Londine @ 31.12.2023 00:08Vēl, kas man iekrita acīs no AF storijiem - vispirms par to, ka joprojām Ziemassvētku galds nav apēsts - tātad, nu kādos kvantumos tad viņa to galdu gatavojusi?!
Un tad pēc šī uzreiz jautājums sekotājiem - iesakiet, ko pagatavot rītdienai. Vai nav stulbums?
Apēdiet vispirms Ziemassvētkus un pareizi aprēķini Vecgada galdu.
Visas šīs svētku izēšanās senlatviešu stilā ar pārbāztiem galdiem un kuņģiem arī manos uzskatos ir oldskūls. Kad rados kopgaldi tiek klāti, redzu vienu mērķi - pārēsties. Visi domā tik par to, ka tik nepietrūkst. Un neviens par to, ka būs par daudz. Un vienmēr ir par daudz. Un tad nākošā dienā nīd, ka bikses spiež un kuņģis dedzina un atslodzes dienas jāplāno.
tas ir vidusceļš,daudzi need brokastis,ēd tikai pusdienas un vakariņas un pa vidu uzkodu kādu.Nav jau nekas briesmīgs,kunģis nenobeidzas no tāLondine @ 30.12.2023 23:585x dienā ēšana gan ir oldskūlīgs uzskats par uzturu - nekad nepiekritīšu. Es personīgi justos pārbarota, jo es ēdu 2x, varu panašķoties, bet kopumā tās ir 2 x dienā un jau daudzus gadus. Nevis atturos, bet negribu. Pilnīgi nekas no diētas, neēdu tikai to, kad negaršo, un izslēdzu gaļu. Ar mani viss ok, ne kārna, ne resna, bet labā formā un paēdusi.
KristineKK1 @ 15.01.2024 21:09Viņai atkal jauns soļošanas maratons??? Es visur esmu bloķēta un neesmu par viņu neko interesējusies cik no meitenēm ko dzirdēju, kuras mēs kopā bijām pirmajā soļošanas maratonā.
nu par plakstiņiem piesieties nevar,parāk parkārušies,traucē redzei.,tā vairāk pat ir vajadzība,neka estētika.Ireeen @ 15.01.2024 21:17Dīvaina viņa. Uzsver savu tipa dabiskumu, bet plakstus operēja, tagad čolku grib griezt un sirmajiem matiem noņemt dzeltenumu. Koe, vai tad tā nav tā pati matu krāsošana, kam viņa baigā pretiniece? ??♀️
Sniegavētra @ 16.01.2024 09:10Piereģistrējos, lai izteiktu arī savu viedokli te.
Es piedalījos pirmajā, otrajā un tagad noteikti piedalīšos arī trešajā Anetes organizētajā soļošanas maratonā. Jo tie mani motivē kustēties pat tad, kad es negribu kustēties. Pateicoties šiem maratoniem jau vairāk kā pusgadu mans ikdienas soļu skaits ir nevis 2-3 tūkstoši, bet 10”000. Es esmu nometusi 6 kg pa šo laiku, mans ķermenis ir pateicīgs par aktivitāti. Pateicoties Anetei, es esmu arī šo to pamainījusi ēdienkartē un domāju, ka līdz pavasarim beidzot būšu tādā formā, ka nekautrējoties varēšu braukt uz pludmali.
Un jā, man vajag kompāniju, lai darbotos. Vienai pašai man ātri apnīk un es atmetu domu par aktivitāti. Tāpēc man vajag grupas atbalstu.
Un Kristīne, paldies dievam, ka tu aizvācies un vairs nepiedalījies otrajā soļošanas maratonā! Es rakstīju Anetei kāsas trīs reizes, lai palūdz tev aizvērties grupas čatā! Es strādāju un man nav laika lasīt ko tu vai tavs bērns šodien ēda brokastīs vai kāds laiks ir ASV vai pie kura baseina tu ar savu bērnu šodien guli. Lieka, nevienam nevajadzīga informācija grupas čatā. Ja tev vajag vietu, kur izventilēties, ventilējies te vai atsaucīgo māmiņu forumā.
Jā, viņas maratoni ir par dalības maksu. 10€ par 100 dienām! Desmit centi dienā. Smieklīga nauda par to visu, ko es iegūstu, piedaloties. Es būtu gatava maksāt arī krietni vairāk.
Par to, ka izdzēsa grupas. Arī otrā soļošanas maratona grupu viņa dzēsīs. Vai tu Kristīn pēc kino seansa vai teātra izrādes arī paliec sēdēt zālē un kliedz, ka tev tagad te ir tiesības uzturēties neierobežotu laiku?
Sniegavētra @ 16.01.2024 09:10Piereģistrējos, lai izteiktu arī savu viedokli te.
Es piedalījos pirmajā, otrajā un tagad noteikti piedalīšos arī trešajā Anetes organizētajā soļošanas maratonā. Jo tie mani motivē kustēties pat tad, kad es negribu kustēties. Pateicoties šiem maratoniem jau vairāk kā pusgadu mans ikdienas soļu skaits ir nevis 2-3 tūkstoši, bet 10”000. Es esmu nometusi 6 kg pa šo laiku, mans ķermenis ir pateicīgs par aktivitāti. Pateicoties Anetei, es esmu arī šo to pamainījusi ēdienkartē un domāju, ka līdz pavasarim beidzot būšu tādā formā, ka nekautrējoties varēšu braukt uz pludmali.
Un jā, man vajag kompāniju, lai darbotos. Vienai pašai man ātri apnīk un es atmetu domu par aktivitāti. Tāpēc man vajag grupas atbalstu.
Un Kristīne, paldies dievam, ka tu aizvācies un vairs nepiedalījies otrajā soļošanas maratonā! Es rakstīju Anetei kāsas trīs reizes, lai palūdz tev aizvērties grupas čatā! Es strādāju un man nav laika lasīt ko tu vai tavs bērns šodien ēda brokastīs vai kāds laiks ir ASV vai pie kura baseina tu ar savu bērnu šodien guli. Lieka, nevienam nevajadzīga informācija grupas čatā. Ja tev vajag vietu, kur izventilēties, ventilējies te vai atsaucīgo māmiņu forumā.
Jā, viņas maratoni ir par dalības maksu. 10€ par 100 dienām! Desmit centi dienā. Smieklīga nauda par to visu, ko es iegūstu, piedaloties. Es būtu gatava maksāt arī krietni vairāk.
Par to, ka izdzēsa grupas. Arī otrā soļošanas maratona grupu viņa dzēsīs. Vai tu Kristīn pēc kino seansa vai teātra izrādes arī paliec sēdēt zālē un kliedz, ka tev tagad te ir tiesības uzturēties neierobežotu laiku?
Omniva55 @ 16.01.2024 20:12Omg anetei ari personigie vingrinajumi ?
haha 100%Merilda @ 16.01.2024 10:57
Anete, tā kā mēs nesaprastu, ka pati drukāji to garo komentāru.