pagaišo gad krūtī sačamdīju veidojumu, devos uzreiz pie ginekologa, kurš tālāk nosūtija uz usg piena dziedzeriem. tur konstatēja fibroadenomu 9x4mm. teica, ka uztraukumam nav pamata, ja jūtu ka paliek lielāka jāparbauda pēc 6 mēn, ja ne tad jānāk pēc gada pārbaudīt atkārtoti.
šogad veicu pārbaudi atkārtoti, fibroadenoma palikusi lielāka 1,8cmx9mm un tai blakus izveidojusies vēlviena 4mm diametrā. usg speciālists slēdzienā rakstīja, ka nepieciešama magnētiskā rezonanse un mamologa apmeklējums. teica, lai sākumā dodos pie ginekologa, kurš sūtīs tālāk.
aizgāju pie ginekologa, kura kategoriski pateica, ka nekur mani nesūtīs, esmu jauna un neko nevajag ar viņām darīt. teica, ka esot divi varianti kā man palīdzēt - vai nu grūtniecība, vai OK. man esot "trakas" krūtis. vēl piebilda, ka ar krūšu lietām "nekrāmējoties" jo netic, ka tās var izārstet.
konkrēti apšokējos par ārstes attieksmi un vērsos pie ĢĀ. ĢĀ teica, lai eju pie privātā ginekologa. kamēr gaidu pierakstu pie privātās ginekoloģes gribēju dzirdēt, varbūt kādai ir līdzīga pieredze un var padalīties tajā.
paldies!