kas ir autoskolas braukšanas eksāmens? Noliku pirms 3 gadiem, nekā tāda man nebija. Kad gribēju iet uz eksāmenu, tā arī pateicu, ka vēlos mēģināt un aizgāju uz csdd eksāmenu. Instruktors nebija pret, bet bija skeptisks un teica, ka neesmu gatava un nenolikšu, bet ja vēlos,tad lai eju? Noliku ar pirmo.
Ja godīgi , tad vairs neatceros pat vārdu 😅 Liku 3 gadus atpakaļ, iespējams, ka daudz kas ir mainījies. Skolas eksāmenu arī bez problēmām noliku. Nu, nezinu, kādam varbūt liekas , ka tā ir kārtējā naudas izspiešana, bet man patika, ka varu aiziet pie cita instruktora , lai paskatās uz manu braukšanu “ no malas” . Nenoliedzu, ka daudzās autoskolās viss ir tikai tendēts uz naudas izspiešanu ( arī skolas eksāmens), bet man laikam vienkārši noveicās ar šo visu. Nevienā brīdī nejutu, ka autoskola vai instruktors cenšas no manis tikai naudu kāst. Tieši otrādi - instruktors mani stūma uz CSDD, lai eju kārtot eksāmenu un beidzu braukāt ar viņu.ferija @ 09.11.2023 16:40
pie kāda instruktora mācījies? un kā tev bija nolikt autoskolas braukšanas eksamenu?
miumiu @ 09.11.2023 18:37Ja godīgi , tad vairs neatceros pat vārdu ? Liku 3 gadus atpakaļ, iespējams, ka daudz kas ir mainījies. Skolas eksāmenu arī bez problēmām noliku. Nu, nezinu, kādam varbūt liekas , ka tā ir kārtējā naudas izspiešana, bet man patika, ka varu aiziet pie cita instruktora , lai paskatās uz manu braukšanu “ no malas” . Nenoliedzu, ka daudzās autoskolās viss ir tikai tendēts uz naudas izspiešanu ( arī skolas eksāmens), bet man laikam vienkārši noveicās ar šo visu. Nevienā brīdī nejutu, ka autoskola vai instruktors cenšas no manis tikai naudu kāst. Tieši otrādi - instruktors mani stūma uz CSDD, lai eju kārtot eksāmenu un beidzu braukāt ar viņu.