Atkārtota redzes lāzeroperācija!

Reitings 27
Reģ: 03.11.2023
Sveiki! Varbūt kādai ir piedzere, atsauksmes par atkārtoti veiktu redzes korekcijas operāciju! Veicu šī gada janvārī - atkopšanās process ļoti labs nekāda diskomforta nekā! Vizītes viss apmeklēts kā pēc grafika! Jau augusta vizītē pati jutu ka nav labi daktere teica ka vēl laiks utt visam jādzist! oktobra vizītē arī daktere ( nomainījās) pateica ka nav labi ka mīnusi atgriežas! Protams mana pirmā reakcija - asas pa gaisu emocionāli ļoti liels pārdzīvojums jo brilles ir kopš 5 klases! Saku jautāt kā ar izmaksām ja veicu atkārtotu operāciju - atbilde ļoti interesanta par to lai es tagad nesatraucoties! Varbūt ir kāds reāls pieredzes stāsts tieši ar Dr. Lūkina klīniku ar šādu gadījumu! Šobrīd nesaprotu ko darīt - vēlreiz taisīt operāciju, itkā gribētu, bet ja atkal tā lielā nauda un iznākums tāds kā tagad, tad nav vērts!
03.11.2023 21:05 |

Reitings 611
Reģ: 12.01.2021
es arī acu op veicu pie dr Lukina un nevaru sūdzēties. par cik man ir iedzimta tuvredzība , tad ārsts uzreiz man pateiks, ka ja būs nepieciešams ap gadiem 40 varēšu atkārtoti veikt op jo radzenes biezums ļauj , ceru ka tas nebus nepieciešams , pagājuši 4 gadi un redzu velnoprojam ideāli, iepriekš bija -4,5 un -5 , bez brillēm vai lēcām jutos kā kurmītis , tāpēc varu teikt tikai to labāko par šo klīniku .
04.11.2023 21:45 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits