Nekad neko neesmu sūtījusi no Shein un plānoju to arī tā atstāt. Šī ir viena no fast-fashion kompānijām, kas ražo savus apģērbus no sintētiskiem un nekvalitatīviem materiāliem. Principā ar neko neatšķirās no lētajām Aliexpress lupatām, tikai Shein cenas ir vēl zemākas nekā Aļikā un tas viss pateicoties lētajiem, nekvalitatīvajiem materiāliem un zemajām darbinieku algām, kas reāli tiek eksplotēti lētajās Āzijas valstīs. Turklāt, ja Zara vai H&M taisa līdzīgus dizainus dizaineru kolekcijām, tad Shein vienkārši brutāli ņem un pārkopē dizainus. Un ne tikai no lielajām dizaineru kompānijām, bet arī individuāliem māksliniekiem un mazajiem uzņēmējiem. Shein mēģina pircējam likt noticēt, ka apģērba ražošana nav dārga un visas pārējās kompānijas pārceno savus apģērbus, bet reāli aiz šīs cenas slēpjas darbinieku eksplotācija, zagti dizaini un fast fashion radītais piesārņojums. Man laikam jau kādu laiku ir pienācis dzīvē tas brīdis, kad kvalitāte ir svarīgāka kā kvantitāte un apģērba cena, tāpēc visu ētisko apsvērumu dēļ es Shein ignorēju, jo labi zinu, ka man nevajag 3 bītlenes dažādās krāsās, tikai tāpēc, ka katra maksā 4 eiro.