mazaaduuda @ 09.11.2023 17:30
Doma tur bija tāda, ka ir grupiņa, kas savācas un nostaigā vidēji 7000 soļu dienā (100 dienas). Beigās starp visiem, kurām izdevās aiziet līdz galam (t.i nosoļot 7000), izlozēja Decathlon dāvanu karti 100 eiro vērtībā. Oktobrī bija paredzēts noslēguma pārgājiens, kas acīmredzot nenotika.
Lai piedalītos prieka pēc bija 10 eiro dalības maksa, lai pacīnītos par balvu 15 eiro.
Bet teikšu kā ir - man tie iztērētie 15 eiro bija motivācija, lai piespiestu sevi iziet pastaigās, jo līdz šim bija dienas, kad varēju arī tikai 2000 soļus nostaigāt. Izaicinājuma laikā gribi vai negribi, bija jāceļas uz jāiet, citādi 15 eiro gar degunu un arī izloze nespīd. Pēc izaicinājuma pastaigas ir kļuvušas par ikdienu un nu jau vidēji 10k soļu dienā aiziet bez problēmām.
Protams, no kādām 100 meitenēm ne visas samaksāja tos 15 eiro, bet Anetei tie bija ap štuku tīrā peļņa neko nedarot. Beigās pat nekādu soļu apkopojumu neuztaisīja (bija katru nedēļu jāsūta atskaite, ja neizmantoja Pacer aplikāciju) - bija tāds "ja, vai tad es solīju apkopojumu?"
Beitikai bija arī 100 dienas 10 000 soļi balvas bija iespaidigas,ja ta ņem.bet viņa iesaistījās!bez maksas un pargajiens arī bija.!diemžēl 96 tajā dienā man pietrūka,pati nolohoju,uz balvām nepretendeju vairs,bet atzzinības vardus gan dabuju,lai ko par viņu teikt ietekmeļu diskusijā,bet es iemileju pastaigas del viņas.pirms tam man riebās bez mērķa staigāt. A te samaksā par minimalo solu skaitu,un dabuj figu ,ne kopigu pārgājienu,ne cilvēku ,kas atbalstumazaaduuda @ 09.11.2023 17:30
Doma tur bija tāda, ka ir grupiņa, kas savācas un nostaigā vidēji 7000 soļu dienā (100 dienas). Beigās starp visiem, kurām izdevās aiziet līdz galam (t.i nosoļot 7000), izlozēja Decathlon dāvanu karti 100 eiro vērtībā. Oktobrī bija paredzēts noslēguma pārgājiens, kas acīmredzot nenotika.
Lai piedalītos prieka pēc bija 10 eiro dalības maksa, lai pacīnītos par balvu 15 eiro.
Bet teikšu kā ir - man tie iztērētie 15 eiro bija motivācija, lai piespiestu sevi iziet pastaigās, jo līdz šim bija dienas, kad varēju arī tikai 2000 soļus nostaigāt. Izaicinājuma laikā gribi vai negribi, bija jāceļas uz jāiet, citādi 15 eiro gar degunu un arī izloze nespīd. Pēc izaicinājuma pastaigas ir kļuvušas par ikdienu un nu jau vidēji 10k soļu dienā aiziet bez problēmām.
Protams, no kādām 100 meitenēm ne visas samaksāja tos 15 eiro, bet Anetei tie bija ap štuku tīrā peļņa neko nedarot. Beigās pat nekādu soļu apkopojumu neuztaisīja (bija katru nedēļu jāsūta atskaite, ja neizmantoja Pacer aplikāciju) - bija tāds "ja, vai tad es solīju apkopojumu?"
KristineKK1 @ 08.11.2023 22:33Par ko es šo visu te rakstu? Nav manās interesēs kādu noliet ar sūdiem, bet es ļoti vēlos pabrīdināt meitenes,sievietes,dāmas un kundzes,- ja Jūs nolemsiet savu(vai sava vīra, drauga,bērnu) naudu iegūldīt šīs sievietes maratonos,LŪDZU PADOMĀJIET DIVREIZ. (Palasiet arī atsauksmes kā to šodien izdarīju es! Esmu vēl lielākā šokā par viņas uztura recepšu un formas atgūšanas maratoniem).
Kauns, bezkaunība un viegla naudas piesavināšanās.Kāpēc man ir jājūtas tik ļoti pretīgi un ar rūgtu pēcgaršu, bet sieviete var turpināt Ig aicināt sievietes jau uz nākošajiem maratoniem. Šodien pat ir ielikusi Ig jaunu maratonu #TRIECIENSPĒKS.Cena 60€! 60 !!!
Uzrakstīju komentāru viņai ar tekstu:”Sveiki,Jūs no sākuma noslēdziet līdz galam
pirmo Soļošanas maratonu.Mēs,liela daļa
meiteņu viena otru atradām un Jūsu izdzèsto
čatu atjaunojām.Un jā-mēs turpinām aktīvi
soļot,bet Jūs mūs,maratona dalibnieces izmetāt
no grupas nebrīdinot un notināties, rupji sakot,
mistiski ari nenoorganizējot noslèguma
pārgajienu!Esmu nolēmusi neklusēt un šiem
mistiskajiem naudas izmānīšanas maratoniem
( no kura katra) ir jāliek punkts,jo nu Jūsu
maratons bija pilnīga apala nulle.Vilšanās
absoluta!”
Nepagāja 15 min un viņa izdzēsa manu komentāru un nobleķēja mani!
Kas vainīgs, tas bailīgs!!!
Naomi* @ 09.11.2023 20:58No visa stāstītā, tā arī nesapratu- balvu izlozēja, vai to arī neizdarīja? Kā tur bija ar Didrihsoniem, kad viņi toreiz izsludināja naudas balvu (dāvanu karte skaitās naudas balva?) un nereģistrēja to attiecīgā iesaldē (neatminos kurā). Nauris toreiz filmēja story un stāstīja par tiem noteikumiem, ko nav zinājusi- vai uz šo tas neattiecas? Ļoti nesmuki no organizatores puses.
Naomi* @ 09.11.2023 20:58No visa stāstītā, tā arī nesapratu- balvu izlozēja, vai to arī neizdarīja? Kā tur bija ar Didrihsoniem, kad viņi toreiz izsludināja naudas balvu (dāvanu karte skaitās naudas balva?) un nereģistrēja to attiecīgā iesaldē (neatminos kurā). Nauris toreiz filmēja story un stāstīja par tiem noteikumiem, ko nav zinājusi- vai uz šo tas neattiecas? Ļoti nesmuki no organizatores puses.
Nav runa - naudas, baudas vai mantas balvas. Loterija ir jāreģistrē, ja tās dēļ cilvēkam ir kaut kas jāiegādājas. Ja, piemēram, ir prasība ielaikot 5 postus un viss, tad nekas nav jāreģistrē. Ja ir papildus jānopērk Didras kardigans, tad ir jābūt atļaujai.
mazaaduuda @ 09.11.2023 21:18
Balvu izlozēja, jā.
Bet labs jautājums, vai bija reģistrēta kā izloze, ko tehniski vajadzēja darīt, jo dalība bija par maksu.
Nezinu, kas prispičila, bet domāju, ka no pirmā soļojiena neviena nebūs. Nezinu kas tur ar otrām.Simbinja @ 11.11.2023 13:31“Beidzot sola labu laiku” ???Lol, pēdējās 2 nedēļas laiks ir tīri superīgs un silts