Šādi ļautiņi man rada neticību pret visu kouču padarīšanu. Kamēr vieni ilgstoši mācās, kārto pārbaudes un iziet praksi, citi ir pašpasludināti kouči, kas iemet pamatīgu darvas pilienu visā medus mucā. Uzrauties uz šādiem ir tik viegli, bet efekts - pazaudēta nauda un, iespējams, arī veselība.Nastja32 @ 31.01.2024 11:05Anete sevi uzskata par healthy lifestyle coach… Kas par pašapziņu!
Healthy Lifestyle coach 😄👌 Galvenais jau lai pati tam tic ! 😄Nastja32 @ 31.01.2024 11:05Anete sevi uzskata par healthy lifestyle coach… Kas par pašapziņu!
Palmumāja2 @ 05.02.2024 22:06Bet es nesaprotu, kā viņa var būt tik tieva ēdot speķmaizes? Kāds var izskaidrot kā tas darbojas? Taukos taču ir daudz kaloriju, ne tā? Kā var būt, ka ēdot taukis ar baltmaizi var nomest svaru???
Ēdot 1x dienàPalmumāja2 @ 05.02.2024 22:06Bet es nesaprotu, kā viņa var būt tik tieva ēdot speķmaizes? Kāds var izskaidrot kā tas darbojas? Taukos taču ir daudz kaloriju, ne tā? Kā var būt, ka ēdot taukis ar baltmaizi var nomest svaru???
LuckyStrike @ 05.02.2024 22:17Ēdot 1x dienà
nerunājot par Aneti. Tas ir kārtējais mīts, kad iegājis ntās paaudzes. Nav Tauki slikti. Labie tauki no speķa gabaliņa ir pat veselīgi. Jo tauki ir jāuzņem. Pat d vitamīns labāk uzsūcas, kad tiek uzņemti tauki. Tie ir arī zivīs, avocado un vēl simtiem produktu. Daudz daudz sliktāki un kaitīgāki ir vienkāršie ogļhidrāti un cieti saturoši produkti. Miltu produkti un saldumi ir daudz kaitīgāki. Visas ātrās uzkodas.Palmumāja2 @ 05.02.2024 22:06Bet es nesaprotu, kā viņa var būt tik tieva ēdot speķmaizes? Kāds var izskaidrot kā tas darbojas? Taukos taču ir daudz kaloriju, ne tā? Kā var būt, ka ēdot taukis ar baltmaizi var nomest svaru???
Palmumāja2 @ 05.02.2024 22:06Bet es nesaprotu, kā viņa var būt tik tieva ēdot speķmaizes? Kāds var izskaidrot kā tas darbojas? Taukos taču ir daudz kaloriju, ne tā? Kā var būt, ka ēdot taukis ar baltmaizi var nomest svaru???
krixis3 @ 06.02.2024 09:50nerunājot par Aneti. Tas ir kārtējais mīts, kad iegājis ntās paaudzes. Nav Tauki slikti. Labie tauki no speķa gabaliņa ir pat veselīgi. Jo tauki ir jāuzņem. Pat d vitamīns labāk uzsūcas, kad tiek uzņemti tauki. Tie ir arī zivīs, avocado un vēl simtiem produktu. Daudz daudz sliktāki un kaitīgāki ir vienkāršie ogļhidrāti un cieti saturoši produkti. Miltu produkti un saldumi ir daudz kaitīgāki. Visas ātrās uzkodas.
Dona rumba @ 07.02.2024 15:09
Sāksim ar to, ka speķis nav labie tauki.
Ja pietiekami kustās, tad var pārtikt kaut no maķīša. Vienīgais, ka gan speķis, gan mcd aizdirš asinsvadus.
Un nē, Anete, podkāstu klausīšanās un populārzinātniskas literatūras lasīšana, tevi nepadara par uztura speciālistu un tu neesi tiesīga sniegt kursijkus par keto diētām, insulīna rezistenci utt.
Maltā gaļa @ 07.02.2024 22:39
Sēdies, divi. Aizej pamācies. Speķis ir labie tauki. Speķis neko neaizdirš, ja vien neēd to kopā ar cukuru. Maķītis jā, aizdirš, jo tur tai bulkā ir cukurs.
Dona rumba @ 07.02.2024 15:09
Sāksim ar to, ka speķis nav labie tauki.
Ja pietiekami kustās, tad var pārtikt kaut no maķīša. Vienīgais, ka gan speķis, gan mcd aizdirš asinsvadus.
Un nē, Anete, podkāstu klausīšanās un populārzinātniskas literatūras lasīšana, tevi nepadara par uztura speciālistu un tu neesi tiesīga sniegt kursijkus par keto diētām, insulīna rezistenci utt.
Omniva55 @ 07.02.2024 22:54
Ja ja spekis tev aizblietēs visu un arī sviests ko vina kož ? sorry bet vina izskatas loti slikti ar so uzturu.
Bet mūsu valstī šis nav reglamentēts, katrs lohs var vadīt kursikus un mācīt pilnīgu stulbumu.Londine @ 08.02.2024 01:20
Kāds nosūdziet viņu kādam!
Anete un sviests ir pilnīgs sviests! Skatos to video un domāju, cik stulbi! Cik tas viss izskatās stulbi. Vecene, kas norāvusies no striķa, muļķojas.
Londine @ 08.02.2024 01:20
Kāds nosūdziet viņu kādam!
Anete un sviests ir pilnīgs sviests! Skatos to video un domāju, cik stulbi! Cik tas viss izskatās stulbi. Vecene, kas norāvusies no striķa, muļķojas.