Ballītes pēc 40

10 gadi
Reitings 3
Reģ: 11.11.2010
Man drīz būs 44 un ir atvērusies čakra - gribas riktīgi ballēties.
Ar gēniem man ir paveicies, nesūdzos. Izskatos un jūtos vismaz 10 gadus jaunāka, ar to viss ok. Sen jau kā šķīrusies un pēdējos 10 gadus veidoju karjeru, audzināju bērnu viena. Draudzenēm visām ğimenes, bērni, tādēļ lekt pa deju grīdu klubā līdz 4iem nav viņām prioritāte.
Darbā arī nav nevienas labas kandidātes.
Tad nu mana problēma ir - kur atrast citus ballīšu zvērus, draudzenes ap 30 ar ko ballēties?
25.10.2023 10:56 |

Reitings 3512
Reģ: 05.09.2023
ad es izšķīros, man arī bija ap 40. Un gāju ar draudzenēm pa klubiem.

Protams, ka tu pēc šķiršanās savos 40 gāji pa klubiem paspodrināt savu ego, ka esi vel kādam simpātiska. Daudzas gan jau tā dara.
Reāli nezinu nevienu sievieti, kurai būtu ģimenes dzīve un interesētu tresīt pa klubčiku ar jauniešiem. Parasti tādas savācas bariņā, aiziet pasēdēt kaut kur kopā, paceļo, teātris vai kas tamlīdzīgs. Tām, kuras nav pabaudijušas jaunību, tām aktuāli tie tusiņi, lai būtu kaut cik aktīva tirgū.
Man ļoti patīk ka te min tās ārzemes. Bet kas jums liedz tur braukt dzīvot un tusēt? 😀 Es priecājos, ka Latvijā katrai vecuma grupai pieklājas savas izklaides.
26.10.2023 13:51 |

Reitings 52
Reģ: 28.07.2023
Kalnos @ 26.10.2023 13:46
Tās nav draudzenes bet labas paziņas .
Vienalga kā nosaukt. Kāda iesākumā "laba paziņa" var kļūt arī par draudzeni ;)
26.10.2023 13:52 |

Reitings 3512
Un nav jāpārspīlē un jādomā 40+ jāsēž mājās pie panorāmas ar adīkli rokās. Es pati zinu sievietes, kuras sevi nodarbina. Ceļo pa Latviju, piedalās pulciņos, šiverē pa māju, dārzu. Pašpietiekamas sievietes. Bet neviena no viņām nav izteikusi vēlmi ar jauniešiem iet uz klubu pakratīties. Tas tāds neizdzīvotas jaunības sapnis šķirtenēm. Meloju, zinu vienu kura savos 50 no jauna piedzima, kad visu savu jaunību kopš 17 gadiem dabuja nosēdēt mājās auklējot bērnus. Bērni izauga, izšķīrās no vīra un tik palēkdamās skrēja kur acis rāda. Beigās tika pie dzērāja un izrādijās, ka zāle ir zaļa tur, kur to laista. Tapēc es vienmēr saku, ka tusēt ir jāiet jaunībā, ne jāražo bērni aiz sabiedrības spiediena. Tad nebūs 40 gados vēlmes uzvesties kā tīnēm.
26.10.2023 13:58 |

Reitings 52
SarmaD @ 26.10.2023 13:51

Protams, ka tu pēc šķiršanās savos 40 gāji pa klubiem paspodrināt savu ego, ka esi vel kādam simpātiska. Daudzas gan jau tā dara.
Reāli nezinu nevienu sievieti, kurai būtu ģimenes dzīve un interesētu tresīt pa klubčiku ar jauniešiem. Parasti tādas savācas bariņā, aiziet pasēdēt kaut kur kopā, paceļo, teātris vai kas tamlīdzīgs. Tām, kuras nav pabaudijušas jaunību, tām aktuāli tie tusiņi, lai būtu kaut cik aktīva tirgū.
Man ļoti patīk ka te min tās ārzemes. Bet kas jums liedz tur braukt dzīvot un tusēt? ? Es priecājos, ka Latvijā katrai vecuma grupai pieklājas savas izklaides.
Tu nevari zināt, kāpēc citi cilvēki dara to, ko viņi dara. Tu vari tikai pēc sevis spriest, un, jā, varbūt Tu to darītu, lai paspodrinātu savu ego un sajustos simpātiska kādam. Bet visiem tā nav.
Es gan zinu sievietes, kurām ir ģimenes dzīve, bet tāpat viņas ar draudzenēm gan aiziet uz klubiņu, gan uz spa, gan kopā paceļo, gan kopā dara citas lietas. Tas, ja ir vīrietis blakus, nenozīmē, ka viss jādara kopā ar vīrieti.
26.10.2023 14:01 |

Reitings 403
Reģ: 26.07.2023
Globuss @ 26.10.2023 13:49
Vecums ir tikai skaitlis pasē. Pie tam iekšējā sajūta&izskats ļoti bieži un pozitīvā veidā atšķiras no tā skaitļa pasē.
Ja pat ballēties klubos sievietei 40+ ir fui fui fui, tad nav brīnums, ka darba tirgū cilvēkus šķiro pēc vecuma. Stulbums kaut kāds.
Starp citu, aizbrauciet uz ārzemju mūzikas festivāliem vai aizejiet tepat uz rokkoncertiem un redzēsiet, kā ballējas 40+. Tā ir paaudze, kas savā jaunībā piedzīvojusi vislabāko mūziku. Lielās roka leģendas viņi ir satikuši un ballējušies tā, kā mūsdienu jauniešiem pat sapņos nerādās. Glastonberijā ir visas paaudzes - no bērniem ratiņos līdz pat tiem, kam sirmas galvas un bārdas.
Tā ir kaut kāda padomju palieka - šķirot cilvēkus pēc vecuma. Bet jauniešiem būtu jauki iemācīties skaistu stāju un prasmi dejot, nevis tikai stampāt uz deju grīdas.

Eemm.. Glāstonberijā vecie krabji sēž saliekamajos krēslos pašā aizmugurē un lēni krata galvu pie LedZep, vai sēž Stone Circle, nevis kratās pie EDM 😀😀 (kolīdz parādīsies sirmums, plānoju tieši tāpat!)
26.10.2023 14:06 |

Reitings 1616
Reģ: 01.11.2022
dietiskais.cukurs @ 26.10.2023 14:06

Eemm.. Glāstonberijā vecie krabji sēž saliekamajos krēslos pašā aizmugurē un lēni krata galvu pie LedZep, vai sēž Stone Circle, nevis kratās pie EDM ?? (kolīdz parādīsies sirmums, plānoju tieši tāpat!)

Tā gan nav. Esmu bijusi Glastonberijā vairākas reizes. Tie ar sirmumu ir visai ņipri.
26.10.2023 14:15 |

Reitings 3703
Reģ: 11.04.2023
Tad tomēr veča trūkums 😁
A ko es teicu 🧐
26.10.2023 14:23 |

Reitings 656
Globuss @ 26.10.2023 13:49
Vecums ir tikai skaitlis pasē. Pie tam iekšējā sajūta&izskats ļoti bieži un pozitīvā veidā atšķiras no tā skaitļa pasē.
Ja pat ballēties klubos sievietei 40+ ir fui fui fui, tad nav brīnums, ka darba tirgū cilvēkus šķiro pēc vecuma. Stulbums kaut kāds.
Starp citu, aizbrauciet uz ārzemju mūzikas festivāliem vai aizejiet tepat uz rokkoncertiem un redzēsiet, kā ballējas 40+. Tā ir paaudze, kas savā jaunībā piedzīvojusi vislabāko mūziku. Lielās roka leģendas viņi ir satikuši un ballējušies tā, kā mūsdienu jauniešiem pat sapņos nerādās. Glastonberijā ir visas paaudzes - no bērniem ratiņos līdz pat tiem, kam sirmas galvas un bārdas.
Tā ir kaut kāda padomju palieka - šķirot cilvēkus pēc vecuma. Bet jauniešiem būtu jauki iemācīties skaistu stāju un prasmi dejot, nevis tikai stampāt uz deju grīdas.

Nu nu, vecums tikai skaitlis pasē. Kad vīrieši te teica, ka grib jaunās stirniņas, tad gan lielai daļai tas vairs nebija tikai skaitlis pasē, bet gan “tas tak vēl bērns”, “ar tādu neesot ko runāt”, “neko nesaprotot no dzīves” utml. Kad spēlē uz otru pusi, kur vecākām ir savs izdevīgums, tad gan viss ok, tas tikai skaitlis, 40 gados var kaut ar barbijām spēlēties.
26.10.2023 14:34 |

Reitings 1847
Reģ: 26.03.2020
Nu nu, vecums tikai skaitlis pasē. Kad vīrieši te teica, ka grib jaunās stirniņas, tad gan lielai daļai tas vairs nebija tikai skaitlis pasē, bet gan “tas tak vēl bērns”, “ar tādu neesot ko runāt”, “neko nesaprotot no dzīves” utml.

Tu aizmirsti vēl priekastīt, ka vīrietis tad vēl ir pedofīls :D :D :D
26.10.2023 14:37 |

Reitings 1616
Tajā pat Glasto festivālā (dažādos gados gan) nevar salīdzināt, piemēram, kā leca un dejoja Miks Džegers un Kanje Vests. 1:0 par labu Džegeram, kuram tobrīd bija ap 70 gadiem. Patti Smith jau sirma, bet īsts skatuves zvērs. Tāpat arī skatītāji - kas ir bijis aktīvs savos padsmit, tāds ir arī 60, 70 un vairāk gados.
26.10.2023 14:37 |

Reitings 1616
Jānis Parastais @ 26.10.2023 14:34

Nu nu, vecums tikai skaitlis pasē. Kad vīrieši te teica, ka grib jaunās stirniņas, tad gan lielai daļai tas vairs nebija tikai skaitlis pasē, bet gan “tas tak vēl bērns”, “ar tādu neesot ko runāt”, “neko nesaprotot no dzīves” utml. Kad spēlē uz otru pusi, kur vecākām ir savs izdevīgums, tad gan viss ok, tas tikai skaitlis, 40 gados var kaut ar barbijām spēlēties.

Mēs te runājam par dejošanu, ballēšanos.
26.10.2023 14:38 |

Reitings 656
Globuss @ 26.10.2023 14:38

Mēs te runājam par dejošanu, ballēšanos.

Kāda atšķirība? Pusmūža sievietēm nav jāuzvedās kā tīņiem, no malas tas izskatās reāli komiski. Zinu, zinu, visas taču izskatās par 10 -15 gadiem jaunākas (vismaz viņām pašām tas tā liekas).
26.10.2023 14:46 |

Reitings 3512
nikkitta @ 26.10.2023 14:01
Tu nevari zināt, kāpēc citi cilvēki dara to, ko viņi dara. Tu vari tikai pēc sevis spriest, un, jā, varbūt Tu to darītu, lai paspodrinātu savu ego un sajustos simpātiska kādam. Bet visiem tā nav.
Es gan zinu sievietes, kurām ir ģimenes dzīve, bet tāpat viņas ar draudzenēm gan aiziet uz klubiņu, gan uz spa, gan kopā paceļo, gan kopā dara citas lietas. Tas, ja ir vīrietis blakus, nenozīmē, ka viss jādara kopā ar vīrieti.

Es gan ar savu vīru arī esmu gājusi uz klubiņu bariņā. Pamēģini.
26.10.2023 14:59 |

Reitings 1616
Jānis Parastais @ 26.10.2023 14:46

Kāda atšķirība? Pusmūža sievietēm nav jāuzvedās kā tīņiem, no malas tas izskatās reāli komiski. Zinu, zinu, visas taču izskatās par 10 -15 gadiem jaunākas (vismaz viņām pašām tas tā liekas).

Nu, tas ir kas jauns, ka sievietes 40+ nedrīkstētu dejot klubos.
26.10.2023 15:04 |

Reitings 216
Reģ: 09.10.2023
Ballēt 40 gados ir pilnīgi normāli, ja gribas. Cilvēki un viņu vajadzības tik dažādas, vienam teātris un spa, otram ballītes, citam viss kopā, bet vēl citam mājās sēdēt. Ballītes ir dažādas, ir bāri, kur papļāpāt pie kokteiliem, ir kur padejot. Jebkurā gadījumā neko sliktu neredzu. Un nav obligāti jāiet ar otru pusi, ne visi ir salipuši attiecībās. Tas, ka apmeklē kādu izklaides vietu, nenozīmē, ka tur meklē vīrieti.
Daudzām draudzeņu nav daudz, jo draudzības ir jāuztur, jātiekas daudz maz regulāri, jārunā. Daudziem tam nav laika, retāk komunicējot, draudzības kļūst par paziņām vai izzūd. Katram vēl var būt kāds savs periods dzīvē. Citai 40 gados bērni pieauguši, citai bērnudārznieks.
Es pat parakstītos paballēties kopā, bet tieši nezinu, cik varētu tādām tikšanās reizēm atvēlēt brīvu laiku šobrīd, tādēļ nerakstīšu. Varbūt kāda cita pieteiksies šeit pat forumā. :) Jo kur citur meklēt paziņas, draudzenes - pat nezinu, ja neskaita visas ierastās vietas kā hobiji utt., kur atkal varbūt grūtāk atrast tieši to, ko autore grib.
26.10.2023 15:10 |

Reitings 52
SarmaD @ 26.10.2023 14:59

Es gan ar savu vīru arī esmu gājusi uz klubiņu bariņā. Pamēģini.
😊 nav jau tik traki ar mani, arī ar vīru uz klubiņu aizeju – gan divatā, gan kopā ar draugiem.
Vienkārši, es laikam esmu citādāka kā Tu. Man, piemēram, nesagādā baigo baudu tāda šiverēšanās pa mājām un dārzu (kaut gan reizēm jādara arī tas). Man labāk patīk kaut kur iet un kaut ko darīt. Patīk būt cilvēkos. Un tā ir bijis vienmēr – gan jaunībā, gan iepriekšējās laulības laikā, gan pēc šķiršanās, gan tagad 😊 Un draudzenes man līdzīgas, tāpēc šad tad atpūšamiem un izklaidējam sevi kopā ar vīriem, šad tad tikai meiteņu kompānijā. Kopā ar vīriem gan daudz biežāk, bet šad tad dāmām vienām jāizvēdina smadzene (ceļojumi, spa, kino un teātru apmeklējumi, vakariņas, pastaigas utml.). Man tas patīk un ir svarīgi. Citiem nē. Neesam visi vienādi. Katrs taču dzīvo tā, lai pašam prieks 😉
26.10.2023 15:33 |

Reitings 1616
Novembrī “Jumprava” un “Pērkons” uzstāsies katrs citā klubā. Nu, redzēs, kāda tur būs publika.
26.10.2023 15:58 |

Reitings 3512
Globuss @ 26.10.2023 15:58
Novembrī “Jumprava” un “Pērkons” uzstāsies katrs citā klubā. Nu, redzēs, kāda tur būs publika.

Aiziet uz tādu koncertu 40+ nav kauns.
Es savos 30 pat ietu.
Es par to, ka te tiek atbalstīta loģika 40 gados iet tusēt kur jaunieši. Darīt jau tā var, ja neinteresē ko citi domā. No malas komiski, protams.
26.10.2023 16:01 |

Reitings 1616
SarmaD @ 26.10.2023 16:01

Es savos 30 pat ietu.
Es par to, ka te tiek atbalstīta loģika 40 gados iet tusēt kur jaunieši. Darīt jau tā var, ja neinteresē ko citi domā. No malas komiski, protams.

Gribētu, lai publika dzied līdzi un dejo. Koncertos tā ir, bet, vai tā būs arī koncī klubā - nav ne jausmas.
Nu, nē, tie 40+ bieži vien dejo interesantāk un foršāk. Sīči nereti prot tikai mīņāties no kājas uz kāju.
26.10.2023 16:05 |

Reitings 216
Reģ: 09.10.2023
SarmaD @ 26.10.2023 16:01

Es savos 30 pat ietu.

"Es savos 30 pat ietu uz Pērkona koncertu."😀
Atvaino, bet sajūta, ka runa ir nevis par taviem 30, bet taviem 60. Bet nu katrs ir citādāks. Neņem ļaunā. 😀
26.10.2023 16:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)