BRĪDINĀJUMS PAR ANETI | ATKAL FORMĀ

Reitings 265
Reģ: 08.11.2023
Jūnijā pieteicos A.Kuzņecovas| ATKAL FORMĀ Soļošanas maratonā.Dalības maksa 10€.Ja gribi balvu,tad 15€.
Šis bija mans pirmais maratons dzīvē.Likās daudzsološs,tādēļ pieteicos(mazs bērns,daudz brīva laika pastaigām,vasara,aktīvāka diena utt.)
Ziniet,maratons bija absolūta rīkotājas izgāšanās.Norise bija tuvu nullei.Ļoti neaktīva organizatoriskā puse,uz jautājumiem atbild augstprātīgi,pat nicinoši reizēm.Nākošā mēneša aplikāciju Pacer neizveidoja vairākas dienas.Mēs,grupas meitenes,vnk turpinājām soļot un pašas sevi uzmundrināt.Pati vadītāja čatā lika savu suņu bildes un ceļojumu, bet to, ka kaut 1 x nedēļā būtu uzrakstījusi pamotivējošu un pozitīvu ziņu mums- nē, tā nebija.Tikai kad mēs pašas sākām vairāk apspriest kāpēc tā un kas vispār te notiek, Anete saausījās un pēkšņi saldi sāka “braukt pa ausīm”, rakstot mums:”Meitenes, malači, jauna diena klāt, daudz savāktu soļu” utt.
Es saprotu,ja esi maratona organizatore, tad Tu esi kā kodols šim maratonam un Tev ir jāatbild par maratonu no pirmās līdz pēdējai dienai.Vai tā bija -Nē!!!Cik x viņa pati piedāvāja Soļošanas noslēguma satikšanos pasoļojot kādā pārgājienā.Nu tik meitenes čatā sarosījās un dalījās idejām par tikšanās vietu un laiku.Vai tikšanās bija? -Nē!!! Vienā jaukā rītā visas grupas dalībnieces no čata bija izdzēstas pat nepabrīdinot mūs(mēs čatā vairākkārt minējām, ka esam sapazinušās un, labprāt , čatiņu turpinātu) un nekāds noslēguma soļošanas pārgājiens nav bijis līdz pat šai dienai.
08.11.2023 22:31 |

Reitings 405
Reģ: 14.01.2020
Te kāda nosauca AF par tanti. Tieši tas, kas man viņā kaitina. Tantiskums. Lai kā viņa censtos.
20.01.2024 00:04 |

Reitings 405
Un tā instagrameru prasīšana tautai padomu man liekas tik stulba? AF šeit prasa viedokli sekotājiem par matiem- griezt īsus vai garus? citreiz veikalu kabīnēs mērās un jautā sekotājiem, ko pirkt. Tā par daudz ko. Man nekad nav nācis prātā pat draudzenēm jautāt, ko pirkt. Kur nu sekotājiem. Stulbums konkrēts! Pašai nav viedokļa? Stila? Ideju? Gaumes?
20.01.2024 00:15 |

Reitings 5911
Reģ: 26.01.2023
Sniegavētra @ 16.01.2024 09:10
Piereģistrējos, lai izteiktu arī savu viedokli te.
Es piedalījos pirmajā, otrajā un tagad noteikti piedalīšos arī trešajā Anetes organizētajā soļošanas maratonā. Jo tie mani motivē kustēties pat tad, kad es negribu kustēties. Pateicoties šiem maratoniem jau vairāk kā pusgadu mans ikdienas soļu skaits ir nevis 2-3 tūkstoši, bet 10”000. Es esmu nometusi 6 kg pa šo laiku, mans ķermenis ir pateicīgs par aktivitāti. Pateicoties Anetei, es esmu arī šo to pamainījusi ēdienkartē un domāju, ka līdz pavasarim beidzot būšu tādā formā, ka nekautrējoties varēšu braukt uz pludmali.
Un jā, man vajag kompāniju, lai darbotos. Vienai pašai man ātri apnīk un es atmetu domu par aktivitāti. Tāpēc man vajag grupas atbalstu.
Un Kristīne, paldies dievam, ka tu aizvācies un vairs nepiedalījies otrajā soļošanas maratonā! Es rakstīju Anetei kāsas trīs reizes, lai palūdz tev aizvērties grupas čatā! Es strādāju un man nav laika lasīt ko tu vai tavs bērns šodien ēda brokastīs vai kāds laiks ir ASV vai pie kura baseina tu ar savu bērnu šodien guli. Lieka, nevienam nevajadzīga informācija grupas čatā. Ja tev vajag vietu, kur izventilēties, ventilējies te vai atsaucīgo māmiņu forumā.
Jā, viņas maratoni ir par dalības maksu. 10€ par 100 dienām! Desmit centi dienā. Smieklīga nauda par to visu, ko es iegūstu, piedaloties. Es būtu gatava maksāt arī krietni vairāk.
Par to, ka izdzēsa grupas. Arī otrā soļošanas maratona grupu viņa dzēsīs. Vai tu Kristīn pēc kino seansa vai teātra izrādes arī paliec sēdēt zālē un kliedz, ka tev tagad te ir tiesības uzturēties neierobežotu laiku?

drīkst vaicāt kurā vietā biji pirmajā soļošanas maratonā? Vai maksāji arī, lai cīnītos par balvu?
Un kur tik nervoza, ka tik ļoti traucēja lasīt Kristīnes ieraksti? Čatotāju jau nemaz nebija tik daudz, kurām patika, tās rakstīja, kuras negribēja, tās nerakstīja. Bet nu tiik ļoti nepatikt, lai rakstītu Anetei, lai dzēš kādu čata dalībnieci?!
20.01.2024 11:27 |

Reitings 5911
Sniegavētra @ 16.01.2024 09:10
Piereģistrējos, lai izteiktu arī savu viedokli te.
Es piedalījos pirmajā, otrajā un tagad noteikti piedalīšos arī trešajā Anetes organizētajā soļošanas maratonā. Jo tie mani motivē kustēties pat tad, kad es negribu kustēties. Pateicoties šiem maratoniem jau vairāk kā pusgadu mans ikdienas soļu skaits ir nevis 2-3 tūkstoši, bet 10”000. Es esmu nometusi 6 kg pa šo laiku, mans ķermenis ir pateicīgs par aktivitāti. Pateicoties Anetei, es esmu arī šo to pamainījusi ēdienkartē un domāju, ka līdz pavasarim beidzot būšu tādā formā, ka nekautrējoties varēšu braukt uz pludmali.
Un jā, man vajag kompāniju, lai darbotos. Vienai pašai man ātri apnīk un es atmetu domu par aktivitāti. Tāpēc man vajag grupas atbalstu.
Un Kristīne, paldies dievam, ka tu aizvācies un vairs nepiedalījies otrajā soļošanas maratonā! Es rakstīju Anetei kāsas trīs reizes, lai palūdz tev aizvērties grupas čatā! Es strādāju un man nav laika lasīt ko tu vai tavs bērns šodien ēda brokastīs vai kāds laiks ir ASV vai pie kura baseina tu ar savu bērnu šodien guli. Lieka, nevienam nevajadzīga informācija grupas čatā. Ja tev vajag vietu, kur izventilēties, ventilējies te vai atsaucīgo māmiņu forumā.
Jā, viņas maratoni ir par dalības maksu. 10€ par 100 dienām! Desmit centi dienā. Smieklīga nauda par to visu, ko es iegūstu, piedaloties. Es būtu gatava maksāt arī krietni vairāk.
Par to, ka izdzēsa grupas. Arī otrā soļošanas maratona grupu viņa dzēsīs. Vai tu Kristīn pēc kino seansa vai teātra izrādes arī paliec sēdēt zālē un kliedz, ka tev tagad te ir tiesības uzturēties neierobežotu laiku?
bet vispār jau bēdīgi, ja Tevi staigāt motivē, tikai tas, kas samaksā AF, un kā izrādās esi gatava pat maksāt vairāk!
20.01.2024 11:29 |

Reitings 5911
VissIrSlikti @ 16.01.2024 11:01
Speciāli maksāt par to, ka dienā nostaigā noteiktu minimālo soļu apjomu? Sasmīdinājāt. Cik sapratu, tad vienīgā Anetes motivācija bija tikai iekasēt naudu, kāds nu vēl atbalsts vai citu motivēšana. Tante neiespringa un arī turpmāk neiesprings, tikai turpinās iekasēt naudu no aitiņām.
💯
20.01.2024 11:30 |

Reitings 6235
Reģ: 20.08.2021
Tas moments storijā: labprāt piedzertos un ietu gulēt! Man tie viņas alkohola sapņi ļoti cērtas acīs!
Nu nav tas nekāds varoņdarbs, pat vēlāk storijā atkal uzsver to, ka nepiedzērās😁
Viņa tiešām agrāk meta pa bumbām tā kārtīgi?
Ja, jā tad saprotu, ka grūti nedzert un gribas palielīties kā ar sasniegumu; ja nē, tad laikam nesaprotu😆
20.01.2024 11:32 |

Reitings 2485
Reģ: 22.02.2023
McSara @ 20.01.2024 11:32
Tas moments storijā: labprāt piedzertos un ietu gulēt! Man tie viņas alkohola sapņi ļoti cērtas acīs!
Nu nav tas nekāds varoņdarbs, pat vēlāk storijā atkal uzsver to, ka nepiedzērās?
Ja, jā tad saprotu, ka grūti nedzert un gribas palielīties kā ar sasniegumu; ja nē, tad laikam nesaprotu?
Jā, man tas arī iekrita acīs. Ja nav problēmu ar alkoholu, tad neviens to neuzsver, bet te ik pa laikam. Un dzer no glāzēm sulu, bet speciāli pasaka, ka tas nav alko?
Un par to slēpošanu- neizskatās, ka bērniem baigi patīk, īpaši iepriekšējo x , kad meitiņa Jgadā slēpoja. Nevajag uzsvērt, cik ļoti visiem viss patīk, ja ir redzams, ka pat pašai ciltsmātei tas nāk čerez ņemogu 😁
20.01.2024 11:55 |

Reitings 24627
Reģ: 18.08.2022
Nu nav tas nekāds varoņdarbs, pat vēlāk storijā atkal uzsver to, ka nepiedzērās?
Ja, jā tad saprotu, ka grūti nedzert un gribas palielīties kā ar sasniegumu; ja nē, tad laikam nesaprotu?

Kovid vasaras sezonā vinċika glāze vinai bija diezgan regulāri kaut kur fonā,pienemu ka diez vai dzēra līdz tādām līmenim ,kad krīt zem galda ,bet pienemu ka lēnām pa vakaru 1 vinċika pudeli gan jau mierĩgi izdzēra .
20.01.2024 13:16 |

Reitings 12481
Reģ: 19.09.2023

Bet varbūt tieši piedzērās līdz atmiņas zudumam. Ja cilvēkam ar to nav problēmas, tad par to nerunā.
20.01.2024 16:10 |

Reitings 1938
Reģ: 01.02.2023
VissIrSlikti @ 16.01.2024 11:01
Speciāli maksāt par to, ka dienā nostaigā noteiktu minimālo soļu apjomu? Sasmīdinājāt. Cik sapratu, tad vienīgā Anetes motivācija bija tikai iekasēt naudu, kāds nu vēl atbalsts vai citu motivēšana. Tante neiespringa un arī turpmāk neiesprings, tikai turpinās iekasēt naudu no aitiņām.

Motivācija bija laimēt Decathlon dāvanu karti 100 eiro vērtībā.
20.01.2024 16:57 |

Reitings 5911
MartaElza @ 20.01.2024 16:57

Motivācija bija laimēt Decathlon dāvanu karti 100 eiro vērtībā.
Vai Tu piedalījies tajā maratonā? Sākumā nauda tika iekasēta balvām, nu man gribējās. erēt kaut vai pirmajām trim vietām. Par Decatlon karti uzzinājām, tikai pēc uzvarētāja izlozēšanas, jo viņai AF, nebija intereses, vaļas, vai kā tur vēl apkopot dalībnieču rezultātus. Un tak bankas darbiniece, kaut gan exelī samest izejošos datus var praktiski jebkurš. Un ja ja, tad jau - nav jau izslēgts, ka to karti pašai kāds neuzdāvināja.
20.01.2024 17:44 |

Reitings 1938
Reģ: 01.02.2023
irjaulabi @ 20.01.2024 17:44
Vai Tu piedalījies tajā maratonā? Sākumā nauda tika iekasēta balvām, nu man gribējās. erēt kaut vai pirmajām trim vietām. Par Decatlon karti uzzinājām, tikai pēc uzvarētāja izlozēšanas, jo viņai AF, nebija intereses, vaļas, vai kā tur vēl apkopot dalībnieču rezultātus. Un tak bankas darbiniece, kaut gan exelī samest izejošos datus var praktiski jebkurš. Un ja ja, tad jau - nav jau izslēgts, ka to karti pašai kāds neuzdāvināja.

Es piedalījos, jā. Baigi aktīvi čatiņā nekomunicēju, jo tas nebija mērķis ar kādu tur baigi draudzēties. Godīgi aizsūtīju katru nedēļu skrīnu ar soļiem, jo mans pulkstenis negribēja ar to Pacer app draudzēties un arī cerēju uz kaut kādu gala beigu apkopojumu. Vēl tagad atceros to Anetes izbrīnīto tekstu - kā, vai tad es solīju apkopojumu?
Nē, zin mēs te tāpat vien sūtījām tos skrīnus. Tad jau varēja uztaisīt Google Sheet tabulu un katra pati būtu ierakstījusi cik tad ir, tikai skrīnu aizsūtīt godīgumam, ka tiešām izpildīts.
Beigās tikai tā starp citu izlozēja to dāvanu karti un no visām kas piedalījās un maksāja 15eiro (nevis kā bija paredzēts, ka tikai tās, kuras sasniedza mērķi tos vismaz 7000 soļus katru dienu). Kas zina, varbūt kāda pazīstamā vinnēja to dāvanu karti.
20.01.2024 18:13 |

Reitings 5911
MartaElza @ 20.01.2024 18:13

Es piedalījos, jā. Baigi aktīvi čatiņā nekomunicēju, jo tas nebija mērķis ar kādu tur baigi draudzēties. Godīgi aizsūtīju katru nedēļu skrīnu ar soļiem, jo mans pulkstenis negribēja ar to Pacer app draudzēties un arī cerēju uz kaut kādu gala beigu apkopojumu. Vēl tagad atceros to Anetes izbrīnīto tekstu - kā, vai tad es solīju apkopojumu?
Nē, zin mēs te tāpat vien sūtījām tos skrīnus. Tad jau varēja uztaisīt Google Sheet tabulu un katra pati būtu ierakstījusi cik tad ir, tikai skrīnu aizsūtīt godīgumam, ka tiešām izpildīts.
Beigās tikai tā starp citu izlozēja to dāvanu karti un no visām kas piedalījās un maksāja 15eiro (nevis kā bija paredzēts, ka tikai tās, kuras sasniedza mērķi tos vismaz 7000 soļus katru dienu). Kas zina, varbūt kāda pazīstamā vinnēja to dāvanu karti.
Ā, sapratu tagad Tevi! Un lai gan es tiešām pieteicos, lai cīnītos par balvu, jo pieteikšanās sākumā, es zināju, ka varu vairāk un kādā citā soļu skaitīšanas maratonā jau biju dabūjusi balvu. Tad uz uzaicinājumu samaksāt 15 eur, lai cīnītos par par balvu, es atsaucos labprāt! Bet finālā, jau izbesīja nevis balvas nedabūšana, bet viņas slinkums to visu apkopot! Man ar Pacer viss bija ok, bet neilgi pirms maratona beigām, bija atgādinājums, ka meitenes sūta noietos soļus viņai personīgi, un Pacerā viss var izmainīties. Bet tad bija dażas soļotājas, kas rakstīja, ka ziņas nemaz nav atvērtas! Nu principā tad sanāk, ka maratonā organizēšanā vienīgais viņas darbiņš bija savākt piķi un uztaisīt čatiņu. Rezultātu apkopošana jau priekš viņas bija kosmoss.
20.01.2024 22:04 |

Reitings 1724
Reģ: 25.01.2023
Cik es pareizi atceros problēma bija vīns vakaros.Ne lidz atmiņas zudumam,bet gandrīz katru vakaru prasijās vina glāze.Tāpēc viņa par to runā,pilnīgu atteikšanos.Skatijos live arī uztaisijuši
21.01.2024 09:22 |

Reitings 2485
Reģ: 22.02.2023
Kenty @ 21.01.2024 09:22
Cik es pareizi atceros problēma bija vīns vakaros.Ne lidz atmiņas zudumam,bet gandrīz katru vakaru prasijās vina glāze.Tāpēc viņa par to runā,pilnīgu atteikšanos.Skatijos live arī uztaisijuši
Toties pieminēts prosecco vakar no rīta? Nu tad nav brīnums, ja nevar nomest svaru un izskatās smagnēja, ja apakšā alko problēmas.
Ēdot 1x dienà mēs visas būtu supermodeles, bet kāpēc tā čakarēt veselību?
21.01.2024 09:43 |

Reitings 24627
Vina gadĩjumā netaisa tos ig kontus?
Nesen ar putām uz lūpām cĩnijās ar influenceriem kas lieto tel pie stūres un TA-DÅ uzrodas IG konts “salmugalvas” vai kā nu tur bija tas konts.
Tagad šī runå par to nedzeršanu un iesaka piesekot kontam “skaidrīte” kas izveidots 6 dienas atpakalj un visas bildes burtiski tagad saliktas ap laiku kad vinai live ar Denisu par dzivesveida mainu .
Nu varbūt man vienigajai liekas,bet te kaut ka liekas ka var savilkt kaut kadas dīvainas sakritības.
21.01.2024 09:44 |

Reitings 749
Reģ: 26.07.2022
SantaBarbara @ 21.01.2024 09:44
Vina gadĩjumā netaisa tos ig kontus?
Nesen ar putām uz lūpām cĩnijās ar influenceriem kas lieto tel pie stūres un TA-DÅ uzrodas IG konts “salmugalvas” vai kā nu tur bija tas konts.
Tagad šī runå par to nedzeršanu un iesaka piesekot kontam “skaidrīte” kas izveidots 6 dienas atpakalj un visas bildes burtiski tagad saliktas ap laiku kad vinai live ar Denisu par dzivesveida mainu .
Nu varbūt man vienigajai liekas,bet te kaut ka liekas ka var savilkt kaut kadas dīvainas sakritības.

Lol ja , paskataties kam Skaidrite.lv seko ! Anetei un vel 26 random alko izplatitajiem lol
21.01.2024 10:37 |

Reitings 331
Reģ: 29.11.2022
Omniva55 @ 21.01.2024 10:37

Lol ja , paskataties kam Skaidrite.lv seko ! Anetei un vel 26 random alko izplatitajiem lol

Jūs esat slimas, goda vārds. Cilvēks popularizē veselīgu dzīvesveidu bez pārmērīgas alkohola lietošanas, bet jums atkal nav labi? 😂 Kāda starpība, tas ir viņas vai nav viņas konts, kāda starpība, cik viņa kādreiz dzēra! Labāk būtu ja viņa turpinātu dzert un būtu kā citas inflas redzama katrā otrajā storijā ar glāzi rokās? Visdrīzāk tām, kuras tā trigero Anetes saturs, pašām ir nopietnas problēmas ar alco. Vai lieko svaru. Vai visdrīzāk abiem.
Un nē, es neesmu Anete. Paldies par uzmanību un turpiniet vārīties savā žultī.
21.01.2024 12:28 |

Reitings 24627
Maltā gaļa @ 21.01.2024 12:28

Jūs esat slimas, goda vārds. Cilvēks popularizē veselīgu dzīvesveidu bez pārmērīgas alkohola lietošanas, bet jums atkal nav labi? ? Kāda starpība, tas ir viņas vai nav viņas konts, kāda starpība, cik viņa kādreiz dzēra! Labāk būtu ja viņa turpinātu dzert un būtu kā citas inflas redzama katrā otrajā storijā ar glāzi rokās? Visdrīzāk tām, kuras tā trigero Anetes saturs, pašām ir nopietnas problēmas ar alco. Vai lieko svaru. Vai visdrīzāk abiem.
Un nē, es neesmu Anete. Paldies par uzmanību un turpiniet vārīties savā žultī.

Un ko Tu mūsu żultī uzturies visu laiku ?
Pati ar laikam slima ,ja trigero šī diskusija!
Neviens Tev te neliek nākt un diskutēt,būtu labāk gājusi slēpot kamēr sniegs nav nokusis un vakarā iedzer cēsu bezalkoholisko ,ja nervi vāji .
Vai vẽl labāk piesakies jaunajam 7 k solu maratonam un ej pstaigāties .
21.01.2024 12:57 |

Reitings 405
Piekrītu, ka jaunizceptais IG konts aizdomīgs.
Bet man izklausās, ka Anetes galvā ir tikai 2 versijas - pareizā un nepareizā: ja tu dzer, tad uzreiz esi alkoholiķis. Ja nedzer, esi izbijis alkoholiķis. Viņa nesaprot, ka visi, kas lieto alkoholu automātiski nav alkoholiķi.
Un vispār mani daudz vairāk imponē dr.Danilāna teiktais par alkoholu nevis kaut kādas Anetes.
Man ir darba kolēģe, kura bijusi atkarīga un ir izārstējusies un nelieto vispār, bet piemin pie katras iespējas. Tā lūk - tāds pats Anetes scenārijs. Un ja godīgi, vai tad viņa tāda arī neizskatās - izbijusi atkarīgā… kaut kāds vaibiņš ir.
21.01.2024 15:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits