Maltā gaļa @ 21.01.2024 12:28
Jūs esat slimas, goda vārds. Cilvēks popularizē veselīgu dzīvesveidu bez pārmērīgas alkohola lietošanas, bet jums atkal nav labi? ? Kāda starpība, tas ir viņas vai nav viņas konts, kāda starpība, cik viņa kādreiz dzēra! Labāk būtu ja viņa turpinātu dzert un būtu kā citas inflas redzama katrā otrajā storijā ar glāzi rokās? Visdrīzāk tām, kuras tā trigero Anetes saturs, pašām ir nopietnas problēmas ar alco. Vai lieko svaru. Vai visdrīzāk abiem.
Un nē, es neesmu Anete. Paldies par uzmanību un turpiniet vārīties savā žultī.
😄👌SantaBarbara @ 21.01.2024 12:57
Un ko Tu mūsu żultī uzturies visu laiku ?
Pati ar laikam slima ,ja trigero šī diskusija!
Neviens Tev te neliek nākt un diskutēt,būtu labāk gājusi slēpot kamēr sniegs nav nokusis un vakarā iedzer cēsu bezalkoholisko ,ja nervi vāji .
Vai vẽl labāk piesakies jaunajam 7 k solu maratonam un ej pstaigāties .
Cilvēks cenšās nopelnīt no citu sieviešu neapmierinātības ar savu izskatu un es neticu, ka viņa ir kvalificēta to darīt. Fair game in my book.Maltā gaļa @ 21.01.2024 12:28
Jūs esat slimas, goda vārds. Cilvēks popularizē veselīgu dzīvesveidu bez pārmērīgas alkohola lietošanas, bet jums atkal nav labi? ? Kāda starpība, tas ir viņas vai nav viņas konts, kāda starpība, cik viņa kādreiz dzēra! Labāk būtu ja viņa turpinātu dzert un būtu kā citas inflas redzama katrā otrajā storijā ar glāzi rokās? Visdrīzāk tām, kuras tā trigero Anetes saturs, pašām ir nopietnas problēmas ar alco. Vai lieko svaru. Vai visdrīzāk abiem.
Un nē, es neesmu Anete. Paldies par uzmanību un turpiniet vārīties savā žultī.
Ireeen @ 24.01.2024 08:39Viņai bildes storijos ar dēliņu pirms 10 gadiem. Cik viņa tur izskatās jauna un tumšie mati piestāv. Tagad viņa izskatās uz 60+
Vai visas sievietes tik strauji noveco tajā vecumā? Man paliek bail no vecuma ?
Omniva55 @ 24.01.2024 12:54
Sim piekritu , mes visi novecojam:) bet tapec nav japelna uz citu rekinu . Man principa vieniga par tadu aneti , tacu , ja cilveks nonak pretrunaas ar to ka pats dzivo un to , ko pasniedz , man vienkarsi besi !
*ps man liekas anetei loti smuki izskatijas tumsie mango , vajag varbut veeso Toni ne uz sarkanigo tumso
visi noveco,neviens nepaliek tāds pats.Ja Tu baidisies no vecuma, Tu ātrāk novecosi,jo sāksi darīt muļķibas,lai saglabātu tipa jaunību,tev sāksies mentālas problēmas nepieņemot sevi.Tā nevajag darīt,nebaidies no vecuma,un neskaties uz citiemIreeen @ 24.01.2024 08:39Viņai bildes storijos ar dēliņu pirms 10 gadiem. Cik viņa tur izskatās jauna un tumšie mati piestāv. Tagad viņa izskatās uz 60+
Vai visas sievietes tik strauji noveco tajā vecumā? Man paliek bail no vecuma ?
Amarille @ 24.01.2024 15:24Noskatījos Anetes TikTok par Gobzemu. ?
Nesaprotu, tas ir tāds stulbs humors, vai arī viņa šādi cenšas sevi padarīt atpazīstamāku? ?
Bet man izklausās, ka Anetes galvā ir tikai 2 versijas - pareizā un nepareizā:
Kaut kādā ziņā viņa pat ir sasniegusi lielāku atpazīstamību, jo viņai atsevišķa tēma izveidota.SantaBarbara @ 24.01.2024 15:37
Ai vina visu laiku taisa kontentu par tēmām ,kas nereti tieši šeit aktuălas,it bijis gan par NL,gan par didru un vẽl šo to .
Kaut kā vienmēr vinai ir sakāms kaut kas par tēmām ,kas tieši śeit tiek pārunātas!
Amarille @ 24.01.2024 22:20Kaut kādā ziņā viņa pat ir sasniegusi lielāku atpazīstamību, jo viņai atsevišķa tēma izveidota.
Nebrīnītos ka viņa šo tēmu izveidoja pati, jo negatīvais parasti piesaista lielāku uzmanību un šī tēma tādā kontekstā arī tikai izveidota.
Pieļauju tādu domu. Par Didī arī mega daudz negatīvas atsauksmes, taču tāpat cilvēki pērk tās lupatas.Palmumāja2 @ 25.01.2024 08:04
Domā ka pati? Kāda jēga viņai pašai sev celt neslavu un brīdināt lai nepiedalās viņas projektos? Nedomāju gan.
Par matuem piekrītu. Nekopts skats ar tiem sirmajiem lai kā censtos. Nokrāsotu, izskatītos super.
Mia6 @ 25.01.2024 19:56Viņa pozicionē dabīgumu, pieņemt savu vecumu, tajā pašā laikā tievē ar dīvainiem ēšanas paradumiem , pati sev iegalvo ka est jau negrib tos pirādziņus , operē plakstiņus, filtrē seju instagramā. Cilvēks nav ar sevi apmierināts , tiecas pēc kkadiem iedomātiem standartiem.
Pilgrim @ 27.01.2024 23:28Es īsti nesapratu, tad notievēja ar Metformīnu?