visa būtībā speķis nav neveselīgs, mazās devās,ar noteikumu,ka tam jabūt ļoti kvalitatīvam,bez liekām piedevām(ķiploks gan ir vajadzīgs pie speķa)ja ēdīsi kluci dienā,tad gan pēc kāda laika veselīgs, pārtaps par neveseligu.Par kalorijām ,tas ir ļoti bagātīgs 100 g apmēram 700 un vairāk var būt kalorijas,bet tajā pašā brīdī arī pārējie labo tauku produkti arī ir kalorijām bagāti (olīveļļa,avokado,rieksti) un tie ir vajadzīgi veseligam sieviešu organismam.uz speķi es varu apskatīties ,pašai patīk šķēlīti apēst,ja gadās labs un garšīgs,bet no sviesta kluča man gan parāva uz augšu 🤢Dona rumba @ 07.02.2024 15:09
Sāksim ar to, ka speķis nav labie tauki.
Ja pietiekami kustās, tad var pārtikt kaut no maķīša. Vienīgais, ka gan speķis, gan mcd aizdirš asinsvadus.
Un nē, Anete, podkāstu klausīšanās un populārzinātniskas literatūras lasīšana, tevi nepadara par uztura speciālistu un tu neesi tiesīga sniegt kursijkus par keto diētām, insulīna rezistenci utt.
Dona rumba @ 08.02.2024 14:56Izskatās, ka Anete ir arī salmugalva. Tā ķērca, ka kāds telefonu pie stūres lieto, bet pati, šķiet, ka var.
Palmumāja2 @ 08.02.2024 09:26
Nav jau īsti par ko viņu nosūdzēt. Nosūdzēt par to, ka storijos grauž sviestu? Kam nosūdzēt šito?
Jā, tā straujā tievēšana un badošanās viņai tiešām nav nākusi par labu. Viņa izskatās briesmīgi.
Claire @ 10.02.2024 16:38Čau! Gadiem esmu sekojusi līdzi forumiem kā klusais klausītājs, bet beidzot saņēmos komentāriem:)
Domāju, ka ziņa par Aneti jādod Veselības inspekcijai. Cilvēks bez medicīniskās izglītības pasniedz kursikus par veselības tēmu, turklāt dara to par maksu. Tā pati viņas sludinātā ketogēnā diēta neder visiem. Zinu, ka par viņas izgājieniem bija sūdzības PTACam, bet tie atrunājās ar to, ka šis gadījums nav viņu kompetencē un jāsazinās ar Veselības inspekciju…
Es uzrakstīju vienu jautājumu,par pēdējo reelu,laikam nebija uzmanības cienīgs,jo tas neattiecas,uz tagadejām tēmām.Un komentāros neatradu atbildes,Londine @ 11.02.2024 10:55Vecumam piestāv inteliģence un smux ģīmītis to nespēj aizvietot. Forma, protams, ir svarīga. Bet forma bez satura un attiecīgas izpausmes ir tikai forma. Piektdienas jautājumi tik jūtami bija viņas pašas rakstīti. Apmēram 5 pēc kārtas par suņiem, viens otru paturpinājoši un 3 par uzturu.
viņa taču teica, kam atbildēs, kundzei jautājums nelikās gana interesants 😁😁😁 vai drīzāk uzdevi neērtu jautājumu 🤔Kenty @ 11.02.2024 13:19Es uzrakstīju vienu jautājumu,par pēdējo reelu,laikam nebija uzmanības cienīgs,jo tas neattiecas,uz tagadejām tēmām.Un komentāros neatradu atbildes,
Claire @ 11.02.2024 14:42Ievērojāt cik īsā kleitā dāma bija ieradusies darba pasākumā? Neapšaubāmi, viņas augums ir ļoti labs, bet kleitas īsums bija pārāk nepiemērots nedz pasākuma formātam, nedz viņas vecumam. Zinu, Anete, ka šo lasīsi, tāpēc jā - Tava kleita bija pārāk mini.
Nastja32 @ 11.02.2024 16:04Ja grib nēsāt jaunu meiteņu minikleitas, tad nevajag atlaist sirmus matus. Tagad izskatās, ka dāma pati nesaprot, kas īsti grib būt.
Londine @ 08.02.2024 01:20
Kāds nosūdziet viņu kādam!
Anete un sviests ir pilnīgs sviests! Skatos to video un domāju, cik stulbi! Cik tas viss izskatās stulbi. Vecene, kas norāvusies no striķa, muļķojas.
amnēzija @ 12.02.2024 11:05
Tev traucē, ka viņa ēd sviestu? Taču neskaties?! Viņa Tev to neliek ēst. Katrs pats dara kā grib.
Tajā būrītī jau sen svilpo vējš. Pat putniņi aizlidojušiLondine @ 12.02.2024 20:02
Nevienā vārdā neteicu, ka man traucē, ka viņa ēd sviestu. Es teicu, cik tas ir stulbi. Tas video tiešām bija reāli stulbs. Gudri cilvēki tādus video netaisa, sakiet ko gribiet. Neviens augstskolas pasniedzējs , ne nopietna uzņēmuma vadītājs tādus video netaisa un gudrības pazīme tā nav.