ManPatiikLasiit @ 27.12.2023 18:04Lai gan reizēm neesmu AF fane dēļ viņas izdarībām, bet atzīšos, ka pēdējais reels tīri labs
Nav protams mega izmaiņas, bet arī tik daudz ir jāvar un jāgrib sev mainīties
Omniva55 @ 27.12.2023 18:41Meicuki, tad kad skatisieties vinas jauno reelu, meginiet screenshotot (vairakas reizes), tad tas filtrins uz vidukli uzpeld :)))
Anete , zinu ka so lasi , vienkarsi tik sad !!!
Maltā gaļa @ 27.12.2023 18:50
20x skatījos, nekādu filtriņu neieraudzīju. Tev, gudriniece, vajadzētu zināt, ka visi ķermeņa aprises mainošie filtriņi sašķiebj arī taisnās līnijas video. Anetes video vertikālās līnijas ir taisnas.
Anete ir malacis, parādīja jums, skaudīgajām kārenām vidējo pirkstu un dodas uz priekšu.
Maltā gaļa @ 27.12.2023 18:50
20x skatījos, nekādu filtriņu neieraudzīju. Tev, gudriniece, vajadzētu zināt, ka visi ķermeņa aprises mainošie filtriņi sašķiebj arī taisnās līnijas video. Anetes video vertikālās līnijas ir taisnas.
Anete ir malacis, parādīja jums, skaudīgajām kārenām vidējo pirkstu un dodas uz priekšu.
Londine @ 28.12.2023 00:48Kam es piekrītu - ēst pareizi nenozīmē ēst n-tās reizes dienā un izdzert n-tos litrus ūdens. Mūsdienu uztura principi iet tālāk, vairāk ieklausoties arī cilvēka sajūtās. 5x dienā pa saujai ir novecojis. Kā arī pēc 40 vielmaiņa pasliktinās un cilvēkam vispār nav nepieciešams ēst daudz. Vesels un enerģisks cilvēks nav pārēdies cilvēks. Ja man liktu 5x dienā ēst un izdzert 2 litrus ūdens, es justos ļoti slikti. Tāpēc svarīgi ieklausīties savā ķermenī un drīzāk praktizēt apzinātu ēšanu - veselīgi un tik, cik patiešām man vajag.
Omniva55 @ 28.12.2023 01:35
Normali vielamaina slowing down so 60 bet nu redz , katrs jau savu attaisnojumu mekle :)
Londine @ 28.12.2023 01:44
Varētu padomāt, ka visām vienā noteiktā vecumā mainās arī hormonālā sistēma. Kāds dumjums!
Omniva55 @ 28.12.2023 08:12
Vai tev problemas ? Visi var meklet jebkadus attaisnojumus lai nebutu formā, bet at the end of the day all comes down to ………taking care of yourself!
Londine @ 28.12.2023 11:02Starp citu es kā AF varētu kursikus pārdot bez specialitātes, ar savu formu un dzīvesveidu noteikti iedvesmotu vairāk, tikai man prātā nenāk to darīt un laika tam nebūtu , ne arī vēlmes vitus vilkt ārā no turienes, kur paši noēdušies.
est negribās tāpēc ka, tā edienreize parsvarā sastāv no olbaltumvielām un taukiem Un škiedrvielām.Obv dod ilgstošu sāta sajūtu.škiedrvielas aizpilda kunģi Bet doma vairāk kā var sabāzt vienā ēdienreizē 2000 kalorijas veselīgas un nešķebināt no taukiem(kaut veselīgiem)SantaBarbara @ 28.12.2023 12:28Nu redzēs,cik ilgi izturēs ar vienu maltĩti ,agrāk vai vēlāk atgriezīsies apetīte,viens no iemesliem kādēl iespējams negribas nemaz ēst ,kā vina saka ,var būt no tā,ka atsākusi strādăt bankā- parasti pirmie mēneśi atgrieżoties vai uzsākot jaunas darba gaitas var bũt nedaudz stresaini ,kas nereti samazina arī apetīti,jo daudz kas jāapgūst,jāpaspēj ,lidz ar to ēšana un izsalkums paliek otrajā vietā ,bet ja izsalkums tomēr rodas -tad iedzer melnu kafiju…