vivii @ 02.11.2023 16:35Gobzems savos stāstos murgoja, ka Kambala nodarbojas ar pulvera biznesu, esot iesaistīts arī Zutis, vēl pāris bokseri utt.
Nu ja Gobzim taisnība, tad skaidrs no kurienes nauda.
Ja nav taisnība, tad gan interesanti, kur viņš izraus tādu naudu.
Kalnos @ 02.11.2023 16:08Vīrietis kas līgavai pirms kāzām izdauza zobus ir vienk amēba. Kastrāts!!
Sevi japazemo lai ar tādu būtu kopā!!
Miuce @ 02.11.2023 17:35
liec linku studijā
Mementomori @ 02.11.2023 16:43
Kaut kādu side hustle jau džekam vajag, kur ta citur to kāpostu sakasīs. Ne jau ar savām pakāstajām boksa cīņām ?
Miuce @ 02.11.2023 17:35
liec linku studijā
Lorra @ 02.11.2023 17:50
Viņš pats ir teicis, ka savai sievietei ir izsitis zobus.
kitijaarmazok @ 02.11.2023 22:33Viņi tiešām taisās celt māju? ? Man likās, ka viņi atgriezās sbf, jo naudu vajadzēja. Arī tiešraidē Elīna teica, ka aizgāja no tās īrētās mājas, jo nevarēja vairs "pavilkt" īri.
VasarasDuudinja @ 03.11.2023 02:11Oi, es tik daudz zinu par viņiem, jo draudzējos ar vienu viņa bijušo, daudz nevaru atklāt citādāk sapratīs no kuras puses vējš pūš, bet tā īsumā, viss ko sakāt tā arī patiesībā ir. Ar finansēm tur galīgi švaki, vienmēr bijis izšķērdīgs, kā dabon kaut pārsimt eiro visus notriec tāds viņš ir. Bijusī tak viņa dēļ vēljoprojām parādos, šis lika sagrābties kredītus u.t.t biznesam kurš beigās bija uz ex pleciem un nolaida podā. Dauza viņš visas, gan pirmo sieviņu, gan pārējās, vot par Elīnu nezinu, vai jau dabūjusi pa galvu, ja nav tad drīz dabūs. Šodien pati kaut kādā live esot teikusi, ka ja viņu krāpj viņu tas netraucē. Krāpis viņš ir visas, šito man šķiet vispār jau no paša sākuma. Elīna vienkārši tupa, domā, ka nenormāli stilīgu čali dabūjusi, bet nu mēsls viņš ir, un to ļoti labi zin viņa tuvākie. KivičPāris nr 2 tikai šeit patiesībā ir tumšāk, jo tiešām narciss un cilvēks kurš var iznīcināt sievieti.