fifinators @ 22.10.2023 11:26Esmu par abortu jebkurā gadījumā - katra pati var lemt par šo procedūru un neviens par to nedrīkst nosodīt.
Ne jau tikai izvarošanas notiek. Ir arī veči, kas čakarējas ar sievetes kontracepciju, tikai lai viņa pliktu stāvoklī un tad visdrīzāk paliktu attiecībās.
Abortus nedrīkst aizliegt. Tiem jākļūst pieejamākiem. Un tas likums par 2 dienu apdomāšanās laiku vispār ir unikums - ja es eju pie ārsta veikt procedūru, tad jau esmu pietiekami apdomājusi visu.
Laimuciiits @ 22.10.2023 12:08Esmu ar abām rokām par abortiem. Jādzemdē ir tad, kad tu to vēlies un kad esi gatava, nevis tāpēc, ka mamma, māsa, draudzene, kaimiņiene teica, ka tev jau būtu laiks dzemdēt. Abortu sieviete var taisīt bez citu nosodījuma, vienalga lai kāds iemesls nebūtu. Tiešām piekrītu, ka labāk aborts nekā piedzemdēt nevajadzīgu bērnu, kuram dzīve ir izbojāta.
dietiskais.cukurs @ 22.10.2023 12:12Pirmajos divos gadījumos absolūti piekrītu, bet par trešo… manuprāt, mūsdienās ir tik viegli nepalikt stāvoklī, tāpēc aborts šķiet pārāk viegls veids, kā novelt no sevis visu atbildību par saviem stulbajiem lēmumiem. Jo skaties, kā gribi - tā ir slepkavība. Nonāvēt mazu dzīvībiņu, jo sekss bez prezervatīva bija pārāk kārdinošs? Nožēlojami.
kitijaarmazok @ 22.10.2023 12:17Es esmu par abortiem, jo uzskatu, ka jeb kurš bērniņš ir pelnījis piedzimt ģimenē, kur viņš ir gribēts,mīlēts un saņem visu nepieciešamo, kā pārtiku, apģērbu, drošību utt. Ja to visu nevar nodrošināt, tad no tā cietīs tikai bērns.
dietiskais.cukurs @ 22.10.2023 12:12Pirmajos divos gadījumos absolūti piekrītu, bet par trešo… manuprāt, mūsdienās ir tik viegli nepalikt stāvoklī, tāpēc aborts šķiet pārāk viegls veids, kā novelt no sevis visu atbildību par saviem stulbajiem lēmumiem. Jo skaties, kā gribi - tā ir slepkavība. Nonāvēt mazu dzīvībiņu, jo sekss bez prezervatīva bija pārāk kārdinošs? Nožēlojami.
Ka tu to zini ?akul12 @ 22.10.2023 15:50Bet Latvijā līdz 12 nedēļai var taisīt abortu bez liekiem paskaidrojumiem, jums te lieks satraukums par problēmām kuras neeksistē..
Kalnos @ 22.10.2023 16:05Ka tu to zini ?
Tavai sievietei ir bijis no tevis aborts?akul12 @ 22.10.2023 15:50Bet Latvijā līdz 12 nedēļai var taisīt abortu bez liekiem paskaidrojumiem, jums te lieks satraukums par problēmām kuras neeksistē..