tā gluži nav.patstāvigus maratonus jaregistrē,ka pašnodarbinštajamAdele4 @ 10.11.2023 21:58Kā ar nodokļiem un cik legāla ir šāda "uzņēmējdarbība"?
Es rīt izdomāšu, ka būšu influencere un sākšu soc.tīklos tirfot kkādus notievēšanas kursikus pa 60 eur!
Nulle atbildības utt. Tā vienkārši tas ir?
Visas tās pareizas elpošanas un meditācijas studijas arī kur klātienē nodarbības. Vairums novormētas kā ziedojums -minimālais 20 eur par reiI.
Normāla peļņa, ne? Kur skatās VID?
Navvisiputni @ 11.11.2023 22:43Es arī interesējos par soļošanas maratonu,labi,ka nepieteicos. Ēšanas maratona receptes nav mainījušās kopš pirmsākumiem, vispār brīnos vai vēl kāds maksā un piedalās.
Esmu lielā šokā par mazā iegurņa kursu,vai kā viņu sauc. Šādu noteikti nekad neietu pie neprofesionāla cilvēka. Sekoju ig loti foršai fizioterapeitei, kura arī rīko iegurņa stiprināšanas kursus un pasniedz privātas konsultācijas, tikai ir maza starpība- šai sieviete ir sertificēta,lai to darītu.
Kas būs nākamais maratons??
Kas būs nākamais maratons?
MartaElza @ 11.11.2023 23:01
Kā atgriezties korporatīvajā vidē pēc 5 gadu pauzes? :D
Kantra @ 11.11.2023 23:52Pārsteidz Anetes rīcība IG, kā tīnes uzvedas. Lai runā un veido šajā forumā.nez cik diskusijas.
Vienu esu novērojusu, viņu aiz ūsām raustīt, ui uii uiii. Nobriedusi sieviete neliktos zinis,,Anetei pretīgs raksturs
Dona rumba @ 12.11.2023 08:43Jā, izskatījās, ka madam aizķēra šī tēma. Es gan viņai ieteiktu pievērsties dēla stājai. Tās uz iekšu liktās kājas, šļūkā. Nu Anete, aizved tak pie fizioterpeita.
Un jā, pati jau nefiltrē, ko un kad ir postojusi. Neviens jau nesaka, ka ir jātolerē liekais svars, bet nonivelēt to visu līdz - ja tev nesanāk, tad tu pati esi vainīga un pārāk maz dari, ir ļoti kaitīgi. Nav labāka par visādām uresinām un citām manifestētājām.
Smieklīgi jau tas, ka ar ig neko nevarēja nopelnīt. Vienmēr čīkstēja, ka ko neliekat like utt. Nu, kāpēc man kaut kas jāliek, ja man to negribās?
Tagad, kā pieauga kredītu procentu llikmes, tā aizskrēja strādāt, vīrs nevar visu ģimeni uzturēt. Nav jau nekas nosodāms, bet nu godīgi tad arī pasaki. Nevis - man apnika sēdēt mājās.
7 gadi atpakal bijs 48 grupa ,es pieteicos 2 menesi pec dzemdibam tapec atceros.bet otru reizi vairs nebija jegas pieteikties ,jo nemainigs bija.pat receptes tas pasas.un pieteiksanas summma atkartoti bija pa 10 eiro mazaka tikai..viss.neteikšu ka slikts,pec klasikā uztura principa,bet pamainit receptes gan vajadzētuMartaElza @ 11.11.2023 22:59
Ja labi grib un meklē, tad internetā to pdf failu ar receptēm un vingrojumiem var atrast. Tā neko sev nahaļavu var pelnīt naudiņu. Nenoliegšu rezultāts bija, ja ievēroja pa lielam visu to, kas tur rakstīts. Bet vai tur būtu kas diži citādāks, ko nevarētu atrast internetā.
Varētu jau pa 10 gadiem arī kaut kādus uzlabojumus veikt tajos failos, ne tikai drillēt uz rinķi vienu un to pašu.
Es piedalījos kaut kādā 10.maratonā pirms 6-7 gadiem, tagad ir jau pāri pa 60.
Kenty @ 12.11.2023 09:387 gadi atpakal bijs 48 grupa ,es pieteicos 2 menesi pec dzemdibam tapec atceros.bet otru reizi vairs nebija jegas pieteikties ,jo nemainigs bija.pat receptes tas pasas.un pieteiksanas summma atkartoti bija pa 10 eiro mazaka tikai..viss.neteikšu ka slikts,pec klasikā uztura principa,bet pamainit receptes gan vajadzētu
Dona rumba @ 12.11.2023 08:43Jā, izskatījās, ka madam aizķēra šī tēma. Es gan viņai ieteiktu pievērsties dēla stājai. Tās uz iekšu liktās kājas, šļūkā. Nu Anete, aizved tak pie fizioterpeita.
Un jā, pati jau nefiltrē, ko un kad ir postojusi. Neviens jau nesaka, ka ir jātolerē liekais svars, bet nonivelēt to visu līdz - ja tev nesanāk, tad tu pati esi vainīga un pārāk maz dari, ir ļoti kaitīgi. Nav labāka par visādām uresinām un citām manifestētājām.
Smieklīgi jau tas, ka ar ig neko nevarēja nopelnīt. Vienmēr čīkstēja, ka ko neliekat like utt. Nu, kāpēc man kaut kas jāliek, ja man to negribās?
Tagad, kā pieauga kredītu procentu llikmes, tā aizskrēja strādāt, vīrs nevar visu ģimeni uzturēt. Nav jau nekas nosodāms, bet nu godīgi tad arī pasaki. Nevis - man apnika sēdēt mājās.
Bumbule @ 10.11.2023 22:56Anete storijā ielikusi, ka nākamnedēļ būs soļošanas maratona pārgājiens. Kāda sagadīšanās. ?
😄 100%Mathilde @ 09.11.2023 09:04AF vajadzētu nomainīt uz citu nosaukumu, jo viņa galīgi nav sieviete-koučs, kura varētu iedvesmot. Tā varētu pārdot pelmeņu vai lauku toršu receptes.
Atvainojos, bet tā nu ir. Jābūt tomēr paškritikai.