ManPatiikLasiit @ 12.11.2023 12:12Jā, vakardienas storiji, tiešām ļoti nenopietni.
Ja viņa būtu tik pārliecināta par sevi, tad neņemtu šo vērā vai kā pieaudzis cilvēks labotu teikto par sevi, bet šādi galīgi nav pieauguša cilvēka atbilde.
Un dēla stāja/gaita tiešām ir uz iekšu. Bildēs pat stāv ar kājām uz iekšu.
Ekhoo @ 18.11.2023 08:42Oi, Anete atkorķējusi vinčiku, salikusi kaut kādu atmiņu ritulīti no jaunīb’s dienām, netieši nodiršot savu vīru. Teksts “ja 1999 būtu IG, es būtu basketbolista sieva”, nu tā normāli samazināja savu vīrieti..
Un viņu tik ļoti iecepī formuma, tas ir reāli jautri. Izskatās, ka katru vakaru pārlasa
Nastja32 @ 18.11.2023 16:21Nav nekas pret Aneti, patīk viņas saturs, bet besī, ka melo par atgriešanos bankā. No AF viņa lieliski varējusi nopelnīt, bet palicis garlaicīgi un bērni lieli…. Ka tik ne arī. Saprastu vēl, ja bērni būtu pilngadīgi, bet tagad tie joprojām ir vadājami sīkie. Un reti kurš no laba prāta atgriežas pilnas slodzes darbā. Sanda Krasta arī aiz garlaicības pārdod dzīvokli un atgriežas žurnāla redaktores amatā.?
Ekhoo @ 18.11.2023 16:30
Kur info par Krastu?
Nastja32 @ 18.11.2023 16:21Nav nekas pret Aneti, patīk viņas saturs, bet besī, ka melo par atgriešanos bankā. No AF viņa lieliski varējusi nopelnīt, bet palicis garlaicīgi un bērni lieli…. Ka tik ne arī. Saprastu vēl, ja bērni būtu pilngadīgi, bet tagad tie joprojām ir vadājami sīkie. Un reti kurš no laba prāta atgriežas pilnas slodzes darbā. Sanda Krasta arī aiz garlaicības pārdod dzīvokli un atgriežas žurnāla redaktores amatā.?
ja godīgi, viņa ir viens cits cilvēku izsmejošs cilvēks jebkurā tēmā, kas viņai ienāk prātā. Pati esmu bijusi otrā pusē, kur arī esmu bloķēta, jo nesakrita viedokļi. Kamēr neizsaka savu "bet,vai" cilvēkam viss ir kārtībā. Tur nav stāsts par to, ka cilvēki LV neko nedara, jo... viņa izsmej jebkuru, kam ir pretējs viedoklis. Paskatoties uz to kā veselīga dzìvesveida influencerim par jebko un jebkurā tēmā ir taisnība un 100% zināšanas trenējas viņas dēls elementāri nemākot pareizi push up uztaisīt, tur ir skaidrs kas ir kas.Sauliit @ 18.11.2023 11:55Ja godīgi, tad šādi forumi biškiņ tomēr atspoguļo, kāpēc daudzi cilvēki Latvijā neuzdrīkstas daudz ko darīt, jo, lai arī ko tu darītu, ar kādu attieksmi būtu, par ko runātu, vienmēr kādam kaut kas nepatiks. Šajā gadījumā es protams piekrītu, ka soļošanas maratonā varēja lietas būt citādāk, bet tad dalībnieces varēja no pirmās dienas jau teikt, ka hey, gribētos tomēr, lai lietas tiktu darītas savādāk.
Par visu citu - lai jums visām jauka diena, pozitīvas domas, ņemam visu vieglāk un atceramies, ka mēs visi esam cilvēki ar savām dīvainībām un raksturiem, arī mūsu influenceri ir tādi paši, ar savu domu, savu humoru un piegājienu dzīvei.
Anetiiiiiiiite @ 30.11.2023 23:13ja godīgi, viņa ir viens cits cilvēku izsmejošs cilvēks jebkurā tēmā, kas viņai ienāk prātā. Pati esmu bijusi otrā pusē, kur arī esmu bloķēta, jo nesakrita viedokļi. Kamēr neizsaka savu "bet,vai" cilvēkam viss ir kārtībā. Tur nav stāsts par to, ka cilvēki LV neko nedara, jo... viņa izsmej jebkuru, kam ir pretējs viedoklis. Paskatoties uz to kā veselīga dzìvesveida influencerim par jebko un jebkurā tēmā ir taisnība un 100% zināšanas trenējas viņas dēls elementāri nemākot pareizi push up uztaisīt, tur ir skaidrs kas ir kas.
Palmumāja2 @ 01.12.2023 17:32
Es viņai nesen piesekoju, neesmu pamanījusi, ka viņa kādu izsmej. Ko viņa izsmej?
Par viedokli, man tieši patīk, ja influencerim ir savs viedoklis un nostāja par lietām.
Nesekoju viņai ilgi, bet pagaidām neko izsmejošu vai šausmīgi kaitinošu neesmu pamanījusi.
minkalinka @ 01.12.2023 22:53Rīt lielais iznāciens, Anete? Lielie solījumi uz dzimšanas dienu ar gradiozo tievēšanu pus gada garumā.. gaidam rezultātus. ??????