SantaBarbara @ 24.01.2024 15:37
Ai vina visu laiku taisa kontentu par tēmām ,kas nereti tieši šeit aktuălas,it bijis gan par NL,gan par didru un vẽl šo to .
Kaut kā vienmēr vinai ir sakāms kaut kas par tēmām ,kas tieši śeit tiek pārunātas!
kas tas tads?Pilgrim @ 27.01.2024 23:28Es īsti nesapratu, tad notievēja ar Metformīnu?
tieshi taa 👌SantaBarbara @ 27.01.2024 23:56Ko vina tur raksta,ka vinai neviens nav teicis ,ka vina vinas vardiem sakot bijusi”resna “ pirms gada ?
Tak te tika izrunăts jau sen,ka jamaina profila nosaukums no “atkalformā” uz “bezformā”.
Bet ,jå neesot formā vina nopārdeva diezgan daudz maratonus un ne reizi nepieminēja,ka pašai kaut kas nav ok.
Tikai tagad ,kad svars krītas pēkšni stāsta,ka bija uzresnējusi gadu atpakal.
Londine @ 27.01.2024 23:26Man viņa neatstāj nosvērta cilvēka iespaidu. Izmaiņas ir bravo, nenoliedzami ? Bet man rodas sajūta, ka viņa ļoti meklē kaut ko, ir nemierīga un nemierā visu laiku ar kaut ko, cenšoties kādam kaut ko pierādīt. Un joprojām man šķiet, ka viņa sevi nepieņem līdz galam, tāpēc viņai vajag tos akceptus no malas.
Pie tam izrādās, ka tie soļi un diētas pašai nestrādājuši. Keto diēta kā brīnumlīdzeklis. Neminot, ka ar keto var baigi sačakarēt veselību.u.604737e44a238 @ 28.01.2024 13:48Cilvēks visu laiku sludina veselīgo dzīvesveidu un pārdod savas programmas, bet šeku reku izrādās, ka pirms gada bijusi resna, neformā un piedevām vēl depresīva. Kaut kādas baigās pretrunas sanāk. Tad kā ticēt, ka tagad jaunā veiksmes formula patiešām ir īsta?
Pilgrim @ 28.01.2024 17:19Pie tam izrādās, ka tie soļi un diētas pašai nestrādājuši. Keto diēta kā brīnumlīdzeklis. Neminot, ka ar keto var baigi sačakarēt veselību.
Deram, ka nākamais solis būs tumši mati un vēdera plastika? #visspatīk #vissdabīgs
Pilgrim @ 28.01.2024 09:34Nezinu, kaut kā dīvaini. Principā sanāk, ka viņa notievēja ar neēšanu (ēdot 1x) un staigāšanu (ar suņiem). Svaru zālei baigi neticu.
Bildēs pēc tam - jā, vēders mazāks. Bet ciskas tādas pat. Un, kas dīvaini- arī seja un krūtis neizmainījās. Bet tievējam “no augšas”.
Kad es uztaisu badošanās kūrītes pēc svētkiem- man samainās krūtis un pazūd vaigi, bet Anetei tikai vēlamā zona mainās?
McSara @ 28.01.2024 17:40
Piekrītu!
Ar keto diētu vajadzētu uzmanīties, un ilgtermiņā to diētu nemaz tā neiesaka!
Pupka @ 29.01.2024 12:04
Ja ir problēmas ar insulīnu, tad Keto un badošanās var ļoti kaitēt veselībai. Viņa jau ir teikusi, ka, badojoties viņai asinīs rodas acetons, bet pēc laika tiek izvadīts, jādzer daudz ūdens. Tā nu īsti nav, zinu no dzīves. Ja ir acetons asinīs, tad jāliek sistēmu.
Ainulai @ 29.01.2024 15:04
Acetons? Kāds acetons? Viņa teica un rādīja bildes, ka mēra glikozi un ketonus asinīs, nevis acetonu. Pilnīgi cita opera.
Diētas blakusparādības var izpausties kā bieža urinācija, sausa mute, acetona aromāts no mutes, no ādas un urīnā (jo viena no ketonvielām ir acetons), slikta dūša, garastāvokļa svārstības, aizcietējumi.