ad es izšķīros, man arī bija ap 40. Un gāju ar draudzenēm pa klubiem.
Vienalga kā nosaukt. Kāda iesākumā "laba paziņa" var kļūt arī par draudzeni ;)Kalnos @ 26.10.2023 13:46Tās nav draudzenes bet labas paziņas .
Tu nevari zināt, kāpēc citi cilvēki dara to, ko viņi dara. Tu vari tikai pēc sevis spriest, un, jā, varbūt Tu to darītu, lai paspodrinātu savu ego un sajustos simpātiska kādam. Bet visiem tā nav.SarmaD @ 26.10.2023 13:51
Protams, ka tu pēc šķiršanās savos 40 gāji pa klubiem paspodrināt savu ego, ka esi vel kādam simpātiska. Daudzas gan jau tā dara.
Reāli nezinu nevienu sievieti, kurai būtu ģimenes dzīve un interesētu tresīt pa klubčiku ar jauniešiem. Parasti tādas savācas bariņā, aiziet pasēdēt kaut kur kopā, paceļo, teātris vai kas tamlīdzīgs. Tām, kuras nav pabaudijušas jaunību, tām aktuāli tie tusiņi, lai būtu kaut cik aktīva tirgū.
Man ļoti patīk ka te min tās ārzemes. Bet kas jums liedz tur braukt dzīvot un tusēt? ? Es priecājos, ka Latvijā katrai vecuma grupai pieklājas savas izklaides.
Globuss @ 26.10.2023 13:49Vecums ir tikai skaitlis pasē. Pie tam iekšējā sajūta&izskats ļoti bieži un pozitīvā veidā atšķiras no tā skaitļa pasē.
Ja pat ballēties klubos sievietei 40+ ir fui fui fui, tad nav brīnums, ka darba tirgū cilvēkus šķiro pēc vecuma. Stulbums kaut kāds.
Starp citu, aizbrauciet uz ārzemju mūzikas festivāliem vai aizejiet tepat uz rokkoncertiem un redzēsiet, kā ballējas 40+. Tā ir paaudze, kas savā jaunībā piedzīvojusi vislabāko mūziku. Lielās roka leģendas viņi ir satikuši un ballējušies tā, kā mūsdienu jauniešiem pat sapņos nerādās. Glastonberijā ir visas paaudzes - no bērniem ratiņos līdz pat tiem, kam sirmas galvas un bārdas.
Tā ir kaut kāda padomju palieka - šķirot cilvēkus pēc vecuma. Bet jauniešiem būtu jauki iemācīties skaistu stāju un prasmi dejot, nevis tikai stampāt uz deju grīdas.
dietiskais.cukurs @ 26.10.2023 14:06
Eemm.. Glāstonberijā vecie krabji sēž saliekamajos krēslos pašā aizmugurē un lēni krata galvu pie LedZep, vai sēž Stone Circle, nevis kratās pie EDM ?? (kolīdz parādīsies sirmums, plānoju tieši tāpat!)
Globuss @ 26.10.2023 13:49Vecums ir tikai skaitlis pasē. Pie tam iekšējā sajūta&izskats ļoti bieži un pozitīvā veidā atšķiras no tā skaitļa pasē.
Ja pat ballēties klubos sievietei 40+ ir fui fui fui, tad nav brīnums, ka darba tirgū cilvēkus šķiro pēc vecuma. Stulbums kaut kāds.
Starp citu, aizbrauciet uz ārzemju mūzikas festivāliem vai aizejiet tepat uz rokkoncertiem un redzēsiet, kā ballējas 40+. Tā ir paaudze, kas savā jaunībā piedzīvojusi vislabāko mūziku. Lielās roka leģendas viņi ir satikuši un ballējušies tā, kā mūsdienu jauniešiem pat sapņos nerādās. Glastonberijā ir visas paaudzes - no bērniem ratiņos līdz pat tiem, kam sirmas galvas un bārdas.
Tā ir kaut kāda padomju palieka - šķirot cilvēkus pēc vecuma. Bet jauniešiem būtu jauki iemācīties skaistu stāju un prasmi dejot, nevis tikai stampāt uz deju grīdas.
Nu nu, vecums tikai skaitlis pasē. Kad vīrieši te teica, ka grib jaunās stirniņas, tad gan lielai daļai tas vairs nebija tikai skaitlis pasē, bet gan “tas tak vēl bērns”, “ar tādu neesot ko runāt”, “neko nesaprotot no dzīves” utml.
Jānis Parastais @ 26.10.2023 14:34
Nu nu, vecums tikai skaitlis pasē. Kad vīrieši te teica, ka grib jaunās stirniņas, tad gan lielai daļai tas vairs nebija tikai skaitlis pasē, bet gan “tas tak vēl bērns”, “ar tādu neesot ko runāt”, “neko nesaprotot no dzīves” utml. Kad spēlē uz otru pusi, kur vecākām ir savs izdevīgums, tad gan viss ok, tas tikai skaitlis, 40 gados var kaut ar barbijām spēlēties.
Globuss @ 26.10.2023 14:38
Mēs te runājam par dejošanu, ballēšanos.
nikkitta @ 26.10.2023 14:01Tu nevari zināt, kāpēc citi cilvēki dara to, ko viņi dara. Tu vari tikai pēc sevis spriest, un, jā, varbūt Tu to darītu, lai paspodrinātu savu ego un sajustos simpātiska kādam. Bet visiem tā nav.
Es gan zinu sievietes, kurām ir ģimenes dzīve, bet tāpat viņas ar draudzenēm gan aiziet uz klubiņu, gan uz spa, gan kopā paceļo, gan kopā dara citas lietas. Tas, ja ir vīrietis blakus, nenozīmē, ka viss jādara kopā ar vīrieti.
Jānis Parastais @ 26.10.2023 14:46
Kāda atšķirība? Pusmūža sievietēm nav jāuzvedās kā tīņiem, no malas tas izskatās reāli komiski. Zinu, zinu, visas taču izskatās par 10 -15 gadiem jaunākas (vismaz viņām pašām tas tā liekas).
😊 nav jau tik traki ar mani, arī ar vīru uz klubiņu aizeju – gan divatā, gan kopā ar draugiem.SarmaD @ 26.10.2023 14:59
Es gan ar savu vīru arī esmu gājusi uz klubiņu bariņā. Pamēģini.
Globuss @ 26.10.2023 15:58Novembrī “Jumprava” un “Pērkons” uzstāsies katrs citā klubā. Nu, redzēs, kāda tur būs publika.
SarmaD @ 26.10.2023 16:01
Aiziet uz tādu koncertu 40+ nav kauns.
Es savos 30 pat ietu.
Es par to, ka te tiek atbalstīta loģika 40 gados iet tusēt kur jaunieši. Darīt jau tā var, ja neinteresē ko citi domā. No malas komiski, protams.
SarmaD @ 26.10.2023 16:01
Aiziet uz tādu koncertu 40+ nav kauns.
Es savos 30 pat ietu.
Es par to, ka te tiek atbalstīta loģika 40 gados iet tusēt kur jaunieši. Darīt jau tā var, ja neinteresē ko citi domā. No malas komiski, protams.