akul12 @ 10.11.2023 14:50Labi gan, ka mums sievietes tādas čaklas izaudzinātas ? Tikai kāpēc mātes čaklumu nav ieaudzinājušas dēliem?
Jeb atkal kārtējie sieviešu pārspīlējumi, kuras nespēj izvēlēties labus vīriešus un vienmēr tiek toksiskās attiecībās.
Jānis Parastais @ 10.11.2023 14:59
Jā, sievietes arī ir visādas, viens čoms tagad sāka ar vienas dzīvot kopā, šis teica - viss jau būtu labi, bet nejēgā slinka. Mājās praktiski vispār neko nedarot, cik savu reizi vakariņas uztaisot, kas arī diez ko garšīgas nesanākot. Darbs attālināti, pārstrādājusies nav, rēķini nav jāmaksā. Brīvajā brīdī spaida tik telefonu, lasa grāmatu vai skatās seriālus. Un nav pat nekāda pārpucējusies caca.
akul12 @ 10.11.2023 15:11
Pa starpai apmeklē dieviete forumu un raud par slinko un nepateicīgo vīru, kurš viņas smago ieguldījumu mājās nenovērtē. ?
Klusībā kaļ plānus, kā šķirties un atrast ārzemju simpu, kurš apkalpos viņu un viņas sīčus. ?
Jānis Parastais @ 10.11.2023 14:37
Nu nezinu kas tad jums tas par kontingentu, kur vīrs nedara PILNĪGI neko, ka viss 100% uz sievieti, es tādus nezinu. Ir čaklāki, ir sliņķi, bet pat tie slinkie vismaz kādus sīkumus mājās dara, ok, māju nekārto, ēst negatavo, bet kaut vai krāsni kurina, vai visus auto apkopj, bērnu kaut kur aizved vai savāc utml. Tādi, kas vienkārši atnāk no darba, iekrīt dīvānā līdz pašam vakaram, un bļauj, davaj, sieva dod ēst, apģērbj mani, no rīta dodas prom, un atkal viss pa riņķi, manā paziņu lokā nav.
Ditinaaa @ 10.11.2023 15:22
kas ir simps ? :D
Simps ir slengs apvainojums vīriešiem, kuri tiek uzskatīti par pārāk uzmanīgiem un padevīgiem pret sievietēm, jo īpaši no neveiksmīgas cerības iekarot no viņiem kādu tiesisku seksuālu uzmanību vai darbību.
Varbūt tur nostrādā kāds tinder algoritms, kas Tev piemeklē tieši vientuļās māmiņas. Varbūt no Tava profila nāk tāds gādīga papucīša vaibs 😉Jānis Parastais @ 08.11.2023 12:35Skrollējot tinderi, redzams, ka tur apgrozās ļoti daudz sievietes ar bērniem, teiktu, ka lielākā daļa vecumā 25 un uz augšu. Rodas jautājums, bez jebkāda nosodījuma, kāpēc tāda situācija, ka apkārt tik daudz šķirto ģimeņu? Bērna ieviešana, manuprāt, ļoti nopietns solis attiecības, acīm redzot, uz konkrēto brīdi viss ļoti cerīgi bijis. Kas tieši tomēr beigās noiet greizi, ka ģimene neglābjami izjūk, un jāmeklē jauns vīrietis? Ok saprotams, ka pie bērna tiek arī kāda gadījuma sakara rezultātā, bet pieņemu, ka tas tomēr nav izplatītākais variants.
Nabaga čomiņš ☹ Šitā nepaveikties.Jānis Parastais @ 10.11.2023 14:59
Jā, sievietes arī ir visādas, viens čoms tagad sāka ar vienas dzīvot kopā, šis teica - viss jau būtu labi, bet nejēgā slinka. Mājās praktiski vispār neko nedarot, cik savu reizi vakariņas uztaisot, kas arī diez ko garšīgas nesanākot. Darbs attālināti, pārstrādājusies nav, rēķini nav jāmaksā. Brīvajā brīdī spaida tik telefonu, lasa grāmatu vai skatās seriālus. Un nav pat nekāda pārpucējusies caca.
nikkitta @ 10.11.2023 17:54Varbūt tur nostrādā kāds tinder algoritms, kas Tev piemeklē tieši vientuļās māmiņas. Varbūt no Tava profila nāk tāds gādīga papucīša vaibs ?
Ģimenes izjūk dažādu iemeslu dēļ. Un tagad tas ir tik viegli un ātri. Vienīgi, tik pat, cik vientuļo māmiņu, ir tētiņu ar bērniem. Vienīgā atšķirība ir tā, ka viņi par to tētiņa statusu piemirst, kolīdz aiz sevis aizver durvis. Un sevi pasniedz kā cērtamas eglītes bez bērniem.
GhostGG @ 10.11.2023 18:14
Tur jau tavs čoms vainīgs, ne jau sieviete. Vai tad pirms sāka dzīvot kopā neizrunāja tādas lietas? Redzi, te vēlreiz pierādās, ka randiņu periodā (pēc iespējas ātrāk) vajag lietas, kuras interesē nosaidrot, lai nav šādi - "oh shit..." momenti.
nikkitta @ 10.11.2023 18:09Nabaga čomiņš ☹ Šitā nepaveikties.
Viņš tai savai dāmai ir pastāstījis, ko viņš no viņas sagaida? Ko viņai vajadzētu mājās darīt? Varbūt viņš pats nemaz nesarunājas, tikai gaida, kad viss mistiski sakārtosies, ka viņa pieslēgsies čomiņa smadzenēm un nolasīs visas viņa vēlmes.
Kaut kā neticas, ka čomiņš viens pats iet kā atspole pa mājām – mazgā, gatavo, tīra, bet dāma tajā pašā laikā sēž telefonā. Bet nu visādi var gadīties – dāma malacis, labi iekārtojusies ?.
Ir jau lietas kuras uzzina tikai kopā dzīvojot. Randiņā varēja teikt ka patīk gatavot, izrādās, ka tikai desmaizes.
Nu Tev jāpasteidzas- jo ilgāk gaidīsi, jo lielāks procents vientuļo māmiņu būs (bērni taču dzimst).Jānis Parastais @ 10.11.2023 18:12
Algoritms vismaz sākotnēji met visiem plus mīnus vienas un tās pašas. Es runāju vispārīgi par to, kas ir svaipojams jeb tirgus piedāvājums. Es vēl saprastu, ja būtu runa, ka tādas vien mani matcho, jo saskata manī papucīti saviem bērniem, bet nē, ir runa par visu piedāvājuma klāstu.
Nu deitojot māmiņu vai papucīti ir krasas atšķirības, ar bērnu tēviem no sievietes viedokļa būs vienkāršāk, jo parasti viņiem tas bērns nav visu laiku jāvāc, ja vispār to dara. Bet ar tām mammam tas ir reāls čakars, sīcis vai nu visur būs līdzi, vai laikus jāieplāno, kur to atstāt, nevar tā uzreiz, braucam tur un darām to un šito.
A ja nu viņai tas dārzs simts gadus nav vajadzīgs un neinteresē? Ko tad? Ja nu čoms to dārzu pats gribēja, tad jau pašam vien būs jārūpējas 😉Jānis Parastais @ 10.11.2023 18:18
Jā tieši tā arī tas notiek, pats reiz biju piebraucis un redzēju, šis pa dārzu darbojas, bet viņa turpat kājas izslējusi lasa grāmatu.
Nezinu ko ir runājuši un ko nē, bet man tas liktos pašsaprotami, ja redzi, ka otrs darbojas, tad vismaz palīdzīgu roku piedāvāt, nevus gulēt un gaidīt, kad nāks lūgties. Lai nu kā, skaidrs, ka ilgs mūžs tam visam pasākumam nebūs.
GhostGG @ 10.11.2023 18:19
Nav gan tā. Man gan nekad nav bijuši šāda veida nepatīkami pārsteigumi nevienās attiecībās. Tāpēc man ir ļoti grūti izprast kā vispār tas var notikt, vienīgais, kas nāk prātā ir tas, ka tas randiņu periodā netika noskaidrots hmm.
nikkitta @ 10.11.2023 18:37Nu Tev jāpasteidzas- jo ilgāk gaidīsi, jo lielāks procents vientuļo māmiņu būs (bērni taču dzimst).
A ja nu viņai tas dārzs simts gadus nav vajadzīgs un neinteresē? Ko tad? Ja nu čoms to dārzu pats gribēja, tad jau pašam vien būs jārūpējas
GhostGG @ 10.11.2023 18:19
Nav gan tā. Man gan nekad nav bijuši šāda veida nepatīkami pārsteigumi nevienās attiecībās. Tāpēc man ir ļoti grūti izprast kā vispār tas var notikt, vienīgais, kas nāk prātā ir tas, ka tas randiņu periodā netika noskaidrots hmm.
Jānis Parastais @ 10.11.2023 18:52
Arī taisnība. Bet nevar jau arī grābt pirmo, tikai tāpēc, ka šī vēl nav māmuļa.
Tu tā uz visu meklēsi dāmai attaisnojumus? Tas bija tikai kā viens piemērs, ko pats savām acīm redzēju, bet pēc stāstītā saprotu, ka tā ir ar visām ikdienas lietām. Vienkàrši ir arī slinki cilvēki, un, lai kā jums te dažai tas nepatiktu, arī sievietes.