BRĪDINĀJUMS PAR ANETI | ATKAL FORMĀ

Reitings 265
Reģ: 08.11.2023
Jūnijā pieteicos A.Kuzņecovas| ATKAL FORMĀ Soļošanas maratonā.Dalības maksa 10€.Ja gribi balvu,tad 15€.
Šis bija mans pirmais maratons dzīvē.Likās daudzsološs,tādēļ pieteicos(mazs bērns,daudz brīva laika pastaigām,vasara,aktīvāka diena utt.)
Ziniet,maratons bija absolūta rīkotājas izgāšanās.Norise bija tuvu nullei.Ļoti neaktīva organizatoriskā puse,uz jautājumiem atbild augstprātīgi,pat nicinoši reizēm.Nākošā mēneša aplikāciju Pacer neizveidoja vairākas dienas.Mēs,grupas meitenes,vnk turpinājām soļot un pašas sevi uzmundrināt.Pati vadītāja čatā lika savu suņu bildes un ceļojumu, bet to, ka kaut 1 x nedēļā būtu uzrakstījusi pamotivējošu un pozitīvu ziņu mums- nē, tā nebija.Tikai kad mēs pašas sākām vairāk apspriest kāpēc tā un kas vispār te notiek, Anete saausījās un pēkšņi saldi sāka “braukt pa ausīm”, rakstot mums:”Meitenes, malači, jauna diena klāt, daudz savāktu soļu” utt.
Es saprotu,ja esi maratona organizatore, tad Tu esi kā kodols šim maratonam un Tev ir jāatbild par maratonu no pirmās līdz pēdējai dienai.Vai tā bija -Nē!!!Cik x viņa pati piedāvāja Soļošanas noslēguma satikšanos pasoļojot kādā pārgājienā.Nu tik meitenes čatā sarosījās un dalījās idejām par tikšanās vietu un laiku.Vai tikšanās bija? -Nē!!! Vienā jaukā rītā visas grupas dalībnieces no čata bija izdzēstas pat nepabrīdinot mūs(mēs čatā vairākkārt minējām, ka esam sapazinušās un, labprāt , čatiņu turpinātu) un nekāds noslēguma soļošanas pārgājiens nav bijis līdz pat šai dienai.
08.11.2023 22:31 |

Reitings 1724
Reģ: 25.01.2023
Adele4 @ 10.11.2023 21:58
Kā ar nodokļiem un cik legāla ir šāda "uzņēmējdarbība"?
Es rīt izdomāšu, ka būšu influencere un sākšu soc.tīklos tirfot kkādus notievēšanas kursikus pa 60 eur!
Nulle atbildības utt. Tā vienkārši tas ir?
Visas tās pareizas elpošanas un meditācijas studijas arī kur klātienē nodarbības. Vairums novormētas kā ziedojums -minimālais 20 eur par reiI.
Normāla peļņa, ne? Kur skatās VID?
tā gluži nav.patstāvigus maratonus jaregistrē,ka pašnodarbinštajam
11.11.2023 14:46 |

Reitings 405
Reģ: 14.01.2020
Pie nika ATKAL FORMĀ es gaidītu labāku formu, nekā Anete pasniedz.man ir kolēģes un draudzenes plus 50, kas ir labākās formās. Un, kad man pēc 5 būs 50, es arī tiektos būt labàkā formā. Un nevis ar soļošanu , bet reālu sportu, ko daru tagad - sporta zāle, skriešana un rūdīšanās. Pastaigas priekš manis ir have a fun.
11.11.2023 18:11 |

Reitings 24627
Reģ: 18.08.2022
Oi izskatās,ka Anetei šoreiz nepatĩk,ka vinu śeit piemin ,mēgina tik sarkastiski pasniegt šo faktu tagad. Dīvaini ,jo pagājušo reizi pati izteicās ,ka vislabāko reklāmu tagad tieši heiteri uztaisa !
Es tik ceru,ka daudzām meitenēm atvērsies acis un sapratīs cik toksiska tante vina patiesībā ir un beigs pirkt tos vinas “normals ediens “ maratonus par barge naudu!
11.11.2023 21:25 |

Reitings 14
Reģ: 22.09.2023
Es arī interesējos par soļošanas maratonu,labi,ka nepieteicos. Ēšanas maratona receptes nav mainījušās kopš pirmsākumiem, vispār brīnos vai vēl kāds maksā un piedalās.
Esmu lielā šokā par mazā iegurņa kursu,vai kā viņu sauc. Šādu noteikti nekad neietu pie neprofesionāla cilvēka. Sekoju ig loti foršai fizioterapeitei, kura arī rīko iegurņa stiprināšanas kursus un pasniedz privātas konsultācijas, tikai ir maza starpība- šai sieviete ir sertificēta,lai to darītu.
Kas būs nākamais maratons?🙈
11.11.2023 22:43 |

Reitings 1938
Reģ: 01.02.2023
Navvisiputni @ 11.11.2023 22:43
Es arī interesējos par soļošanas maratonu,labi,ka nepieteicos. Ēšanas maratona receptes nav mainījušās kopš pirmsākumiem, vispār brīnos vai vēl kāds maksā un piedalās.
Esmu lielā šokā par mazā iegurņa kursu,vai kā viņu sauc. Šādu noteikti nekad neietu pie neprofesionāla cilvēka. Sekoju ig loti foršai fizioterapeitei, kura arī rīko iegurņa stiprināšanas kursus un pasniedz privātas konsultācijas, tikai ir maza starpība- šai sieviete ir sertificēta,lai to darītu.
Kas būs nākamais maratons??

Ja labi grib un meklē, tad internetā to pdf failu ar receptēm un vingrojumiem var atrast. Tā neko sev nahaļavu var pelnīt naudiņu. Nenoliegšu rezultāts bija, ja ievēroja pa lielam visu to, kas tur rakstīts. Bet vai tur būtu kas diži citādāks, ko nevarētu atrast internetā.
Varētu jau pa 10 gadiem arī kaut kādus uzlabojumus veikt tajos failos, ne tikai drillēt uz rinķi vienu un to pašu.
Es piedalījos kaut kādā 10.maratonā pirms 6-7 gadiem, tagad ir jau pāri pa 60.
11.11.2023 22:59 |

Reitings 1938
Reģ: 01.02.2023
Kas būs nākamais maratons?

Kā atgriezties korporatīvajā vidē pēc 5 gadu pauzes? :D
11.11.2023 23:01 |

Reitings 14
Reģ: 22.09.2023
MartaElza @ 11.11.2023 23:01

Kā atgriezties korporatīvajā vidē pēc 5 gadu pauzes? :D

Pieteikšanās maksa 45€,ja piedalās konkursā 55😂😂😂
11.11.2023 23:33 |

Reitings 1017
Reģ: 04.06.2023
Pārsteidz Anetes rīcība IG, kā tīnes uzvedas. Lai runā un veido šajā forumā.nez cik diskusijas.
Vienu esu novērojusu, viņu aiz ūsām raustīt, ui uii uiii. Nobriedusi sieviete neliktos zinis,,Anetei pretīgs raksturs
11.11.2023 23:52 |

Reitings 24627
Kantra @ 11.11.2023 23:52
Pārsteidz Anetes rīcība IG, kā tīnes uzvedas. Lai runā un veido šajā forumā.nez cik diskusijas.
Vienu esu novērojusu, viņu aiz ūsām raustīt, ui uii uiii. Nobriedusi sieviete neliktos zinis,,Anetei pretīgs raksturs

Škiet,ka pati acīmredzot neatceras,ko ir teikusi kadus gadus 5-4 atpakalj,kad Indra sāka morethansize projektu,jēzin kā Anete toreiz plosijās,apsmēja un tik daudz negatĩvas replikas izteica!
Bet ,nu es pienemu ,ka Anete neatceras ,jo tajā laikā bija iecīnījusi vinčikus,tā būs drošvien atbilde,kādēl pašai liekas ,ka neko tādu jau vina nav teikusi jo nespēj atcerēties ,ko pēc paris vīna glāzēm ir rakstījusi un teikusi savos story.
12.11.2023 07:24 |

Reitings 925
Reģ: 06.11.2021
Jā, izskatījās, ka madam aizķēra šī tēma. Es gan viņai ieteiktu pievērsties dēla stājai. Tās uz iekšu liktās kājas, šļūkā. Nu Anete, aizved tak pie fizioterpeita.
Un jā, pati jau nefiltrē, ko un kad ir postojusi. Neviens jau nesaka, ka ir jātolerē liekais svars, bet nonivelēt to visu līdz - ja tev nesanāk, tad tu pati esi vainīga un pārāk maz dari, ir ļoti kaitīgi. Nav labāka par visādām uresinām un citām manifestētājām.
Smieklīgi jau tas, ka ar ig neko nevarēja nopelnīt. Vienmēr čīkstēja, ka ko neliekat like utt. Nu, kāpēc man kaut kas jāliek, ja man to negribās?
Tagad, kā pieauga kredītu procentu llikmes, tā aizskrēja strādāt, vīrs nevar visu ģimeni uzturēt. Nav jau nekas nosodāms, bet nu godīgi tad arī pasaki. Nevis - man apnika sēdēt mājās.
12.11.2023 08:43 |

Reitings 24627
Dona rumba @ 12.11.2023 08:43
Jā, izskatījās, ka madam aizķēra šī tēma. Es gan viņai ieteiktu pievērsties dēla stājai. Tās uz iekšu liktās kājas, šļūkā. Nu Anete, aizved tak pie fizioterpeita.
Un jā, pati jau nefiltrē, ko un kad ir postojusi. Neviens jau nesaka, ka ir jātolerē liekais svars, bet nonivelēt to visu līdz - ja tev nesanāk, tad tu pati esi vainīga un pārāk maz dari, ir ļoti kaitīgi. Nav labāka par visādām uresinām un citām manifestētājām.
Smieklīgi jau tas, ka ar ig neko nevarēja nopelnīt. Vienmēr čīkstēja, ka ko neliekat like utt. Nu, kāpēc man kaut kas jāliek, ja man to negribās?
Tagad, kā pieauga kredītu procentu llikmes, tā aizskrēja strādāt, vīrs nevar visu ģimeni uzturēt. Nav jau nekas nosodāms, bet nu godīgi tad arī pasaki. Nevis - man apnika sēdēt mājās.

Vēl gadu atpakal pa mežu staigājot pati stāstĩja cik forši būt måjās un ka negribētu birojā utt,tagad pēkšni bērni pietiekoši lieli un pietrūkst bankas darbs 😅
Domāju,ka mazāk meitenes izaicinājumiem sāka pieteikties un nekas cits neatlika,kā vien iet atpakal uz ofisu.
12.11.2023 08:48 |

Reitings 1724
Reģ: 25.01.2023
MartaElza @ 11.11.2023 22:59

Ja labi grib un meklē, tad internetā to pdf failu ar receptēm un vingrojumiem var atrast. Tā neko sev nahaļavu var pelnīt naudiņu. Nenoliegšu rezultāts bija, ja ievēroja pa lielam visu to, kas tur rakstīts. Bet vai tur būtu kas diži citādāks, ko nevarētu atrast internetā.
Varētu jau pa 10 gadiem arī kaut kādus uzlabojumus veikt tajos failos, ne tikai drillēt uz rinķi vienu un to pašu.
Es piedalījos kaut kādā 10.maratonā pirms 6-7 gadiem, tagad ir jau pāri pa 60.
7 gadi atpakal bijs 48 grupa ,es pieteicos 2 menesi pec dzemdibam tapec atceros.bet otru reizi vairs nebija jegas pieteikties ,jo nemainigs bija.pat receptes tas pasas.un pieteiksanas summma atkartoti bija pa 10 eiro mazaka tikai..viss.neteikšu ka slikts,pec klasikā uztura principa,bet pamainit receptes gan vajadzētu
12.11.2023 09:38 |

Reitings 925
Reģ: 06.11.2021
Kenty @ 12.11.2023 09:38
7 gadi atpakal bijs 48 grupa ,es pieteicos 2 menesi pec dzemdibam tapec atceros.bet otru reizi vairs nebija jegas pieteikties ,jo nemainigs bija.pat receptes tas pasas.un pieteiksanas summma atkartoti bija pa 10 eiro mazaka tikai..viss.neteikšu ka slikts,pec klasikā uztura principa,bet pamainit receptes gan vajadzētu

Viņa varēja vismaz 1x gadā receptes mainīt, pielāgot dažādām diētām - veģetāra, bez olām, bez piena produktiem utt.
Nu ielikt kaut kādu savu pienesumu, citādi 1x uztaisīja un viss. Tik čīkst, ka nenovērtē viņas saturu.
12.11.2023 10:00 |

Reitings 274
Reģ: 13.01.2023
Dona rumba @ 12.11.2023 08:43

Par dēla gaitu, pēdām izteikti uz iekšu..es jau kopš kaut kāda vasaras ceļojuma pieversu uzmanību. Ja sieviete, kas tik ļoti runa par veselību.. Nevar pievērst uzmanību sava bērna acimredzamai problēmai, liek domāt, ka viņai rūp tikai viņas veselība.
12.11.2023 10:59 |

10 gadi
Reitings 163
Reģ: 29.01.2009
Jā, vakardienas storiji, tiešām ļoti nenopietni.
Ja viņa būtu tik pārliecināta par sevi, tad neņemtu šo vērā vai kā pieaudzis cilvēks labotu teikto par sevi, bet šādi galīgi nav pieauguša cilvēka atbilde.
Un dēla stāja/gaita tiešām ir uz iekšu. Bildēs pat stāv ar kājām uz iekšu.
12.11.2023 12:12 |

Reitings 265
Esmu šīs mega sadaļas ( kā min atkal_formā) special for Anete vaininiece😊 Nu Ig ļoti noteikti mani skatās, bet vairāk sievietes te palasa patiesību- hei, Anete, super, ka pati atklāti padalījies saviem sekotāju tūkstošiem, kur Tevi “it kā kāds nodirš”, bet īstenībā visi uzzin par to kā viss bija- un vsp kas NEBIJA 😃. īsti nekas no Tevis (ui, no JUMS nebija👎). Man arī ir priekšstats, ka tādā vecumā jau nu gan sievietei būtu jau jābūt nosvērtai, pašpārliecinātai un gudrai visās dzīves situācijās, atrodot vidusceļu kā sevi pasniegt.
Te, diemžēl, ir ļoti bēdīgs sevis pasniegšanas veids😕🙄 (variet Ig likt ko gribiet- es nekad mūžā nebūšu ne Jūsu sekotāja, ne pat stalkotāja kā Jums liekas, bloķējot manu ģimeni
13.11.2023 07:17 |

Reitings 265
.. un jā- vispār man ir ļoti liela aizdoma, ka tūlīt, tūlīt pēc notikušā ( nenotikušā) soļotāju pārgājiena VISĀM jūnija naudas maksātājām Anetes kontā tiks atgriezti 10€ un 15€👍👍👍
13.11.2023 07:22 |

Reitings 700
Reģ: 23.03.2020
Bumbule @ 10.11.2023 22:56
Anete storijā ielikusi, ka nākamnedēļ būs soļošanas maratona pārgājiens. Kāda sagadīšanās. ?

Nav tā,ka viņa raustās dzīvē rīkot to pārgājienu? Jo noliekti dalībnieces nav apmierinātas pēc visa lasītā.
13.11.2023 07:54 |

Reitings 7880
Reģ: 05.09.2022
Mathilde @ 09.11.2023 09:04
AF vajadzētu nomainīt uz citu nosaukumu, jo viņa galīgi nav sieviete-koučs, kura varētu iedvesmot. Tā varētu pārdot pelmeņu vai lauku toršu receptes.
Atvainojos, bet tā nu ir. Jābūt tomēr paškritikai.
😄 100%
13.11.2023 11:31 |

Reitings 2081
Reģ: 04.01.2022
Soļu izaicinājumā nepiedalos, nav aktuāli. Bet esmu bijusi vienā Atkalformā 12 nedēļu tievēšanas izaicinājumā. Laikam 2019.gadā. Viss bija korekti, saprotami un arī ar rezultātu biju apmierināta. Neatceros precīzi bet toreiz man bija kaukur -10kg. Tas, ka receptes nemainās man neteaucē jo es iemācijos par to, kā pašai gatavot veselīgi. Dažreiz vēljoprojām izmantoju viņas receptes, bet palielam gatavoju pati, bet veselīgāk.
16.11.2023 16:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!