VissIrSlikti @ 12.02.2024 22:17Tajā būrītī jau sen svilpo vējš. Pat putniņi aizlidojuši
Es.jo nepaskatijos reelu.Es sabojāju garastāvokli par gobža reel,neskatījos pedejos😁VissIrSlikti @ 13.02.2024 12:00Nokaunieties! Kurš neielika reelam sirsniņu!?! Ai, ai, ai, nepateicīgā tauta.
Kenty @ 13.02.2024 17:39Es.jo nepaskatijos reelu.Es sabojāju garastāvokli par gobža reel,neskatījos pedejos?
man likās,ka ar kausu būs,kautkas ar ēdienu saistīts.Naivi domāju recepte.😁tur Gobza tēma.Tāpēc izpildu to ko teica,nepatīk -neskaties😀u.604737e44a238 @ 13.02.2024 18:00
Man tas pats. Gobža video likās debils, tāpēc pārējo vairs pat neskatījos. Liekas, ka arī būs jāatseko, jo nu nav vairs tas. Sākumā piesekoju, jo likās forša, veselīga dzīves pieeja un humora izjūta. Tagad dāma izskatās pazaudējusies - kkādi parodijas video, trakas ēšanas metodes, it kā par dabiskumu, bet plakstiņi tomēr jātaisa un pēc labākās ietekmeļu modes viss jāatrāda. Aizskrien uz pilnas slodzes darbu, bet vienalga diedelē sirsniņas it kā no tā būtu atkarīga viņas iztika. Un tā vietā, lai padomātu, kāpēc tās sirsniņas neliek, ka varbūt jāpakoriģē saturs, tiek vainoti un kaunināti sekotāji.
💯u.604737e44a238 @ 13.02.2024 18:00
Man tas pats. Gobža video likās debils, tāpēc pārējo vairs pat neskatījos. Liekas, ka arī būs jāatseko, jo nu nav vairs tas. Sākumā piesekoju, jo likās forša, veselīga dzīves pieeja un humora izjūta. Tagad dāma izskatās pazaudējusies - kkādi parodijas video, trakas ēšanas metodes, it kā par dabiskumu, bet plakstiņi tomēr jātaisa un pēc labākās ietekmeļu modes viss jāatrāda. Aizskrien uz pilnas slodzes darbu, bet vienalga diedelē sirsniņas it kā no tā būtu atkarīga viņas iztika. Un tā vietā, lai padomātu, kāpēc tās sirsniņas neliek, ka varbūt jāpakoriģē saturs, tiek vainoti un kaunināti sekotāji.
u.604737e44a238 @ 13.02.2024 18:00
insta čigāns 😄😄😄👌 vot lai paprasa saviem sekotaajiem - Ahmediem un Mohamediem ko nelaiko bildes ?! 🤭😂😂😂Dona rumba @ 14.02.2024 13:53Nu viņa ir konkrēts insta čigāns. Uztura speciālists nav - bet ēšanas kursus pārdod, noslēptus zem sarunas. Fizioterapeits vai ginekologs nav - bet tas jau netraucē pasniegt lekcijas par iegurņa stiprināšanu.
Un par sirsniņām - tavi sekotāji tev neko nav parādā. Tas ir kā veikalā - uztaisīt traci, ka apmeklētājs nepērk. Ja neliek sirsniņas, tad tavs saturs nešķiet vērtīgs. Pārfilmēt jau redzētu citur video - nez nu neesi tu nekāda talantīga aktrise, līdz ar to, kāpēc kādam likt sirsniņas?
Maija5555 @ 14.02.2024 16:31insta čigāns ???? vot lai paprasa saviem sekotaajiem - Ahmediem un Mohamediem ko nelaiko bildes ?! ????
Londine @ 12.02.2024 20:02
Nevienā vārdā neteicu, ka man traucē, ka viņa ēd sviestu. Es teicu, cik tas ir stulbi. Tas video tiešām bija reāli stulbs. Gudri cilvēki tādus video netaisa, sakiet ko gribiet. Neviens augstskolas pasniedzējs , ne nopietna uzņēmuma vadītājs tādus video netaisa un gudrības pazīme tā nav.
amnēzija @ 14.02.2024 23:20
Bet kāpēc Tu viņai seko? Ja Tevi tik ļoti viņa kaitina un viņas publicētais saturs liekas stulbs, kāpēc sevi mocīt un skatīties to ko viņa publicē?
Arī gudriem cilvēkiem mēdz būt misēkļi un nepārdomātas rīcības. Un cik man zināms, viņa nav ne lektore augstskolā, ne uzņēmuma vadītāja. Nomierinies. Tāda šūmēšanās par sviesta ēšanu ?