Anne Shirley @ 31.10.2023 07:17Ir taču amatnieki, kuriem nav nepieciešama augstākā izglītība. Piemēram, mans brālis ir mēbeļu galdnieks pēc izglītības, bet gadu gaitā viņš ir savas prasmes ļoti pilnveidojis un gatavo dārgas dizaina mēbeles ento tūkstošu apjomā. Viņam augstākā izglītība nav vajadzīga, bet tas jau nenozīmē, ka viņš neizglitojas un negūst pieredzi. Vienkārši ir cilvēki, kas nodarbojas ar praktiskām lietām.
SarmaD @ 31.10.2023 13:50
Šis ir diezgan patālu no Kaprio ?
Un statistikai - man Kaprio arī nesimpatizē.
Piedod, bet tavs brālis ir nederīgs dieviešu acīs.
SarmaD @ 31.10.2023 14:04
Kā sieviete varu pateikt, ka pilnīgākās muļķības. Ja viņš pelna tik daudz, ka var uzturēt sevi un ģimeni, neredzu problēmu.
lietotājs @ 31.10.2023 14:08
Pienāks 40 gadi, sāpēs mugura no šāda darba, vairs nevarēs 10h dienā pavadīt ražojot mēbeles, vairāk veselības problēmas uzkrāsies 40-50.g. vecumā un ienākumu daudzums samazināsies kritiski.
Otiiilija @ 31.10.2023 07:49Bet tu asociējies ar aitu, kura no sevis sadomājusies nez ko, diemžēl izglītība, kas redzams tavā gadījumā, neiemāca nebūt šaurpierei? Kivičlenkas sindroms, kad sev pati piedēvē n-tās izlglītības un sasniegumus un ričlaifstail, visas apkārt lauķes, neveiksminieces, bet tajā pat laikā pati aita. Same story?
Elizabeteeee @ 31.10.2023 14:34
Šaurpiere vismaz nepaliks bez ienākumiem un izaugsmes, kā tu saki ar savām ntajām izglītībām, bet kādai esošajai dāmai laikam neaiziet, kādēļ tad tāda izglītība vai kursi, vai jebkādas mācības ir nepieciešams, laikam jau mācās ne aiz gara laika, bet lai sevi nodrošinātu nākotnē, ņemot vērā, ka viss strauji mainās, līdz ar to vienām prasmēm vienā nozarē var būt krietni par maz. Man ir svarīgi, lai iemācīto var izmantot reālā dzīvē un ar to sevi nodrošināt, un nepieciešamības gadījumā arī sev tuvos. Bet ko tad es šaurpiere saprotu ???
akul12 @ 31.10.2023 15:09Ir kaut kādas pamatprofesijas kuras vienmēr būs nepieciešamas, kā skolotāji, ārsti, visa veida inženieri un citi eksakto profesiju pārstāvji.
Tad ir planā galda urbēji, kurus visticamāk drīz AI aizstās, jo neviens nealgos darbinieku, ja AI varēs veikt vienkāršus ofisa darbus.
SarmaD @ 31.10.2023 15:13
Nu protams. Vienīgi lieta tajā, ka ne visiem ir vēlme būt tajā pieprasītajā profesijā un ne visiem arī rocība ļauj to mācīties, ja netiec budžetā.
akul12 @ 31.10.2023 15:19
Šis forums jau nav tā vieta kur kādam rocība maza ?
Ja netiec budžetā vecāki izmaksās ?
SarmaD @ 31.10.2023 15:25
Es par realitāti, ne forumu.
lietotājs @ 31.10.2023 13:48Lielākai daļai sieviešu ir vienalga par izglītību, izņemot tikai dažām kas ir pilnīgi pārņemtas ar to. Galvenais ir sociālais statuss un protams nauda (bet tam pat nav nozīme ja ir fiziskā pievilcība).
Var izskatīties kā Leonardo Di Caprio, strādāt apsardzē, bet tāpat nebūsi nekas, jo sociālais statuss nav.
Pelnrukšķīte @ 31.10.2023 15:32
Bedz pļūtīt internetā un izej ielās! Un tu tur ieraudzīsi, ka arī resnajiem ir blakus sievietes. Un normālas. Katram vīrietim ir piemērota sieviete un katrai sievietei ir piemērots vīrietis. Problēma sākas, kad sāc sapņot par topmodelēm, bet pats esi taksists.
Nav jālec pāri savai pakaļai. Un tas attiecas kā uz vīriešiem, tā sievietēm.
akul12 @ 31.10.2023 15:37
Resns ar biezu naudas maku ?
Redz taksists topmodeli nedrīkst iekārot ?
Pelnrukšķīte @ 31.10.2023 15:32
Bedz pļūtīt internetā un izej ielās! Un tu tur ieraudzīsi, ka arī resnajiem ir blakus sievietes. Un normālas. Katram vīrietim ir piemērota sieviete un katrai sievietei ir piemērots vīrietis. Problēma sākas, kad sāc sapņot par topmodelēm, bet pats esi taksists.
Nav jālec pāri savai pakaļai. Un tas attiecas kā uz vīriešiem, tā sievietēm.
Jānis Parastais @ 31.10.2023 16:26
Topmodele jau ne ar ko nav īpaši labāka par taksistu, kas vismaz ir nolicis tiesības, un gan jau diezgan jēdzīgi iemācījies braukt. Topmodelei ir vienkārši paveicies ar gēniem, kas ir arī visa viņas kvalitāte.
Heilas @ 31.10.2023 16:01
a pēc tava domu gājiena resna 3 bērnu mamma bagātu aktieri drīkst?
SarmaD @ 31.10.2023 16:37
Paga, nu jau tu ej pretrunā ar foruma vīriešu likumiem. Vīriešiem jau svarīgi lai sieviete izskatās uz 10, kaut kādas izglītības vai kas tur taču nav svarīgi, tas tik priekš mums, sievietēm.
Jānis Parastais @ 31.10.2023 17:33
Nav tur nekādu pretrunu, tas tikai pierāda, ka pat taksists (nezinu kāpēc jūs tos noniecināt un necienāt) grib skaistu. Runa bija par neizpratni, kāpēc jūs uzskatāt, ka viņam tāda nepienāktos.
SarmaD @ 31.10.2023 17:41
Ar "jūs" nevajag traktēt vienas personas izteiktu viedokli.
Otrkārt, cik es sapratu no šī foruma, tad sievietei šī te tevis noniecinātā vienīgā kvalitāte vīriešu acīs tomēr ir svarīga.
Treškārt gribēt var jebko. Bet tad arī jāspēj turēt līdzi vai ar kaut ko kompensēt trūkumus.