Stefania @ 01.11.2023 11:57Vai viņš vispār grib profesionāli nodarboties ar sportu? Varbūt viņam sports ir vienkārši hobijs, ko darīt savā brīvajā laikā. Daudziem cilvēkiem nav nekādas vēlmes sacensties - viņi trenējas tikai un vienīgi savam priekam un ar sacensībām nenodarbojas
Saona @ 01.11.2023 11:18Sveiki!
Vai kādam ir bijusi pieredze, kad bērnam bail no sacensībās- treniņos viss izdodas lieliski, bet sacensībās stress ir tik liels, ka nekas neizdodas. Kā rīkoties šādā situācijā, lai palīdzētu pārvarēt bailes un startēt sacensībās ar pārliecību?
Saona @ 01.11.2023 12:14
Vēlas nodarboties, taču bailes un stress visu to grauj.
law7 @ 01.11.2023 13:32Cik vecs ir bērns un par kādi sporta veidu ir runa?
fifinators @ 01.11.2023 15:37Vai piedalīties sacensībās tiešām ir obligāti?
Man arī bērnībā un joprojām riebjas sacensības. Bet sportot jau var bez tām. Kāpēc jāstresina bērns? Lai spārda bumbu un priecājas.
dietiskais.cukurs @ 01.11.2023 15:46
Tu nejustos tizli, ja visi tavi treniņu čomi piedalītos, bet tu sēdētu malā?
Atbildot autorei, cik bērnam gadu? Nedaudz tomēr šķiet, ka šīs ir no tām bailēm, kam vienkārši jātiek pāri, jo sāncensība kaut kādā mērā notiek faktiski visos dzīves posmos un no tās īsti nav iespējams izvairīties…
fifinators @ 01.11.2023 16:02
Tizli bērni sāk justies tad, kad tādas vecenes kā tu viņiem ieskaidro to, ka viņiem tā jājūtās. ?
Saona @ 01.11.2023 14:11
Futbols, 12 gadi
hanney @ 01.11.2023 17:35
Man māsas dēli abi ap šo vecumu aizgāja no futbola prom, tieši dēļ sacensībām, jo šajā vecumā pārējie komandas biedri sāka pārmest, ja kkas sacensības neizdevas utt. Liels emocionāls spiediens no komandas biedriem, un nedod dievs mača laikā notizlosies vai ne tā bumbu padosi.. jo pārējie reāli grib uzvarēt ar zobiem un nagiem.
Jūsu gadijuma, pat ja puisim komandas biedri neko nepārmet, tad tapat vinam iespejams ir liela atbildibas sajuta attiecība pret parejiem un loti baidās kko sačakarēt, lai neliktu vilties parejiem.
Es puisi pilniba saprotu, ta nav patīkama sajuta kko nocakaret un redzet, kaa citi dusmojas vai bēdājas.