Neza000 @ 06.11.2023 07:07
Ne tikai sedes uz kakla mamai vai māsai.bet apaugļos kādu 15- 17 gadīgu meiteni. Un iepsejams viņam ir alkoholiķu gēns aizies nodzersies.tad jūriņā un dzīve beigusies... Padomā, vai ras ir tā vērts ieguldīt pūles, tādos cilvēkos,kam viss ir pofig un neko dzīvē vairs negrib. Kāds autorei montai no tā labums? ? Vai tava māsa tev dzīvē sniegs palidzibu un atbalstu, tad kad tev klāsies grūti? Visticamāk, ka nē, bus jau notinusies ar kādu jāklēnu piegulētaju prom.. Un pat aizmirsīs par māsas eksistenci un labajiem darbiem.klauvēs pie durvīm tikai tad kad vajadzēs palīdzību. Autore Monta - Skaties ka drīz neklauvēs pie durvīm ar lielu vēderu un kādu nodoru pie rokas uz labu dzīvi pie tevis. ?
Ragana @ 05.11.2023 16:02
100% piekrītu Minelūšei. Konkrētāk pateikt nav iespējams.
Visu cieņu, ka esi uzņēmusies tādas rūpes, bet realitātē tu rūpējies par trīs cilvēkiem reizē, sevi ieskaitot. Kas notiek brīdī, kad pašai veselība nevelk? Mājās sēdošā māsa dzīs tevi slimu uz darbu? Lai sāk ar ko vienkāršu, pusslodzi kaut. Lai pierod pie darba un sāk saprast, kas ir atbildība. Ticu, ka neskatoties uz to, ka bērna tēvs ir noziedējis, viņai pastāv iespēja satikt kādu citu vīrieti, kurš viņu ar dēliņu pieņems. Ar nosacījumu, ka pati kaut ko cenšas.
Te Monta @ 06.11.2023 12:21Paldies par komentāriem, bet nepiekrītu Jūsu viedoklim par to, ka es nerūpējos pietiekami par māsu, ka viņa jau 16 gados palika stāvoklī. Viņa 16 gados bija apģērbta, pabarota, skolā gāja, viss bija. Bet to, ar ko viņa gulēja, to es nevaru visu izkontrolēt un būt ar svecīti klāt. Es strādāju un mācījos un nevarēju zināt, kad viņa nodarbojas ar seksu un kā nodarbojas ar seksu. Un nepiekrītu arī Jūsu komentāram par to, ka viņas dēls izaugs par alkoholiķi un ka viņš būs memļaks. Tas, ka vecāki ir alkoholiķi nenozīmē, ka tāds pats būs bērns. Mani vecāki ir alkoholiķi, kuri dzīvē nav neko sasnieguši, bet es pat svētkos nelietoju alkoholu un savos 24 gados esmu sasniegusi daudz un neražoju bērnus, man nav bērns. Māsas bērnu pa lielam audzinu es, tāpēc viņam ir labs piemērs redzams. Es nevaru noskatīties uz to, ka bērns tiek pamests viens, tad viņš patiešām izaugs par alkoholiķi kā minējāt. Bet esmu māsai teikusi, ka ja vēlreiz viņa paliks stāvoklī, tad es vairs neuzņemšos rūpes par bērnu.
Te Monta @ 05.11.2023 09:38
Ja māsai nebūtu dēliņš, tad es mierīgi varētu uzstādīt tādu ultimātu, lai iet atpakaļ pie vecākiem, ja nemeklēs darbu, bet bērns nav vainīgs pie nekā, ka viņa pati neaudzina un nevēlas savā dzīvē neko darīt kā tikai iet uz randiņiem un pati iedzert. Dēls tiešām arī viņai nav interesants. Un nē, viņai nav nekādu slimību.
Manuprāt, tu nemaz negribi uz visiem 100% risināt šo problēmu.
SarmaD @ 07.11.2023 08:49
Vai nu šī ir feikā tēma, lai uzturētu forumu, vai arī autore ir izcila muļķe. Diskusijā teju neiesaistās un ja kaut ko ieraksta, tad visu laiku kaut kādi attaisnojumi. Reāli pateikusi nav ko darīs vai kas jau ir izdarīts. Vajadzēja vienkārši atnākt un pačīkstēt.
Te Monta @ 07.11.2023 10:17
Es nevienā komentārā neattaisnoju māsu. Es tikai pieminēju par dēlu. Ka dēls nav vainīgs pie nekā, es dēlu nevaru tā vienkārši izmest, viņš nav lieta, bet gan dzīvs cilvēks. Un vēl pieminēju to, ka es nevarēju svecīti turēt, lai zinātu, kad mana māsa nodarbojās ar seksu toreiz 16 gados. Un pieminēju, ka piekrītu, ka viņai jādodas uz darbu un ka otru bērnu esmu pateikusi, ka nerūpēšos, ja tāds būs. Nekur attaisnojumu viņai nebija. Tēmā daudz nerakstu, jo ārpus foruma man ir dzīve - darbs, hobiji. Es te ieeju uz 5min vienu reizi. Bet paldies par komentāriem.
SarmaD @ 07.11.2023 08:49
Vai nu šī ir feikā tēma, lai uzturētu forumu, vai arī autore ir izcila muļķe. Diskusijā teju neiesaistās un ja kaut ko ieraksta, tad visu laiku kaut kādi attaisnojumi. Reāli pateikusi nav ko darīs vai kas jau ir izdarīts. Vajadzēja vienkārši atnākt un pačīkstēt.
Te Monta @ 07.11.2023 10:17
Es nevienā komentārā neattaisnoju māsu. Es tikai pieminēju par dēlu. Ka dēls nav vainīgs pie nekā, es dēlu nevaru tā vienkārši izmest, viņš nav lieta, bet gan dzīvs cilvēks. Un vēl pieminēju to, ka es nevarēju svecīti turēt, lai zinātu, kad mana māsa nodarbojās ar seksu toreiz 16 gados. Un pieminēju, ka piekrītu, ka viņai jādodas uz darbu un ka otru bērnu esmu pateikusi, ka nerūpēšos, ja tāds būs. Nekur attaisnojumu viņai nebija. Tēmā daudz nerakstu, jo ārpus foruma man ir dzīve - darbs, hobiji. Es te ieeju uz 5min vienu reizi. Bet paldies par komentāriem.
NeheitoManiParTaisnibu @ 07.11.2023 10:22
Tak neklausies to glupo sarmu:D Viņai ir laiks te visu dienu sedet un gudri dirst tpc vina nesapratis kas ir dzive arpus portala:D
Ditinaaa @ 07.11.2023 10:44p.s.
un "uzturēt forumu" izklausās smieklīgi . kam random cilvēkam vajadzīgs uzturēt šo forumu ? lieliskas foruma uzturētājas ir tās tantes , kuras ntos gadus plēšas Kiviča un tamlīdzīgajās tēmās ? un tagad arī tēmā par pazudušo sievieti . policijai tāpat jūsu versijas būs vienaldzīgas , viņi to pat neapskatīs . un tas ir mīnuss karmai , ka jaucaties tādās lietās .
un tagad arī tēmā par pazudušo sievieti . policijai tāpat jūsu versijas būs vienaldzīgas , viņi to pat neapskatīs . un tas ir mīnuss karmai , ka jaucaties tādās lietās .
SarmaD @ 07.11.2023 10:51
Jā, man tiešām reāli ir laiks te sēdēt, jo nav jāaprūpē svešs bērns un jāraujas 3 darbos. ??♀️
Te Monta @ 07.11.2023 11:05
Māsas bērns man nav svešs bērns. Man nav citu tuvinieku no ģimenes kā tikai māsa un māsas bērns. Un es neraujos 3 darbos. Iepriekš es strādāju divos, kad māsa bija vēl bērns. Šobrīd strādāju vienā stabilā darbā savā profesijā. Ja māsa atradīs darbu, maksās pusi īres un pusi komunālos, tad esmu gatava pieļaut, ka viņa turpina dzīvot pie manis. Bet viņas dēlu no dzīvokļa mest ārā netaisos jebkurā gadījumā.